Mamnik-bugarska serija

Bugarska horor fantasy serija, jedan od prvih kadrova u seriji majica Bijelog dugmeta. Radnja se odvija u selu pored Trna na samoj granici sa Srbijom pa otud i Bijelo dugme u seriji. Koliko mi malo znamo o Bugarima i Bugarskoj toliko oni vise znaju o nama.

https://www.imdb.com/title/tt35683797/

:eek:

Gde su srpske majice tu su srpske zemlje? Pa jes' ima logike

U trecoj epizodi glavni lik nosi majicu EKV-a, krece na 16:02. Izgleda da su u Bugarskoj bili ludi za YU rockom.

Није било баш тако.Ја сам рођен 1974,и памтим то време.Из ЈУ роком памтим једино Сребрна крила.Али тада у Бугарској су били јако утицајни народњаци -Мирослав Илић, Бобан Здравковић, Шаулић,Брена...

Meni glavna glumica top 🤷
images

Није било баш тако.Ја сам рођен 1974,и памтим то време.Из ЈУ роком памтим једино Сребрна крила.Али тада у Бугарској су били јако утицајни народњаци -Мирослав Илић, Бобан Здравковић, Шаулић,Брена...

Mamnik je roman koji je napisao izvesni Vasil Popov. Izgleda da je on bio pod uticajem YU rock muzike, verovatno јe iz tih krajeva na granici sa Srbijom. U sledecim epizodama ocekujem da se pojave majice Azre, Riblje Corbe i Bajage, mozda i YU grupe, Discipline Kicme i Partibrejkersa.

Mamnik je roman koji je napisao izvesni Vasil Popov. Izgleda da je on bio pod uticajem YU rock muzike, verovatno јe iz tih krajeva na granici sa Srbijom. U sledecim epizodama ocekujem da se pojave majice Azre, Riblje Corbe i Bajage, mozda i YU grupe, Discipline Kicme i Partibrejkersa.
Mozda,verovatno si u pravu.
Mada mislim da tada bugarski rok je bio bolji od vaseg :)

"Како је Васил Попов претворио бугарски фолклор у бестселер"

Back