Manchester United

Ne branim ja C.Ronalda!!!
To što pada, verovatno ga je neko naučio(jeste li gledali kako uče Italijane da simuliraju od malih nogu?)
Mančester jeste veliki klub, ali ne i najveći(mislim da ne postoji najveći i najbolji klub).
Čelzi je pre Abramoviča bio 5-6 uvek, i imao je prosečne igrače.
A sada žele da uđu u onaj G14, grupu najboljih i najvećih klubova sveta, ali se Arsenal, Man.Utd i Liverpul tome protive, govoreći da klub koji nema istoriju i koji je osvojio 3 tri titule za 50 godina(2 za vreme Abramoviča) ne zaslužuje da tamo bude!!! I u pravu su!

Alex.L:
Ma biće C.Ronaldo dobar, samo da ga neki trener dovede u red. Reče neko, ako neće Kapelo, neće niko.
C.Ronaldo je brz, odličan dribler, hrabar(ne promašuje penale), a to što je sebičan i preteruje sa driblinzima, to je posledica njegove mladosti, i želje da pokaže da on svašta ume da uradi. To je neko moje viđenje.

Ne,nikad nece biti dobar. Ostace sebicni gladnik zeljan driblanja zauvek. Cak je i glupi Bekam bio bolji od njega. Unitedovo prokletsto - levo krilo uvek bilo najjaca strana,a desno uzas. Otisao je Roj Kin,otisao je Pol Skols... A jednoga dana ce i Rajan Gigs otici.. To su bili i bice gubici za Manchester. Ali odlaskom C.Ronalda,United samo dobija a Real gubi. Real se dvaput zajebo - Bekam i C.Ronaldo - 2 pacenika.
Nadam se da ce ser A.Ferguson naci nekog dostojnog,ne-gladnog igraca da zauzme desno krilo i broj 7. Posle Kantone,ova dvojica ga nisu nikako zasluzili.
11-ku ce uvek nositi veliki Rajan,a 16-ku i 18-ku ce dugo pamtiti kao velike i odane igrace Uniteda u kojem su proveli ceo svoj zivot (Roj Kin 1993-2006) (Pol Skols 1994-2006).
Manchester ima lojalne igrace,a to tako nema NI JEDAN drugi klub. Niko nije poceo i zavrsio karijeru u istom klubu,a koji je trener bio na klupi istog tima 23 godine? Nijedan.
I zato ja volim mancester,jer je naj u svemu,a drugi neka govore sta hoce,znaju da sam u pravu.

Alex.L:
Gde je otišao Skols???
U penziju, jel?

99% da ce otici. Ali sam se juce zacudio kad sam gledao objavu novog sponzora,i on je bio tamo u novom dresu. Tako da stvarno nisam siguran..

A sto se tice Maldinija,on je ostao u Milanu celu karijeru,i to je jedini ne-manchesterov igrac koji je to uspeo. Priznajem,njega sam zaboravio. :)
Ali,ipak,ti ne zaboravi Roja Kina. Kakav bre Maldini.

U milanu su ostali ceo zivot i Maldini i Franko Barezi. Mozda ste vi mladji pa se ne secate Franka Barezija...a Frankov rodjeni brat je celu svoju karijeru igrao za Inter.
Bili su sirochici,klubovi su ih uzeli,prihvaili i odhranili. Zbog toga njih dvojica niakda nisu zeleli da napuste Milan odnosno Inter.
Roj Kin je proveo u Manchesteru 15ak godina,ali ne i celu karijeru.

Nisam glup,znam ko je Barezi. Ali ja volim engleski fudbal,a Manchester je tamo najslozniji klub koji postoji. Lepo se slazi igraci Arsenala i Liverula,a Celzi necu ni da komentarisem. Njima su cak i navijaci kupljeni. U Manchesteru jedino sliku tima kvari onaj portugalski gladni retard. Joj,kako ga mrzim.

