Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci nisi nista. Cek da cujemo jos nekog.Sta treba da postigne I kome da se dokazuje
To je ekstremni primer, verujem da ima i takvihYel to mamin sin?
UglavnomKrive su majke
Pa hwaja ixixixiiiiiiNe mos da krivis mame za nekog konja od 55 kao sto je @Зоки
Pa Drago mi je da ne ispunjavam vase kriterijeZnaci nisi nista. Cek da cujemo jos nekog.
Dobro ajd'e,...za tebe znamo da nisi.Pa Drago mi je da ne ispunjavam vase kriterije
Zapravo jesam...I nameravam to i ostatiDobro ajd'e,...za tebe znamo da nisi.
Dosta si se hvalio.![]()
Znam,...i ja sam slaba na musku celjad, jbg!Zapravo jesam...I nameravam to i ostati

Ovde se radi o roditeljskoj ljubavi.....mada iritantnost pociva na nedostatku iste...Znam,...i ja sam slaba na musku celjad, jbg!
Ne zelim ni da budem odgovorn za epitet "mamin sin".![]()
Da. Ima ona izreka "to samo mama moze da voli"Ovde se radi o roditeljskoj ljubavi.....mada iritantnost pociva na nedostatku iste...
Da. Ima ona izreka "to samo mama moze da voli"
Dobro je dok ima ko da voli....posto je previse onih Koji mrzeDa. Ima ona izreka "to samo mama moze da voli"
Tvoje poruke su horor za nekog ko ima ocd. Sreca pa nemam.Dobro je dok ima ko da voli....posto je previse onih Koji mrze
Nisam htela da kvarim zeni temuO bože, tek sad vidim da si me odvukla sa ljisa, šta ti to treba u životu? Možemo lepo da se vređamo tamo gde smo navikli... Neću da pišem ovde.
Ne jedem sendviče, hvalaOni što svaku ženu pretvore u svoju mamu
Neće da mi napravi sendič buhaaaa
Mamini sinovi na talijanskom.
Da li su svi luzeri ili ima neko ko je nesto postigao u zivotu?

Pa sto ti ulazis u te hajke I coporativne lincove?Tvoje poruke su horor za nekog ko ima ocd. Sreca pa nemam.