Mamin sin

Ја сам "мамин син" у оном смислу да је цео живот бдила надамном због мојих болести а ја сам њој био емотивна подршка пошто је ћале био алкос и агресивац према њој. И данас не може ујутро на тргу да попије кафу без мене. Али није никад са мном емотивно манипулисала нити ме кочила у животу. Њена животна жеља је била а вероватно и данас, да се оженим и живим у стану са том неком имагинарном женом. И да притом будем јако задовољан собом у свему томе.
Ti samo uzvracas ljubav I pažnju koju si dobijao.

Baš tako. Došlo je vrijeme da ne smiješ da voliš i poštujem svoje jer si onda slabic. Ne grli babu i dedu,mamu i tati obidji jednom u godini.Odrastao si,ne trebaju ti.
Ne sporim da ima majki pijavica i manipulatora ali u zadnje vrijeme je i pravljenje palačinaka sinu problem.
Sto ne napravi sam,nije bez ruku?
Нико за такве мушкарце не каже да су мамини синови.
То су они који нису у стању да доносе одлуке самостално, морају да се посаветују са мамом, јер их је мама убедила да најбоље зна.
Чак и да зна, мора да га пусти да полети, падаће, подизаће се, па опет полетети и сваки пут ће после пада боље и сигурније летети.

Često se provlaci ova kategorizacija muskarca .
Šta je po vama mamim sin? Gdje je granica izmedju ljubavi i pažnje jednog prema drugom i odnosa koji od muškarca pravi "maminog sina"?

Lik sa narcisoidnim poremećajem ličnosti

Proizilaze iz ne znam ko je to nama doneo kulture žrtvovanja za decu u kome dete postaje izvor života i gde roditelj sav svoj život podređuje deci umesto da decu uči životu

Skoro sam svedočila događaju gde je žena od oko 7 banki dok smo stajali u redu (mesara) pustila preko reda lika od 3 banke sa detetom u kolicima
Ona sva srećna što se "žrtvovala" on sav srećan što ne mora da stoji prav zdrav u redu 10 min jer eto neko vrednuje što gura dečija kolica , kao da nosi 100kg na leđima ili je invalid

Klasični primeri žene koja je stvorila narcisa i narcisa koga je stvorila neka druga žena

Lik sa narcisoidnim poremećajem ličnosti

Proizilaze iz ne znam ko je to nama doneo kulture žrtvovanja za decu u kome dete postaje izvor života i gde roditelj sav svoj život podređuje deci umesto da decu uči životu

Skoro sam svedočila događaju gde je žena od oko 7 banki dok smo stajali u redu (mesara) pustila preko reda lika od 3 banke sa detetom u kolicima
Ona sva srećna što se "žrtvovala" on sav srećan što ne mora da stoji prav zdrav u redu 10 min jer eto neko vrednuje što gura dečija kolica , kao da nosi 100kg na leđima ili je invalid

Klasični primeri žene koja je stvorila narcisa i narcisa koga je stvorila neka druga žena
To sa kolicima je posebna vrsta terora,još ova moderna veličine manjeg traktora...

Back