Мараш због Чеде напушта ЛДП

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
MARAŠ VRATIO MANDAT ZBOG SUKOBA SA ČEDOM!

(1)
Sreda, 24. Novembar, 2010.| Autor: Jelena Jovanović
Slobodan Maraš vratio poslanički mandat LDP zbog razmirica s Čedomirom Jovanovićem. Već sutra moguć transfer u G17 plus

BEOGRAD - Ostaje u politici, ne prelazi u SNS, moguć transfer u G17 plus!
Slobodan Maraš, dojučerašnji poslanik Liberalno-demokratske partije, najnovija je zvezda političkog prelaznog roka. Na glasine da će, poput mnogih preletača u poslednje vreme, završiti u jatu Tomislava Nikolića, daje nedvosmislen odgovor.

- Decidirano tvrdim da nisam ni u kakvim pregovorima sa SNS niti planiram da pređem kod njih! Povukao sam se jer više sebe ne vidim na mestu poslanika. Sve što sam mogao da dam stranci - dao sam - kaže Maraš, ne želeći da precizira da li vraćanje mandata znači i napuštanje stranke.

Po skupštinskim kuloarima juče se moglo čuti da je Maraš najbliži prelasku u G17 plus. On te glasine nije želeo da komentariše, dok poslanik G17 Željko Ivanji nije upoznat s tim da njegova stranka dobija pojačanje.

S druge strane, od Maraševog prijatelja saznajemo da je blizu odluci da pređe kod Dinkića.
- Sutra će saopštiti svoju odluku. Rekao je da mu treba 48 sati da razmisli o svemu - kaže prijatelj sada već bivšeg eldepeovca.

Kako Kurir saznaje, Maraš se na ovakav korak odlučio zbog razmirica sa šefom stranke Čedomirom Jovanovićem.
- Sve je počelo sa Zakonom o informisanju prošlog avgusta, kada Maraš nije želeo da glasa za izmene ali je na kraju morao.

Poslanik LDP Ivan Andrić tvrdi da su Maraševi razlozi lični i porodični.
- Ne radi se ni o kakvom političkom ili ličnom sukobu. Ima druge planove i muke i mi mu želimo mnogo uspeha - kratak je Andrić.

I oni su napustili Jovanovića

Goran Petrović odrekao se Čede u januaru 2007.
- Čedomir Jovanović je jedna obična bitanga, patološki, bolesni prevarant, lopov i lažov.

Branislav Lečić napustio Predsedništvo LDP u aprilu 2007.
- U LDP nema ni liberalizma ni demokratije, Čedino delo nije u skladu s onim što propoveda.

Nikola Samardžić istupio iz LDP oktobra 2008.
Nije komentarisao rastanak s LDP.

Vladan Batić izašao iz poslaničkog kluba LDP u novembru 2008.
Nije bilo objašnjenja.

Biljana Srbljanović otišla novembra 2008.
- Uveravali su me da stranku ne finansira nijedan tajkun, ali došla sam do saznanja da svako ima svoju cenu.

http://www.kurir-info.rs/vesti/maras-vratio-mandat-zbog-sukoba-sa-cedom-61358.php

bog te mazo..pa u politickoj eliti srbije transferi ko u fudbalu....
a sto od cede demokrate svi koji mogu da ga ugroze beze..???

Неки беже а неки су отерани (Лечић)
изгледа да је култ личности и један кандидат за преЦедника странке врхунац демократије у ЛДП (и у још неким странкама)

изгледа да је култ личности и један кандидат за преЦедника странке врхунац демократије у ЛДП (и у још неким странкама)

ma naravno...kune se u demokratiju i borbu misljenja samo deklerativno a u sustini je naucio sve od diktatora a i tako se ponasa....ko god je sposoban toliko da ga moze iole ugroziti biva uklonjen ovako ili onako...ovaj covek je apsolutista gori od staljina...nije tesko to videti...njegov karakter ne dozvoljava da bude drugi---po svaku cenu biti prvi...ali sta ja o karakteru pricam profesionalcu...

Е ћуте ли ћуте ови форумски другосрбијаши... А да их ко љуЦки пита о овом у стомак би скочили.

U jos nekim??

Valjda mislis svim strankama. Koliko je godina Draskovic predsednik SPO bez protivkandidata, Velja Nove Srbije, Kostunica DSS, o Seselju i da ne govorimo. Toma je morao da osnuje novu stranku da bi ikada postao predsednik jedne partije, a verovatno ga vise niko nece skinuti dok je ziv.

I sad izvedi zakljucak. U Srba se na celu partije ostaje dok te ne isteraju u sanduku.

U jos nekim??

Valjda mislis svim strankama. Koliko je godina Draskovic predsednik SPO bez protivkandidata, Velja Nove Srbije, Kostunica DSS, o Seselju i da ne govorimo. Toma je morao da osnuje novu stranku da bi ikada postao predsednik jedne partije, a verovatno ga vise niko nece skinuti dok je ziv.

I sad izvedi zakljucak. U Srba se na celu partije ostaje dok te ne isteraju u sanduku.
Наравно..али се те странке не куну у либералну демоктатију и грађанско друштво.

Наравно..али се те странке не куну у либералну демоктатију и грађанско друштво.

Pa kunu se u demokratiju, vladavinu prava, JEDNAKOST pred institucijama (a to su i pol. partije). Nisam do sada cuo ni iz jedne stranke neko saopstenje tipa: mi necemo imati slobodno biranje predsednistva stranke, nas dozivotni predsednik ce biti sadasnji predsednik.

Svi kao organizuju izbore, a niko nema protivkandidata ili eventualno ima jednog fingiranog. A kada se desavalo da zaista postoji ozbiljan protivkandidat, porazeni na izborima je obicno bivao isutiran iz stranke ili nije ni ucestvovao nego odmah osnovao novu partiju.

Dakle, sve nase stranke su apsolutisticke, na cijem su celu samozvani `geniji`, jedini `sposobni` da se bave politikom u Srbiji, zato sto tako oni sami smatraju.

Није "и у још неким", већ у свим...:)

Pa kunu se u demokratiju, vladavinu prava, JEDNAKOST pred institucijama (a to su i pol. partije). Nisam do sada cuo ni iz jedne stranke neko saopstenje tipa: mi necemo imati slobodno biranje predsednistva stranke, nas dozivotni predsednik ce biti sadasnji predsednik.

Svi kao organizuju izbore, a niko nema protivkandidata ili eventualno ima jednog fingiranog. A kada se desavalo da zaista postoji ozbiljan protivkandidat, porazeni na izborima je obicno bivao isutiran iz stranke ili nije ni ucestvovao nego odmah osnovao novu partiju.

Dakle, sve nase stranke su apsolutisticke, na cijem su celu samozvani `geniji`, jedini `sposobni` da se bave politikom u Srbiji, zato sto tako oni sami smatraju.
...........али остали не причају такве ствари и прилично јасно стављају до знања ко је газда у странци...........за разлику од ЛДп-а који јавно прокламује једно а у странци спроводи друго...........огромна разлика

Back