Маратонци трче последњи круг на Вождовцу

evop nekih od komentara iz press-a

SRBIN [neregisrovani] (06. 12. 2009, 22:55:39)
E GOTOVO JE ZUTI !!!!

e demokrate,nisu vam pomogli ni kamioni puni novog asvalta,niti citava mehanizacija koju ste angazovali ovih dana i ko zna cime ste se jos koristili. Gradjani Vozdovca su Vas provalili jos na proslim izborima ko ste,a ovog puta su Vam to potvrdili.Ne igrajte se da idete na nove izbore,inace dozivecete jos ubedljiviji poraz.A sada NAPRENJACI PAMET U GLAVU I RESAVAJTE NAGOMILANE PROBLEME VOZDOVCANA !!!

:hahaha:
 
ma pusti radikale , kako tvoje srce izdrzava da je DS zbrisao sa vlasti onaj koga najvise mrzis i drzis na avataru - toma solja? :(
Ја сам на овим изборима и навијао за Тому, е сада видећемо да ли ће направити влас'. Лично бих волео, па да их видимо на (зло)делу. Мада да будем искрен од Томиног резултата ми је радикалски много дражи.
 
Коначни резултати: СНС- 23313 (37,05%) 26 мандата, За бољи Вождовац- 17829 (28,45%) 20 мандата, ДСС-НС- 5367 (8,57%) 6 мандата и СПС- 4097 (6,54%) 4 мандата. Остале странке нису прешле цензус! СНС и ДСС-НС имају 32 одборника, што је стабилна већина у општини Вождовац.
 
Какав европски Вождовац, биће рупа у златном тепиху, губернија или тако нешто егзотично...као и Нови Сад пре пар година - милина једна.

bice nafte na vozdovcu kada postanje gubernija-žuti,menjajte donji veš podhitno,baš ste noćas žuti a tek će te da budete:D
 

Back
Top