Mancester Junajted jeste sjajan klub,a cak i igraci koji su otisli (Bekam,na primer) kazu da su se u Mancesteru osecali kao kod kuce i da im je vreme koje su tamo proveli nezaboravno...A tu je i Alex bez kog Junajted ne bi bio Junajted.

JekaiGeorge:
Mancester Junajted jeste sjajan klub,a cak i igraci koji su otisli (Bekam,na primer) kazu da su se u Mancesteru osecali kao kod kuce i da im je vreme koje su tamo proveli nezaboravno...A tu je i Alex bez kog Junajted ne bi bio Junajted.

E bravo! Ni sam ne bih bolje ovo rekao. :D
Pa,neka neko nadje trenera koji je 23 godine trener istog kluba

chavez:
E bravo! Ni sam ne bih bolje ovo rekao. :D
Pa,neka neko nadje trenera koji je 23 godine trener istog kluba
Alex je postao simbol Junajteda, jednostavno je uvek Alex i Junajted-Junajted i Alex.Ne idu jedno bez drugoga. Da ne navijam za Celzi definitivno bih navijala za Junajted i volela bih da ako Celzi ne osvoji titulu prvaka premijer lige osvoji Mancester.

Ja bas nesto ne volim Celzi previse zbog toga kako su dostigli "slavu",ali drzim respekt prema par igraca kao sto su Teri,Makelele,Ceh i naravno Lampard. Ipak je meni Junajted klub za zivota i njega volim najvise. Skoro polat tima je tu pocelo krijeru i tu ce je verovatno i zavrsiti. U Mancesteru jedino ne volim - naravno,zna se - Portugalskog gladnog retarda. Kad on ode,sve ce biti u redu. Samo mi je zao sto je Rud otisao... :(

Teri je najveći car u Čelziju(fudbalski).
Čeh je najbolji golman sveta, realno pričano.
Ali najviše nerviraju ovi likovi(iz moje okoline, moje društvo,i poznanici) što se sada kunu u njih, a kada jednog dana, Rus bude otišao(dal nazad, dal u zatvor), pričaće da je Čelzi prosečan tim, a voleće tim koji vodi neki drugi buržuj.

Realno gledano, ja Celzi najvise volim zbog Murinja i pojedinih igraca(Teri,Ceh,Drogba), Real volim zbog Bekama i Raula,a jedino Junajted volim onako nevezano za igrace.On mi izgleda kao klub u kome jedan igrac moze da pocne,a i zavrsi karijeru. A i dopada mi se sto je Alex pun respekta za mlade igrace i sto ne pravi razliku izmedju njih i velikih zvezda.Za njega je svaki pojedinac ma koliko trenutno beznacajan bio isto tako vazan kao i najbolji igrac u klubu. I svaki igrac koji je otisao iz Junajteda sigurno bi voleo da nije.Recimo,Bekam...Iako je u jednom od najboljih klubova na svetu iako je sada veca zvezda nego sto je bio u Junajtedu kaze da bi sa zadovoljstvom opet igrao za Junajted jer se jedino tamo oseca kao kod kuce.
Junajted kvari jedino onaj majmun(C.R) inace to je velicanstveni klub.

Ja više gotivim Čeha. Protiv Gane je spasio Češku gore blamaže od naše.
Bufon nešto ne volim(ne znam zašto), pa i to utiče.
Treći golman je po meni Dida.Jes da je kiksirao prošle sezone, ali je odličan. A i stariji od ove dvojice.
Četvrti mi je Leman. To je malo navijački, mada mislim da zaslužuje.

Buffon je verovatno JEDAN OD najboljih golmana,ali ne i NAJBOLJI. 1.mesto zauvek ostaje rezervisano za Hozea Luisa Chilaverta (mog idola :) ),koji ne samo da je branio,nego je i sutao penale i skobodnjake. Ali necu da vam pricam o njemu,jer,stvarno - samo budala ne zna ko je Hoze. Mali podsetnik - 65 golova i jedini golman koji je dao het-trik na utakmici (2 iz slobodnjaka i 1 iz penala),i najdalji slobodnjak - 79m.

Back