Marihuana-varljivi prijatelj sa istoka

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
plavusica:
Ma kakvo legalizovanje? Zar stvarno zelite da vam deca puse marihuanu? A ko stvarno hoce da je pusi taj ce je pusiti i ako se ne legalizuje :wink:
Čekaj bre malo.....upravo si rekla isto što i ja samo nisi skapirala.....Tvoje dete ako bude htelo da puši gandžu pušiće je i ako se ne legalizuje.....zato je bolje da se legalizuje da ga ne bi hapsili :wink: Kapiraš :wink:

fizio:
Marihuana izaziva sterilitet :lol: :lol: :lol:
Inace jesam za legalizaciju.Ko nece da je koristi ne mora.Sto ne zabraniti cigaete onda?Pa one su mnogo stetnije od marihuane.Samo treba zabraniti mladjima od 18. :wink:

... kad bi neko pusio gandzu dnevno i kad bi neko pusio paklu cigareta dnevno, naravno da bi bolje prosao prvi.
ali, ko jos ostaje na gandzi dnevno? ..... malo njih. najmanje sto urade je da odu na nekoliko komada dnevno sa alkoholom. a svi znamo da u jedan dzoint ide odredjena kolicina duvana, tako da .....

legalizovati marihuanu? ... ja bih bas voleo. neka to urade. pa da isamaram posle nekoliko godina sve ove pristalice dok im deca stoje na trafici "moze tri dzointa? da, da, imam osamnaest godina ..."

fizio:
Jacky:
Drago mi je sto ima toliko ljudi koji se protive legalizaciji marihuane. A mozda su narkici suvise zauzeti trazenjem trave pa nemaju vremena da se bave ovakvim stvarima.
Mnogo seres....ali mnogo.....ako je neko ~narkic~ kako kazes to ne znaci da treba da mu se smejes.

pa vec se uveliko ka tome ide u Americi ne smijes zapalit cigaru na javnom mjestu vec imas neko posebno mjesto dje mozes pusit,
u norveskoj su poskupljale cigare sa 6.10 na 7.30 €ura za paklicu,
a u Njemackoj od nove godine pakjlica cigareta ce da kosta 4.20€ sad kosta 3.10, to mi se mnogo svidja jer ce mnogi bit´ primorani da batale pusenje.

LEGALIZOVATI????? PA VI NISTE NORMALNI. PRVO STA GOD DA REKLI MARIHUANA JE DROGA I IMA STETNA DEJSTVA NA ORGANIZAM, 2:S OBZIROM NA POHLEPU OVDASNJIH TRGOVACA ONI BI PRODALI MARIHUANU I DETETU KOJE IDE U PETI OSNOVNE.3: DA DRZAVA UZIMA PARE OD TOGA, A STO DA DAJEMO PARE POLITICARIMA I NA TAJ NACIN.3:TREBALO BI ZAHTEVATI DA ALKOHOL ZABRANE ZA PRODAJU LICIMA MLADJIM OD 20 GOD. A TAKODJE I CIGARETE. BRE BOLJE DA SE BACIM SA MOSTA NEGO DA SE NA TAJ NACIN POLAKO UBIJAM :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

myst:
LEGALIZOVATI????? PA VI NISTE NORMALNI. PRVO STA GOD DA REKLI MARIHUANA JE DROGA I IMA STETNA DEJSTVA NA ORGANIZAM, 2:S OBZIROM NA POHLEPU OVDASNJIH TRGOVACA ONI BI PRODALI MARIHUANU I DETETU KOJE IDE U PETI OSNOVNE.3: DA DRZAVA UZIMA PARE OD TOGA, A STO DA DAJEMO PARE POLITICARIMA I NA TAJ NACIN.3:TREBALO BI ZAHTEVATI DA ALKOHOL ZABRANE ZA PRODAJU LICIMA MLADJIM OD 20 GOD. A TAKODJE I CIGARETE. BRE BOLJE DA SE BACIM SA MOSTA NEGO DA SE NA TAJ NACIN POLAKO UBIJAM :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

...... hehe. e, to mi se svidja. nista ne dajemo politicarima. a kladim se da bi oni garant uveli marihuanu, naduvali bi celu zemlju i sve klince i bolela bi ih patka

fizio:
Jacky:
Drago mi je sto ima toliko ljudi koji se protive legalizaciji marihuane. A mozda su narkici suvise zauzeti trazenjem trave pa nemaju vremena da se bave ovakvim stvarima.
Mnogo seres....ali mnogo.....ako je neko ~narkic~ kako kazes to ne znaci da treba da mu se smejes.
Ala si nekulturan sreco moja. Hoces da kazes da treba da ga postujem. To su slabi ljudi. Generalizujem, ali ako neko mora da popusi dzoint da bi se bolje osecao i zaboravio probleme onda je slab. Ista stvar je i sa alkoholom.

DA LI VI LJUDI IMATE POJMA O CEMU PRICATE?CAST IZUZECIMA!MARIHUANA CE SE KAD TAD LEGALIZOVATI I KOD NAS.TO SE JEDNOSTAVNO MORA DESITI,NEIZBEZNO JE.I IDE U PRILOG!NEZNAM CEMU VREDJANJE OSOBE KOJA JE POSTAVILA PITANJE!?PITANJE JE NA SVOM MESTU A BUDALE KOJI NEMEJU POJMA NI STA PISU IMA MNOGO!!PREMA TOME ODGOVOR JE LOGICAN:MARIHUANA CE SE SVAKAKO LEGALIZOVATI,NA ZALOST VECINE KOJA JE POSETILA OVAJ FORUM! :lol: STA VISE DA VAM KAZEM:ZIVI BILI PA VIDELI!!!! :P

Jacky:
fizio:
Jacky:
Ala si nekulturan sreco moja. Hoces da kazes da treba da ga postujem. To su slabi ljudi. Generalizujem, ali ako neko mora da popusi dzoint da bi se bolje osecao i zaboravio probleme onda je slab. Ista stvar je i sa alkoholom.
Izvini na rečniku ali sam se iznervirao....pa ako je slab to znaci da treba da mu se smejes....ili da je los covek??????

aha...bash ce da legalizuju,iako,bilo bi super da to urade!Onako i ovako nas je previshe na ovoj planeti...barem da se pocisti polovina
3.gif

d4ch4:
joGooOOD:
aha...bash ce da legalizuju,iako,bilo bi super da to urade!Onako i ovako nas je previshe na ovoj planeti...barem da se pocisti polovina
3.gif

pochisti :roll: ? :idea: Ti se devojko drogirash.... :wink:

mrsh bre... :twisted: kome cesh ti da se ja drogiram? :roll: ne...ali volim ironiju a i katasrofe ove rase...ako zaista legalizuju marihuanu(koje je pitanje ovog posta ako nisi procitao)upravo bi se ovo desilo... :roll: :roll: just citaj kako pise 8)

Back