Manje para pevacima a vise glumcima

Poruka
21.521
Jel se slazete sa ovom konstatacijom da bi glumci trebali da zaradjuju vise a pevaci manje.

Pogledajte Holivud i SAD, pa tamo glumci materijalno pariraju pevacima.

Internetom kruzi slika sada vec pokojnog Marka Nikolica kako se vozi gradskim prevozom. Ejj cuveni Giga Moravac i Karadjordje i Bata Sejn da se vozi autobusom. Sta mislite da li se Dragana Mirkovic vozi basom? Pa to je nezamislivo. E tu ja vidim problem.

Ako je drzava siromasna i nema para za vece honorare u pozoristu, na filmu i u TV serijama otkud onda toliko baksisa za pevace... Gazda ako da grdne pare za neku pevacicu on zna da ce biti krcato i da ce da mu se vrati. U cemu je onda problem sa glumcima ne moze niko da mi kaze da narod ne voli da gleda domace filmove...

Mislim da sam otvorio kompleksno pitanje. Televizije uzimaju dosta para od reklama a vidimo i od gradjana i to ne samo RTS, pa Zeljku Mitrovicu se upumpavaju milioni evra narodnih para.... Onda autori treba da zahtevaju drasticno vece sume za emitovanje.

Da li su radnici u kulturi nesposobni? Ako ne mogu da se izbore za bolji polozaj.

Ili je do drzave koja apsolutno ne mari za kulturu svesno ili nesvesno.

Ne znam sta da mislim...

A sta ce ovo na politiku?

Odnosno da li je ovo dokaz da su korisnici pdf Politika iebeni izrodi za pare?
Oni smrdljivi podli i podmukli po firmama koji gamizu i sa kezom na licu docekuju nadredjene?
U stvari vecina jeste, mi koji se zajebavamo nismo u tom procentu.
Vama covek da stavi ikonu iz crkve i pare vi bi prvo pokupili pare a ikonu stavili na Limundo.
Nemojte da me ubedjujete da niste sljam, evo popovi (bosanski) pa iznesose pare iz hrama S.S.

Podrška Branki Sovrlić.

Da je Nino živ, bio bi ne milioner, nego milijarder.

Pjevačca ili pjevač napune dvoranu ili stadion, nikome ne otimaju, dok glumci otimaju i od ovih koji ih ne gledaju - putem TV pretplate npr.

I zato u ove praznične dane, jedna od Baje Malog Kninže, svetski poznati mega hit, Duni Vjetre Preko Jetre :deda:

z:lol: :zskace:

A sto da se ne voze prevozom? Pa nisu oni nadljudi egipatskih proporcija ako su poznati z:D

Redovno mozes da sretnes poznate ljude sto u GSP-u, sto na ulici kako se sheckaju. Recimo, Nikolu Simica si redovno mogao da sretnes u trolejbusu ili u jednoj prodavnici na Vozdovcu.

Automobile i besna kola imaju estradne licnosti jer oni su poreklom egipcani bozanskih uloga :deda:

A sto da se ne voze prevozom? Pa nisu oni nadljudi egipatskih proporcija ako su poznati z:D

Redovno mozes da sretnes poznate ljude sto u GSP-u, sto na ulici kako se sheckaju. Recimo, Nikolu Simica si redovno mogao da sretnes u trolejbusu ili u jednoj prodavnici na Vozdovcu.

Automobile i besna kola imaju estradne licnosti jer oni su poreklom egipcani bozanskih uloga :deda:

Zasto se estradne licnosti ne voze gradskim prevozom???

Певачи су генерално предузимљивији.Већина њих држи бутике,ресторане,клубове...dok глумци,слабо...углавном пију у бирцузу поред позоришта у којем наступају и чекају да их забоде неки филм где може да се узме кинта.У међувремену тезгаре и воде ТВ емисије и квизове.
Иначе подржавам иницијативу да глумци треба да имају више од певача,нарочито оних ауто-тјунаша који везе са певањем немају...

...pjevaci imaju Hale...glumci Pozorista...ko vise u kasu ulije,
to i dobije...
Drzava bi donirala ali nema ni za Odbrambu ...znate...:think:

...novogodisnji programi ne trpu glumci...
Bata Sale ima glumci u Ziri...
Grandiozne zvezde i zvezdice
buduce bordelice
pune i ekrane i stampu
nemilice...eto t a k o ...

Poslednja izmena:

Back