Mane i prosečnost?

Evo, pošto nećeš obična - neko mora(da mota)? :mrgreen:
Kako se kotirate, i kako kotirate vrline i mane, prosečnost i sve što ide u u ovo savremeno vreme u kojem ništa ne može da se sakrije i sve je laž?
Forumi, viberi i sve društvene mreže..
Koliko su drugi, a i koliko ste Vi - Vi, Gey ili Bi, samo zbog rime, a možda ima i smisla na njima?

Ja imam utisak da se svi gubimo u prevodu, ali eto - nove teme - nova pisanja?
Kotiram se kao natprosečan staromodni Idiot, a volim da vidim potencijal.

Kako se kotirate, i kako kotirate vrline i mane, prosečnost i sve što ide u u ovo savremeno vreme u kojem ništa ne može da se sakrije i sve je laž?
Forumi, viberi i sve društvene mreže..
Ako, ne racunamo forum sto se tice društvenih mreza 19ti vek...u takvoj sam nekoj fazi, ako se nesto konkretno ne desava, udjem jednom do dva puta nedeljno na Instagram i FB da odgovorim na poruke .. i tako je unazad jedno dve godine, dve i po, poslednje slike su mi isto iz tog perioda...Nemam sta da glumatam, uglavnom imam ljude koje poznajem.
Kad sam bio klinac tamo 2009 pa na gore, FB je bio ultra popularan, pa kud svi tu i ja.. sta sam samo upoznao mase po onim igricama tamo.. A i muvanja preko interneta tad su bila cool, nesto novo, drugacije, ali ne osnovno, ne daj Bože jedino.

Na Instagramu sam napravio ogromnu gresku, kad je bio karantin korona i to, bio sam bas aktivan, postavaljo kavere i to, cas posla dogurao do nekih 4500~5000 pratilaca i umesto da sam bio pametan da vidim kako to da iskoristim za biznis, promociju, zaradu... da gradim to jos, ulozim u to, meni se ćefne, obrisen sve, posle dodam samo ljude koje znam, ne znam ni koliko imam pratilaca 200, 300, 400 tako nesto... i tako je i danas... steta, mogao sam to unovciti, a nikako da se nateram da nesto slicno probam ponovo, tik tok nemam, a to je sad osnovno ..otom potom

Back