Sta mislite ko je po vasem misljenju najveci svih vremena.Roki Marcano (49-0-43 KO)ili Kasijus Klej(Muhamed Ali)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
No,svejedno,moj glas ide Rokiju Marcanu.Imao sam prilike da pogledam neke borbe jednog i drugog preko TVa...Iako je definitivno Muhamed Ali bio leprsaviji i bolji za gledanje,mislim da Marcanov buldozer stil ipak bio neponovljiv.I da,Roki je SAMO JEDNOM u celoj karijeri bio u Knock Downu,pa vi vidite.A to nije poslo za rukom ni jednom bokseru.U kategoriji ove dvojice treba dodati i Larija Holmsa do prvog poraza.Posle je puk'o.
Ovaj je samo pao i nije se dizao..Ali u drugoj borbi videlo se ko je najjaci!Ja mislim da ce Klicko da ubije Valueva,jeste ovaj i jak i ogroman,ali ovaj je cini mi se jaci udarac i pokretljiviji.I zna kakko se boksuje za titulu Nisam upucen, jel se to ugovara neki mec? Zar se nije Vitali povukao? Inace, o boksu na siroko mozemo raspravljati i na ovom forumu: mmaserbia.s4.bizhat.comVanjor:Videcemo sta ce biti izmedju Vitalija Klicka i ovog Rusa Valujeva.