Mara Kolundžija:RatkoMladićJe heroj.Moj sinJe poginu podNjegovom k-dom.I nekaJe!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
5.205
Shizophrenija all over Rsrpska&Srbija!?

Pogledajte video gdje Banjalučanka Mara Kolundžija izgovara nevjerovatne riječi: Cijeli svijet se ibreti/iščuđava ovom psihološkom stanju.

Zar ne bi trebalo nešto učiniti da ovo prestane?

“Ratko Mladic is or hero, my child died under his command and so be it,” said Mara Kolundzija, mother of a fallen soldier.
Moj nestručni prevod: Ratko Mladić je heroj, moje dijete/sin je poginuo pod njegovom komandom, neka je, tako i treba!
:dash::dash::dash::dash:

Zapravo ne treba prevod, evo ovdje videa koji je vidio i još gleda cijeli svijet:

http://www.euronews.net/2011/05/31/thousands-rally-in-support-of-ratko-mladic/

Prema tome, eventualno brisanje ove teme nema smisla.
Istina se ne može sakriti bilo kakvim brisanjem teme ili mojim slanjem na odmor od ''Krste'' u ''banat'' ili ''banoviće'',...

Pogledajte video gdje Banjalučanka Mara Kolundžija izgovara nevjerovatne riječi: Cijeli svijet se ibreti/iščuđava ovom psihološkom stanju.

Moj nestručni prevod: Ratko Mladić je heroj, moje dijete/sin je poginuo pod njegovom komandom, neka je, tako i treba!

Zapravo ne treba prevod, evo ovdje videa koji je vidio i još gleda cijeli svijet:

Istina se ne može sakriti bilo kakvim brisanjem teme ili mojim slanjem na odmor od ''Krste'' u ''banat'' ili ''banoviće'',...

И?Да ли је тај дечко требао да стоји и да гледа како му муслимани отимају земљу и нападају народ?Проблем је што је бранио своје?Проблем је што је мајка поносна на њега јер није седео скрштених руку?Слава му!

Moj strucni prevod

Ratkoj Mladic je heroj, moje dete je poginulo pod njegovom komandom i neka je. rekla je Mara Kolundzija, majka palog vojnika

tako i treba ne postoji u toj recenici
prizeljkujes reci koje ne postoje..

Moj strucni prevod

Ratkoj Mladic je heroj, moje dete je poginulo pod njegovom komandom i neka je. rekla je Mara Kolundzija, majka palog vojnika

I NEKA JE POGINUO [/B]Zar tako govori jedna majka ili psihički poremećena osoba:dash::dash::dash:. Ovaj skup me podsjeća na skupove fašista za vrijeme 2. svjetskog rata koji su vikali sig heil:rtfm:

а да посетиш доктора?

Jel' imas ti predstavu sta je skizofrenija bosancerosu?
Pa, zar nije šizofrenična situacija da se majku natjera da odobrava pogibiju svoga djeteta
Vidi šta kaže jedan američki kongresmen:

http://www.voanews.com/bosnian/news/smith-05-27-11-122735604.html

Kongresmen Smith: Ljudi koji Mladića smatraju herojem imaju
ozbiljan psihološki problem i nadam se da će ih istina opametiti

Ljudi, jeste li svjesni da se brukate u svjetskim razmjerama, pa ćete kasnije reći da su to bosanski ''muslimani'' izlobirali. Kojim parama bi bh. ''muslimani'' mogli sve te novinare, kongresmene i ostale svjetske ljude izlobirati?

OVO MORA DA SE ODMAH
,,,,,,,,,,,,,,, ZAUSTAVI!

Pa, zar nije šizofrenična situacija da se majku natjera da odobrava pogibiju svoga djeteta
Vidi šta kaže jedan američki kongresmen:

Ljudi, jeste li svjesni da se brukate u svjetskim razmjerama, pa ćete kasnije reći da su to bosanski ''muslimani'' izlobirali. Kojim parama bi bh. ''muslimani'' mogli sve te novinare, kongresmene i ostale svjetske ljude izlobirati?

