- Poruka
- 666
ma nisam ja vise za te egzibicije....sad sam vise za dobro preznojavanje.....da dusu ispustimo....pa ko izdrzi pricace.....
Tacno OLJO ti si moja i necikaj se po okolinu na prazno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nisam ja vise za te egzibicije....sad sam vise za dobro preznojavanje.....da dusu ispustimo....pa ko izdrzi pricace.....
Tacno OLJO ti si moja i necikaj se po okolinu na prazno.![]()
ej chiko znamo li se? i nije na prazno....bas se dobro zabavljam
......
Zar se nesecas....Olja,ti li si?
olja jesam naravno, pa neboh valjda takav nik stavljala....ali koji si pa ti?![]()
pregrejalo se jedno od piladi aaaaaaa?
Jedan nas forumas napisa da sa nase poznate sportistkinje ne bi "silazio" 15 minuta..pa me inspirisao za temu:
Koliko je trajao vas najduzi sex..?
1h i 10-15 minuta! Al to se rijetko potrefi da uspije!![]()
pa ne mogu ja da odolim, 10-15 min u redu al ja volim da sto vise i sto duze uzivam uz sto dublje istrazivanje!![]()
hah, zamislite devojku koja se hvali da "može" sat vremena =IМој брат од тетке има такав поремећај и уопште није одушевљен истим.
hehe, skroz si luda u pozitivnom smislu te reci naravno, cmok za tebehah, zamislite devojku koja se hvali da "može" sat vremena =I
(tj da joj treba barem sat vremena do orgazma)
hah, zamislite devojku koja se hvali da "može" sat vremena =I
(tj da joj treba barem sat vremena do orgazma)
Jedan nas forumas napisa da sa nase poznate sportistkinje ne bi "silazio" 15 minuta..pa me inspirisao za temu:
Koliko je trajao vas najduzi sex..?