Manekenka nasmrt izbola muža, kući doveo ljubavnicu i tražio da im skuva večeru

Trust no one

U prolazu
Poruka
23.682
jes vala rusi imaju bisere, kao onaj da uvijenu bebu u zavezljaju okace na terasu da visi na minus 30 da se celici..to sve opaljeno toljagom... mada ni ameri nisu nesto bolji kad maloj deci daju da piju ledenu vodu i tako ih naviknu od ranih nogu
Pijenje hladne vode je potpuno normalna stvar,pa ja je ceo zivot pijem takvu,a i moj sin od detinjstva.To je stvar ukusa.
A to da iznose bebe na terase kao saksije je potpuni nonsens i dezinformacija, jos iz vremena kada su SSSR i SFRJ bile bratske socijalisticke drzave.
Znas koja je najcesca uzrecica u Sibiru?Nije Sibirac onaj kome nije hladno,nego onaj ko se toplo oblaci.

BojaMagije

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.459
Pijenje hladne vode je potpuno normalna stvar,pa ja je ceo zivot pijem takvu,a i moj sin od detinjstva.To je stvar ukusa.
A to da iznose bebe na terase kao saksije je potpuni nonsens i dezinformacija, jos iz vremena kada su SSSR i SFRJ bile bratske socijalisticke drzave.
Znas koja je najcesca uzrecica u Sibiru?Nije Sibirac onaj kome nije hladno,nego onaj ko se toplo oblaci.
kolega sa krstarice iz moskve , ima troje dece, mi je pokazao sliku njegovog zavezljaja koji je kao kosnica za pcele u njegovom moskovskom stanu-na terasi, gde se na celom oblakoderu vidi nekoliko takvih i iz kojih vire bebinje glavice...znaci nista izmisljeno

moonja..

Buduća legenda
Poruka
31.334
Koji stepen sadiste treba biti pa dovesti švalerku da joj tvoja žena kuva. Alkosi su poseban soj ljudi kao i narkići ali opet sve ima svoje granice. Sam je tražio ali što nina reče odrobijaće retarda,karijera joj je verovatno gotova čak i sa blagom kaznom, a ko zna koliko će se psihički oporavljati. Nije lik bio vredan toga.
Niko nju nije prisiljavao da se uda za sivonju.
Čisto sumnjam i da joj je prvi put priredio sličnu scenu.

Trust no one

U prolazu
Poruka
23.682
kolega sa krstarice iz moskve , ima troje dece, mi je pokazao sliku njegovog zavezljaja koji je kao kosnica za pcele u njegovom moskovskom stanu-na terasi, gde se na celom oblakoderu vidi nekoliko takvih i iz kojih vire bebinje glavice...znaci nista izmisljeno
Ja za 12 god. tako nesto ni cuo ni video u Rusiji...Cak mi ni lokalci nisu govorili o tome.

Trust no one

U prolazu
Poruka
23.682
coek iz moskve tamo je mislim preko 15 god..ali ako ti kazes da me je legao i da sam slepa, onda su i on i njegova zena ruskinja totalni bedaci
Ma ne kazem da lazes,nego sam sokiran.Znam da se bebe setaju (voze) u kolicima u sred zime po malo,ali su to kolica bas za takve uslove...Ali da kace kao sunkice po terasi...jbt.
Cak i od njih to ne bih ocekivao.

BojaMagije

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.459
Ma ne kazem da lazes,nego sam sokiran.Znam da se bebe setaju (voze) u kolicima u sred zime po malo,ali su to kolica bas za takve uslove...Ali da kace kao sunkice po terasi...jbt.
Cak i od njih to ne bih ocekivao.
onda mozes misliti kako sam ja bila sokirana....mada sa distance kada posmatram ima i logike...celice decu, u srbiji babe na selu deci krisom da ne znaju daju rakiju ako nece da zaspe. sta bi falilo onda da ove kace ko sunke.

Trust no one

U prolazu
Poruka
23.682
onda mozes misliti kako sam ja bila sokirana....mada sa distance kada posmatram ima i logike...celice decu, u srbiji babe na selu deci krisom da ne znaju daju rakiju ako nece da zaspe. sta bi falilo onda da ove kace ko sunke.
U Omsku ima brtic u kojem se deca do -25 igraju u kupacim napolju.Do -15 se polivaju vodom...I kazu da nemaju ni jedan izostanak zbog prehlade.