Мамика, хвата ме паника!

vučji čopor

Legenda
VIP
Poruka
69.279
Америчка политика Демократске странке и њеног првог човека који се рукује са ваздухом је вратила Американце у стање панике која је владала у време Кубанске кризе, када су Американци прекопавали своја дворишта и баште како би градили скупе анти нуклеарне букере.
Угледни лист POLITICO је објавио текст о тајним састанцима и брифинзима за чланове сенатских комитета за унутрашњу безбедност, трговину и обавештајне податке.Узбуну је изазвао страх од кинеске шпијунске претње помоћу дронова изнад Вашингтона.

1669291454673.jpeg

1669291569991.jpeg

Чињеница да је у приватним рукама грађана огроман број дронова који си кинеске производње .
Тако је снатор Мајкл Руби закључио да " Сваки технолошки произво створен у Кини или кинеским компанијама је реалан ризик и може се искористити против нас.И садаи током сукоба "

Тако је снатор Мајкл Руби закључио да " Сваки технолошки произво створен у Кини или кинеским компанијама је реалан ризик и може се искористити против нас.И садаи током сукоба "
Значи током сукоба, ајфони ће бити коришћени против својих власника? А дронови кинеске производње ће одједном постати камиказе?

Значи током сукоба, ајфони ће бити коришћени против својих власника? А дронови кинеске производње ће одједном постати камиказе?
У страху су велике очи,хахаха! Али пази тај лик је конгресмен !!!!

nema mesta panici, sve ce da odradi medijska masinerija, samo neka nam se jave rusi kojima se zgadio putinov nepravedni rat, blablatruc evo gde i kako i kome

Starting months ago it was widely reported that the CIA had set up a portal on the dark web for disgruntled Russians with government information or access wishing to make contact.

daklem

"We are providing Russian-language instructions on how to safely contact CIA — via our Dark Web site or a reputable VPN — for those who feel compelled to reach us because of the Russian government’s unjust war," a CIA official told CBS News back in May.

nema mesta panici, sve ce da odradi medijska masinerija, samo neka nam se jave rusi kojima se zgadio putinov nepravedni rat, blablatruc evo gde i kako i kome

Starting months ago it was widely reported that the CIA had set up a portal on the dark web for disgruntled Russians with government information or access wishing to make contact.

daklem

"We are providing Russian-language instructions on how to safely contact CIA — via our Dark Web site or a reputable VPN — for those who feel compelled to reach us because of the Russian government’s unjust war," a CIA official told CBS News back in May.
А какав се од тога релевантан резултат очекуе???

А какав се од тога релевантан резултат очекуе???
kakav god projektovani cilj i rezultat da se postigne, on je u domenu medijskog rovarenja, a to znaci da smo mi civili mirni, jer se vracamo na hladni rat, vruci se otkazuje, bar ja tako mislim

evo nasao sam i na srbininfo

Америчка Централна обавештајна агенција намерава да врбује Русе који су незадовољни специјалном операцијом руске војске у Украјини, пише „Волстрит џурнал“ позивајући се на заменика директора ЦИА Дејвида Марлоуа.

„По целом свету тражимо Русе који осећају према томе (специјалној операцији) гађење као и ми. Отворени смо за сарадњу“, наводи лист део онога што је Марлоу говорио током обраћања у аналитичком центру при Универзитету „Џорџ Мејсон“.

Америчка политика Демократске странке и њеног првог човека који се рукује са ваздухом је вратила Американце у стање панике која је владала у време Кубанске кризе, када су Американци прекопавали своја дворишта и баште како би градили скупе анти нуклеарне букере.
Угледни лист POLITICO је објавио текст о тајним састанцима и брифинзима за чланове сенатских комитета за унутрашњу безбедност, трговину и обавештајне податке.Узбуну је изазвао страх од кинеске шпијунске претње помоћу дронова изнад Вашингтона.

Pogledajte prilog 1260619

Pogledajte prilog 1260622

Чињеница да је у приватним рукама грађана огроман број дронова који си кинеске производње .
💊💊💊💊 nek

kakav god projektovani cilj i rezultat da se postigne, on je u domenu medijskog rovarenja, a to znaci da smo mi civili mirni, jer se vracamo na hladni rat, vruci se otkazuje, bar ja tako mislim

evo nasao sam i na srbininfo

Америчка Централна обавештајна агенција намерава да врбује Русе који су незадовољни специјалном операцијом руске војске у Украјини, пише „Волстрит џурнал“ позивајући се на заменика директора ЦИА Дејвида Марлоуа.

