alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
Ко вас бре малтретиро?
Како набрзину навукосте комплексе
maltretira?????????????previsoko mishljenje imash o njima
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко вас бре малтретиро?
Како набрзину навукосте комплексе
Teodosija za moderatora!"Ranije mi za Peruna uzimali koze i svinje a sad mi za Isusa traže koze, svinje i pare", bivši slovenski vernik, sada pravoslavac, Teodosije posle plaćenog krštenja, slave i sarane.
Не неого о теби имам нискоmaltretira?????????????previsoko mishljenje imash o njima
Ма не држим ја њихrekoh li ja da ih visoko drzish?
Stvarno sramota, tako anti-srpski orjentisan a bivsi moderator
Nepravda
...jos kad ga podrze pro-ustaski nastrojene koleginice....mislim stvarno, vreme je da mu se vrati titula
А брате Консиљери коју би му ти титулу дао?
Значи
ПОГЛАВНИК ФОРУМСКИ КОКОШАКА И КОКОШАРА
"Ej, braćo, pa ovde niko ne živi" - srpski seoski glavešina Todor, naseljavanje Balkana sredinom šestog veka
"Bit će da Srbi već kampuju, podalje, podalje" - hrvatski seoski glavešina Jozo, naseljavanje zapadnog Balkana krajem šestog veka
"Ranije mi za Peruna uzimali koze i svinje a sad mi za Isusa traže koze, svinje i pare", bivši slovenski vernik, sada pravoslavac, Teodosije posle plaćenog krštenja, slave i sarane.
"Guziće nas Bugari i Rumuni za ovo u drugom svetskom ratu, alo da li me čujete?", srpski prorok pradeda Milivoje posle iznenadnog proširenja Dušanovog carstva.
"Da ih je bilo malo to jeste al nam vetar duvao u lice pa pogibe koji bezveze" - despot Božidar, marička bitka
"Pukli jesmo al rakija bila dobra" - vladika Svironije, desetak godina kasnije posle pujdanja crkve dokonog naroda na nepristajanje na ponovnu promenu vere.
"Care, ovi nit kopaju niti Turke jure" - General Shultz habsburškom caru.
"Lebac ti zagoreli, pa tamo su sve naši" - hajduk Pera, neuspela hajdučka opsada turskog utvrdjenja
"Nemoj neko da je guslao o ovome!" - hajduk Milivoje, poraz kod Niša
"Stisli Rusi kesu umesto Turaka" - Karadjordje, nedelju dana pred odlazak u selo Radovanje
"Da su saradjivali manje bi ih poginulo" - dipl. ing. arh. Krstivoje Brkić, II svetski rat
"Majn Got! Pre će se završi drugi svetski rat nego što ćemo obraditi srpske prijave komšija" - nemački ss (IV stepen) obaveštajac, Major Drucker
kalkulator ili manipulator
super moderator ili administrator
Eto, i pored dva patriotska moderatora (iz oba tabora patriota) tebi to ne pomaže da se ne trzaš u snu..."mala 1 a velika 2" Iron Lord bivshi mod pdf. politika
A šta ti tražiš u Srbij?btw.irone,vish kako te zemljaci obozavaju lol
Jel misliš na rezervne nickove?Ма ја мислим да би истог тренутка напустили форум бар нас 10
Nemoj nikad protiv svoje vrsteTitula...
Pa napisao bih sad koja, al' bih bio optuzen za ugrozavanje manjinskih i zivotinjskih prava.
Kako napreduje izgradjivanje Srbije u Kanadi, patrioto?Stvarno sramota, tako anti-srpski orjentisan a bivsi moderator
Nepravda
...jos kad ga podrze pro-ustaski nastrojene koleginice....mislim stvarno, vreme je da mu se vrati titula
Budimo ljudi iako smo Srbi - patrijarh PavleВиди например
ПРЕДВОДНИК ФОРУМСКИХ КОКОШАКА
шта кажеш?
Da smo potomci predaka iz tako sjajne istorije koju nam neki podvaljuju pa ne bi danas živeli u neuredjenoj državi punoj jajara i veza i vezica.Вас ис дас?!
Како ајне клајне (вундеркинд ), види (х)историјске догађаје.
П.С. Шта је то у српском бићу, што га води ка беспућу (повјесне збиље)?!
ma ..........da se zna ko je GAZDA !!!!
a ne tu neki............ Donqihote, konzab