OVO MORA DA SE ODMAH
,,,,,,,,,,,,,,, ZAUSTAVI!

Znam da se jako brinete za Srbe,svaki dan u vasim novinama citam o toj ljubavi prema nama...

Moj strucni prevod

Hebeš tvoj stručni prevod/prijevod kada svi skupa prevodite pošteni srpski narod žedne preko vode i činite ga narodom sa ozbiljnim psihičkim problemom. I to u svjetskim razmjerama!

ja sam mislila da su lude one muslimanke, po Avganistanu i tim zemljama, i gledala sam bas jednu emisiju.
zena kuva kafu, razgovara sa novinarom, oko nje trckara decak od jedno 5 godina, i ona naizgled sasvim opusteno prica kako je njoj normalno sto ce on biti bombash samoubica, Alah i te price prate to sve..
ja sam bila uzasnuta sa kakvim mirom ona to opisuje i kako je sve to tako normalno, ona je cak ponosna sto ce njeno dete bas to da bude..to je ponos jedne majke, nema veceg...:sad2:

imala sam zelju da je tresnem posred tog nenormalnog lica, ma bukvalno da je zgazim, tu bolest koju sam posmatrala.
a onda sam razmislila, i shvatila da ona nema izbor, ona je morala da iako se protivi normalnom ljudskom razumu, da sebe istripuje na to. da to zaista misli.
za razliku od nje koja ima srecu da unapred zna sta je ceka, ova Srpkinja je dozivela najvecu tugu koju majka moze da dozivi, i nasla nacin da prezivi psihicki nekako do sudnjeg dana.

i jedna i druga su tuzne, pretuzne zene u surovom bolesnom svetu koji im je srusio sve .

Poslednja izmena:
Znam da se jako brinete za Srbe,svaki dan u vasim novinama citam o toj ljubavi prema nama...
I ljubavne filmove snimamo. Kao na primjer ANGELINA DŽOLI što je snimila film o sarajevskim Romeu i Juliji, Bošku i Admiri,...

Ili film ''Grbavica''. Isto ljubavni film o ''ljubavi'' između četničkog monstrumčeta i Bošnjakinje. Film dobio ''Berlinskog međeda''.

kako ste jadni, bas postaje gadno citati vecinu postova ovde, nikad ni za trenutak ne zastanete i stavite se na mesto drugog coveka, da se bas koncentrisete i pokusate da dozivite delic onog sta je on,
kakav on osecaj ima, kao ova zena o kojoj je tema, nego samo medjusobna mala seljacka pljuvanja...i razlozi za otvaranje tema gde ce se jedni il idrugi ismejavati bez razlike, jednom ce ostrasceni srbin to da uradi, jednom ostrasceni musliman. drugim recima svi ste vi ista govna. :)

I ljubavne filmove snimamo. Kao na primjer ANGELINA DŽOLI što je snimila film o sarajevskim Romeu i Juliji, Bošku i Admiri,...

Ili film ''Grbavica''. Isto ljubavni film o ''ljubavi'' između četničkog monstrumčeta i Bošnjakinje. Film dobio ''Berlinskog međeda''.

Добро одабране улоге, чисто да се зна ко кога ****..

to je ocaj i mehanizam odbrane te zene, ne zevzecite se najvecim bolom koji je moguce da se desi bilo kom coveku, nema goreg od toga, to je kraj, sve posle toga je zivotarenje.
Ma nemoj, i tako se tim mehanizmom odbrane 10 0000 duša brani.

Zapamti, ovo se gleda širom svijeta. Razmišljaj, šta ljudi koji ovo gledaju mog pomisliti o cjelokupnom narodu?

ODMAH PRESTATI SA OVIM CIRKUSOM!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back