Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srećica:gde se sve nalaze prodavnice mamuta?osim za onaj kod knez Mihajlove... :wink:
kebda:srećica:gde se sve nalaze prodavnice mamuta?osim za onaj kod knez Mihajlove... :wink:
srpskih vladara na uglu sa kneza milosa i u skc-u
pusac:kebda:srećica:gde se sve nalaze prodavnice mamuta?osim za onaj kod knez Mihajlove... :wink:
???????????????????????????????????????????????????
O`klen si ti?
Pa gde ti seljaku zivis? I odakle si dosao?
Devojci dajes potpuno pogresne informacije!![]()
A ti devojko, necu da navodim niz adresa gde ta firma ima robne kuce i specijalizovane prodavnice da ne bi ispalo reklamiranje, sto, verujem, da znas, pa i ova tema je na ivici zabrane, idi lepo do robne kuce uzmi njihov letak i prosetaj se. Usput, firma koja nabavlja za mamut ima svoju knjizaru u Mirijevu i jeftinija je za oko 20 odsto!
8)
Pa ti si potpuno moj chovek!Ako hocesh zajedno da ga prebijemo...Aaaaaaah,mislim da sam se zaljuuuuuuubila!!!kebda:poslusaj svoj nadimak i odradi mi ****.
iz CIBUTKOVICE, sta mislis odakle sam "pametni"?
Idi do te knjizare u tvom mirijevu pa procitaj kju knjigu!!! o'kle....kakav si @#$%&* pribracu se shabane
sestruti? :wink:g-rock:mamuti?
pusac:poslusaj svoj nadimak i odradi mi ****.
!?!?!?!?!
Da si pametan znao bi odakle taj nadimak seljacino!
I ko ga nosi!
Nemoj da ti posaljem marsovce ili cistace!
pusac:Pruzam ti i prihvatam izvinjenje!
I ja se ovde zezam. Oprastam ti jer si Beogradjanin.
Usput, sto se tice Mirijeva, odnosno starog Mirijeva (misli se na selo), koje se nalazi ispod Zvezdarskog gaja, je kraj gde moze da se kupi solidna kuca ili veci stan za smesne pare!
Sto se tice agenta F.B.I. Procitaj moje postove!
Sto se tice mog staza u Beogradu, takodje.
8)
pusac:kebda:srećica:gde se sve nalaze prodavnice mamuta?osim za onaj kod knez Mihajlove... :wink:
???????????????????????????????????????????????????
O`klen si ti?
Pa gde ti seljaku zivis? I odakle si dosao?
Devojci dajes potpuno pogresne informacije!![]()
A ti devojko, necu da navodim niz adresa gde ta firma ima robne kuce i specijalizovane prodavnice da ne bi ispalo reklamiranje, sto, verujem, da znas, pa i ova tema je na ivici zabrane, idi lepo do robne kuce uzmi njihov letak i prosetaj se. Usput, firma koja nabavlja za mamut ima svoju knjizaru u Mirijevu i jeftinija je za oko 20 odsto!
8)