Peśo
Domaćin
- Poruka
- 3.608
A, ti si onda "konstruktivna"?Taj Maras je destruktivna budala,kao i ostali dukljani...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A, ti si onda "konstruktivna"?Taj Maras je destruktivna budala,kao i ostali dukljani...
A, ti si onda "konstruktivna"?
Još samo da rečeš ko tu koga mrzi i to pokazuje svakijem gestom i izjavom?Ja računam da je greška u naslovu, tj. da nije Maraš, nego Miraš...
Lijepo je rekao jedan Cetinjanin u anketi RTCG...nešto kao, nije njegovo da to odluči, ali da mu se čini da vlast preko ovog pitanja samo još više dijeli narod...
Pitanje je samo, do kolike tačno podjele može doći...jer ovo sve više i više liči na mržnju, a to se ne može dobro završiti.
A, ti si izgleda presovan.Pesovan ostaje pesovan....
Još samo da rečeš ko tu koga mrzi i to pokazuje svakijem gestom i izjavom?
A, svršiće se dobro, dobro po narod crnogorski, drugčije i ne može.
Još samo da rečeš ko tu koga mrzi i to pokazuje svakijem gestom i izjavom?
A, svršiće se dobro, dobro po narod crnogorski, drugčije i ne može.
Mislim da si ti i ovim postom odgovorio umjesto mene.
Kada sam vidio da se ustaša složio sa tobom...nema sumnje da sam i bio u pravu.
A, ti si izgleda presovan.
Ja sam uvijek bio i ostao pri uvjerenju da su Crnogorci zelenaši pravi domoljubi i dobri susjedi!taki ko ti!daleko ti kuća bila
![]()
Nijesam zna e si dukljanin, i to tupavi.Peso pesovan,i za tupavog dukljanina razumljivo.
Ako ga ne dobijemo uzećemo ga. Kako su ga oteli, tako ćemo ga i vrnut. I sve ostale manastire i crkve. Okupacije ne traju vječito, pa neće ni ova svetosavska.Dobiće manastir 5. limburga 3429. godine. Ako do tad crvi šiptari ne pojedu neocrnogorčiče
Tvoje ustaško uvjerenje mi je poznato. Ja vama samo jamu mogu da poželim.
Једна НВО хоће признатој Хришћанској Цркви да отме Манастир...страшно...ако је ЦГ правна држава, те бандите из ЦПЦ ће смјестити иза решетака, гдје им је и мјесто.
"ko pod drugim jamu kopa sam u nju pada"![]()
Ako ga ne dobijemo uzećemo ga. Kako su ga oteli, tako ćemo ga i vrnut. I sve ostale manastire i crkve. Okupacije ne traju vječito, pa neće ni ova svetosavska.
Ja kazem ajde ako imaju muda da im odobrovolje tu odluku.
Što 'no vele, strpljen - spašen.Ja kazem ajde ako imaju muda da im odobrovolje tu odluku.
Što 'no vele, strpljen - spašen.
Čim prođe popis počeće revizija katastarskijeh knjiga, da se vidi kako je ko pokra bratstveničku, plemensku i državnu imovinu. Razumije se, prva na spisku je SPC jer je pokrala/otela daleko najviše, a sve uz pomoć Brkovijeh srboljubaca.
Ako ste mislili da ćemo mimo zakona i pravnijeh instrumenata vrtat našu imovinu, prevarili ste se. Iz dva razloga:
radi toga smo se borili za svoju nezavisnu državu,
a držimo se i one narodne - ne diraj g... da ne smrde.
Što 'no vele, strpljen - spašen.
Čim prođe popis počeće revizija katastarskijeh knjiga, da se vidi kako je ko pokra bratstveničku, plemensku i državnu imovinu. Razumije se, prva na spisku je SPC jer je pokrala/otela daleko najviše, a sve uz pomoć Brkovijeh srboljubaca.
Ako ste mislili da ćemo mimo zakona i pravnijeh instrumenata vrtat našu imovinu, prevarili ste se. Iz dva razloga:
radi toga smo se borili za svoju nezavisnu državu,
a držimo se i one narodne - ne diraj g... da ne smrde.