Manijak vs ponoćna deca

Pa kazem ti,ona je kriva za sve...:cool:
Mogli bi da je angazujemo da nauci i ove moje macke da lete,pa sad,Boze moj,ako se neka ne doceka na noge,losa sreca....:whistling:
Moguće, ako joj nađemo obaveze, upišemo je na neki sport, manje će praviti probleme. Neće imati vremena da misli na droge i skakanje kroz prozor.

Kako ste krenuli, jos ce macka da ispadne manijak :lol:
Pa evidentno je da mi Sebastijan ukazuje na problem za koji nisam ni znala da postoji.

Moguće, ako joj nađemo obaveze, upišemo je na neki sport, manje će praviti probleme. Neće imati vremena da misli na droge i skakanje kroz prozor.

Pa evidentno je da mi Sebastijan ukazuje na problem za koji nisam ni znala da postoji.

Sebastian je guru,duhovni vodja,i ovo sto pisem jos uvek radim dobrovoljno,ali cu uskoro poceti da naplacujemPogledajte prilog 338044
Sta mislis,kad bi svo cetvoro (dve bakice,onaj egzibicionista i macka) otisli kod psihijatra,ciji bi postupak psihic najduze obradjivao?
tooth.gif

Sebastian je guru,duhovni vodja,i ovo sto pisem jos uvek radim dobrovoljno,ali cu uskoro poceti da naplacujemPogledajte prilog 338044
Sta mislis,kad bi svo cetvoro (dve bakice,onaj egzibicionista i macka) otisli kod psihijatra,ciji bi postupak psihic najduze obradjivao? Pogledajte prilog 338045

Mačkin, jer je vrlo moguće da je pokvareni manipulator i da ima poremećaj ličnosti. Ovi su vrv samo bolesni.

Prosla je ponoc, sta li akteri ovog dogadjaja nocas rade... ima li nastavka... :think:

Nije Redzina u krivu sto je branila lika, ali, moze da bude sto je ovu erotsku pricu stavila na net da deca citaju... :confused:
No, moracu ja cesce da zalazim u ovaj pdf. smorih se ziv citajuci Ljis18+ , i price kako je neko u nekom stanu kresao ribu.
ovo je vrh prica, macka, park, drva, manijak, pusenje. .cigare, maltinezeri... trojka, cetvorka, akcija.. moze i film da sa snimi.
Serijski dendrofil :)

U pincipu, drvo je silovano, drva su ziva bica i mora se neko zakonski boriti za njihova prava.
u protivnom sutra cemo imati paradu dendrofila.

Back