Manijak vs ponoćna deca

Podrzavam i babe i dede koji setaju unucice a ne kucice.

A ako su im deca pobegla u inostranstvo, a oni ostali ovde sa kucicima?;)

- - - - - - - - - -

To bejbe :D
Sve vreme se pitam,sta te dve bakice rade u pola jedan nocu sa kerovima :lol:

Pa to ti je klasika da ljudi moraju nocu da setaju kerove jer kerovi valjda imaju te potrebe, traze da izadju nocu sta znam ni meni nije jasno zato bi to neko inace radio.
Mada nemam psa i nisam informisan, ali video sam dosta ljudi koji nocu setaju kerove.

Poslednja izmena:
Naslov je sasvim na mestu , ti "bezazleni" likovi su u sustini najopasniji profil. Logicno je da je veca verovatnoca da ce takav eksplicitan -"plasljivko" kad tad pre napasti neko dete prema kom ce se osecati superiornije no odrasnu zenu ili "babu" .. nebitno, od kojih ocigledno ima neki strah kao sto se vidi u ovoj .. polu-erotskoj prici .

http://www.lookerweekly.com/zanimljivosti/svet/dozvoljeno-javno-masturbiranje-u-svedskoj/

Samo sto to prijatelju nije Svedska. Klasicni egzibicionista, i iako su takvi plasljivi i verovatno bezopasni, opet je poremeceno raditi to u javnosti na oci neduznih prolaznika. A zestko bi bilo da je krenula konverzacija tipa "dobro vece gospodine, vidim vi u setnji, nema zime a, a da ne krene kisa majku mu, nesto se naoblacilo".

A odavno deca nisu deca u ovoj zemlji, drogiraju se, hebu, bodu nozevima i prostituisu jos od osnovne, cak mislim da bi taj mnogo gore prosao da je naleteo na tu decu, jer bi ga ubili od batina.
Mislim da su babe u pravu ovde, isto kao sto ne vrsis nuzdu na otvorenom, tj. na oci drugih ljudi, tako i ne masturbiras ili se seksas.

Neka drustvena pravila valjda moraju da se postuju.

Back