„По целом свету тражимо Русе који осећају према томе (специјалној операцији) гађење као и ми. Отворени смо за сарадњу“, наводи лист део онога што је Марлоу говорио током обраћања у аналитичком центру при Универзитету „Џорџ Мејсон“.
Кад се ЦИА ангажује обично, како нам историја показује и наше сопствено искуство, цивили могу да буду мирни ??? Неки чак перманентно:think:

Кад се ЦИА ангажује обично, како нам историја показује и наше сопствено искуство, цивили могу да буду мирни ??? Неки чак перманентно:think:
Covece, bolje na rusku specijalnu operaciju cija da odgovori specijalnom, nego da idemo na anihilaciju nuklearnu kako prizivaju neke psihopate, i na ww3.
'Ajde po neka raketica slucajno da opali na poljsku, moze i na brisel, ali da ne idemo na totalno unistenje planete.

Нисам из штоса или без везе овако насловио ову тему.Читав западни дискурс о специјалној операцији Русије у Украјини је вербална припрема за оно о чему се сања и за чега се спрема не само у САД, него и у делу ЕУ. Само гурање НАТО на руске границе је највеће и нај тачније оправдање руске интервенције.

Нисам из штоса или без везе овако насловио ову тему.Читав западни дискурс о специјалној операцији Русије у Украјини је вербална припрема за оно о чему се сања и за чега се спрема не само у САД, него и у делу ЕУ. Само гурање НАТО на руске границе је највеће и нај тачније оправдање руске интервенције.
Teško žabu u vodu naterati.

Kao što je genijalni Kiriku1 napisao: "Kad bi na planeti postojale samo Rusija i Ukrajina, Rusija bi je napala."

apsolutno saglasan za vidjenje situacije do danas, samo se mozda razlikujemo sta nas ceka sutra - ja volim da uzmem sve mogucnosti u obrzir, pa tek onda na kraju eventualno da donesem zakljucak, ali ni ja ne znam koji je kraj, tj. kada je kraj u ovoj nasoj zivotnoj epizodi

ma, svabe najlakse opet gurnuti u rat sa rusijom, samo pazite dobro, nemoj da se zayebete za stranu kao ndh:

A ko će da im ratuje?! Oni kikiljavci koji po ceo dan igraju kompjuterske igrice?!
Dokle ima živih Slovena i ostalih Istočnjaka, nema potrebe da se Zapadna Evropa zamara takvim stvarima.
Zato mi i nismo u EU. Nećemo da ratujemo protiv Rusa i beskorisni smo im. Svi ostali su znali šta im se sprema - prvo NATO, pa EU, pa Istočni front.
Isto kao u Drugom svetskom ratu. Pre ili kasnije - Istočni front ne gine "saveznicima"...

А ко каже да има краја?
mislio sam na kraj ovog otvaranja istocnog fronta u nedogled
Pre ili kasnije - Istočni front ne gine "saveznicima"...
pa za koji moj su se onda rusi hvalili da napravise najjace oruzje koje ce da o'ladi usijane glave na zapadu? samo treba da ga demonstriraju na terenu, a ne u video simulaciji, mislim na nenaseljenoj teritoriji, buduci da je bas kao mnogo ubitacno

Америка генерално има тај колективни параноидни менталитет , он је дубоко у порама народа, у њиховом генетском запису .Са првим људима који су долазили у Америку , значи са верским заједницама протестаната који су бежали због верских слобода , са великом количином параноје , шизофреним менталитетом , али и самој шизофренији и верској затуцаности ..те генерације су се размножавале а болест преносиле са колена на колено ..

Ако си населио једну државу тако што су генетски људи бежали и били у стању параноје , нормално је да ће бити такав колективни дух народа .

Teško žabu u vodu naterati.

Kao što je genijalni Kiriku1 napisao: "Kad bi na planeti postojale samo Rusija i Ukrajina, Rusija bi je napala."
Ко је кога осам година свакодневно бомбардовао и гранатирао.Ко поби оне хиљаде људи у Луганску и Доњецку? Ко је пучем успоставио неонацистичку влат у Украјини итд...?

Back