Margot Robbie kaže da je puna frontalna golotinja u "Vuk sa Volstrita" njena ideja. Odbila je Skorsezea kada je rekao: "Možda možeš da nosiš ogrtač"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
83.868
Nije važno ko je šta rekao, nego da li neko ima sliku te scene?

Ako ima, neka priloži u komentaru ili da mi da link.

Hvala

P.S. Radi se o ovom filmu

1733172148995.png

Poslednja izmena:
Robi je uzela stvari u svoje ruke tokom velikog dela snimanja filma „Vuk sa Volstrita“, koji je poslužio kao njena glavna filmska uloga. Na primer, scene za njenu audiciju sa Dikaprijem završile su se ljubljenjem njihovih likova, ali je umesto toga odlučila da ga ošamari.

„Mislila sam: „Mogla bih odmah da poljubim Leonarda Di Kaprija, i to bi bilo sjajno. Jedva čekam da ovo kažem svim svojim prijateljima.’ A onda sam pomislila da ne. I samo sam ga ošamarila“, rekla je Robi. "Bila je mrtva tišina za ono što se činilo kao večnost, ali verovatno je trajalo tri sekunde."

„Samo su prasnuli od smeha. Leo i Marti su se tako smejali. Rekli su: 'To je bilo sjajno'“, seća se Robi. Razmišljao sam: 'Biću uhapšena, prilično sam sigurna da je to napad ili batinanje. Ne samo da više nikada nećeš raditi, nego ćeš ići u zatvor zbog ovoga, idiote.’ A takođe zašto si morala da ga udariš tako jako? Trebalo je da to uradiš lakše."

„Vuk sa Volstrita“ je bila Robijeva prva velika filmska uloga i otvorena je 2013, iste godine kada je imala manju sporednu ulogu u ljubavnoj drami „O vremenu“. Ponovo će se udružiti sa kolegom Dikapriom šest godina kasnije u filmu Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu".

Back