Drago mi je sto ima toliko ljudi koji se protive legalizaciji marihuane. A mozda su narkici suvise zauzeti trazenjem trave pa nemaju vremena da se bave ovakvim stvarima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo seres....ali mnogo.....ako je neko ~narkic~ kako kazes to ne znaci da treba da mu se smejes.Jacky:Drago mi je sto ima toliko ljudi koji se protive legalizaciji marihuane. A mozda su narkici suvise zauzeti trazenjem trave pa nemaju vremena da se bave ovakvim stvarima.
Čekaj bre malo.....upravo si rekla isto što i ja samo nisi skapirala.....Tvoje dete ako bude htelo da puši gandžu pušiće je i ako se ne legalizuje.....zato je bolje da se legalizuje da ga ne bi hapsili :wink: Kapiraš :wink:plavusica:Ma kakvo legalizovanje? Zar stvarno zelite da vam deca puse marihuanu? A ko stvarno hoce da je pusi taj ce je pusiti i ako se ne legalizuje :wink:
fizio:Marihuana izaziva sterilitet![]()
![]()
![]()
Inace jesam za legalizaciju.Ko nece da je koristi ne mora.Sto ne zabraniti cigaete onda?Pa one su mnogo stetnije od marihuane.Samo treba zabraniti mladjima od 18. :wink:
fizio:Mnogo seres....ali mnogo.....ako je neko ~narkic~ kako kazes to ne znaci da treba da mu se smejes.Jacky:Drago mi je sto ima toliko ljudi koji se protive legalizaciji marihuane. A mozda su narkici suvise zauzeti trazenjem trave pa nemaju vremena da se bave ovakvim stvarima.
Naravno!Anonymous:Legalizovati?
myst:LEGALIZOVATI????? PA VI NISTE NORMALNI. PRVO STA GOD DA REKLI MARIHUANA JE DROGA I IMA STETNA DEJSTVA NA ORGANIZAM, 2:S OBZIROM NA POHLEPU OVDASNJIH TRGOVACA ONI BI PRODALI MARIHUANU I DETETU KOJE IDE U PETI OSNOVNE.3: DA DRZAVA UZIMA PARE OD TOGA, A STO DA DAJEMO PARE POLITICARIMA I NA TAJ NACIN.3:TREBALO BI ZAHTEVATI DA ALKOHOL ZABRANE ZA PRODAJU LICIMA MLADJIM OD 20 GOD. A TAKODJE I CIGARETE. BRE BOLJE DA SE BACIM SA MOSTA NEGO DA SE NA TAJ NACIN POLAKO UBIJAM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ala si nekulturan sreco moja. Hoces da kazes da treba da ga postujem. To su slabi ljudi. Generalizujem, ali ako neko mora da popusi dzoint da bi se bolje osecao i zaboravio probleme onda je slab. Ista stvar je i sa alkoholom.fizio:Mnogo seres....ali mnogo.....ako je neko ~narkic~ kako kazes to ne znaci da treba da mu se smejes.Jacky:Drago mi je sto ima toliko ljudi koji se protive legalizaciji marihuane. A mozda su narkici suvise zauzeti trazenjem trave pa nemaju vremena da se bave ovakvim stvarima.
Izvini na rečniku ali sam se iznervirao....pa ako je slab to znaci da treba da mu se smejes....ili da je los covek??????Jacky:Ala si nekulturan sreco moja. Hoces da kazes da treba da ga postujem. To su slabi ljudi. Generalizujem, ali ako neko mora da popusi dzoint da bi se bolje osecao i zaboravio probleme onda je slab. Ista stvar je i sa alkoholom.fizio:Mnogo seres....ali mnogo.....ako je neko ~narkic~ kako kazes to ne znaci da treba da mu se smejes.Jacky:Drago mi je sto ima toliko ljudi koji se protive legalizaciji marihuane. A mozda su narkici suvise zauzeti trazenjem trave pa nemaju vremena da se bave ovakvim stvarima.
Pa nisam bash sigurna!! :? Mozda, ali da se sve to koristi u minimalnim kolichinama. U malim kolichinama to chak i moze poboljshati zdravlje. Chitala sam da potpomaze astmi!!! Ne znam, ja je ne bi legalizovala, ali se svejedno koristi svuda u svetu, to ne mozemo sprechiti!!!Anonymous:Legalizovati?
joGooOOD:aha...bash ce da legalizuju,iako,bilo bi super da to urade!Onako i ovako nas je previshe na ovoj planeti...barem da se pocisti polovina![]()
Totalno se slazem sa tvojim postom...Ernesto_Che:ja sam definitivno protiv legalizacije...sto je neko reko, necju da mi dete sutra ode do samousluge i umesto chokolade donese gandzu...i znam dosta ljudi koji intenzivno duvaju i ono-samo im je to na pameti...da odu na neku zurku gde nema vutre-pa nema sanse! e to je meni bash bljak....
Ajde molim te objasni mi kako su cigarete stetnije od marihuane.fizio:Marihuana izaziva sterilitet![]()
![]()
![]()
Inace jesam za legalizaciju.Ko nece da je koristi ne mora.Sto ne zabraniti cigaete onda?Pa one su mnogo stetnije od marihuane.Samo treba zabraniti mladjima od 18. :wink:
radi nesto korisno...pregladaj malo strucnu literaturu...a i logicno je...ne mozes da varis toliko koliko mozes da pusis....Truman:Ajde molim te objasni mi kako su cigarete stetnije od marihuane.
d4ch4:joGooOOD:aha...bash ce da legalizuju,iako,bilo bi super da to urade!Onako i ovako nas je previshe na ovoj planeti...barem da se pocisti polovina![]()
pochisti?
Ti se devojko drogirash.... :wink: