Mama iz Brace Jerkovic

• Začetnik teme Začetnik teme Ginga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ginga

Početnik
Poruka
6
Drage moje mamice i trudnice,
ja sam jedna usamljena mama petomesecne bebe. Naime ja sam iz Novog Sada i pre 4 meseca sam preselila u Beograd i sada me muci usamljenost, jer su mi svi u Novom Sadu, a Bojana i ja smo u Beogradu, tata nam radi skoro ceo dan, a doslo je i lose vreme pa ne mozemo ni da setamo. Da li ima neko ko je raspolozen da se druzimo?

Poptupno te razumem, bila sam u istoj poziciji (u inostranstvu), ali nekako sam uvek imala nešto da radim, ako ništa drugo, nalazila bih vremena da sednem za računar i da kuckam ili chatujem. Imaš jedan sladak forum na sajtu, www.roditelj.com, tamo su naši ljudi iz celog sveta, teme su vrlo zanimljive, korisne, ima puno mama koje su istoj poziciji kao ti sad, pa et, za početak... inače, ja sam u sasvim drugom delu grada, klinac mi je stariji (čak 3 godine ima!), sami smo, ja radim, a ne vozim auto, on ide u vrtić i sad kako je zahladnelo baš nam nije zgodno da idemo s kraja na kraj, inače bih se rado družila.
Hajde, naći ćeš neku mamu iz tvog kraja, budi strpljiva i ne boj se odvojenosti (od tvojih i tvoga grada), adaptiraćeš se.
Pozdrav i poljubi bebu!

E, sad, sunce mu, gdje li je to... Ja sam u Bg-u tek mjesec dana i znam za ulicu i bil asam tu, ali nemam blage veze gdje je. I u pravu si, treba da setas sa svojom bebicom i da pricas sa zivim ljudima. Iskreno, ne zadovoljavam neke uslove. Imam nepunih 19 godina, nisam trudna,. nemam bebicu i studiram, tak oda ce to doci tek za nekih 4 godine kad budem pri kraju sa fakultetom. Obozavam malu djecicu i bebica, ali nemam pojma o podizanju tolko malecne curice kao sto je tvoja, tako da od mene ne bi imala vajde popitanju nekih savjeta. Ne znam kolik tiimas godina i da li smo bar po tome blizu jer bih voljela da ti nekako pomognem da nadjes sebe u ovom ghradu. Vjeruj mi, znam kako je, ali sam ja tu sa svojim suprugom sa kojim i studiram, pa nam je daleko lakse da se,kako rekoh, pronadjemo... Pozdrav za tebe i poljupcic za bebu.

ja isto imam malu bebicu iako zivim u beogradu veruj mi osecam se isto usamljeno jer moje drugarice nemaju decu pa im nije interensantno moje pricanje o vakcinama napredovanju itd......Tako i da nisi promenila grad mozda bi bila usamljena!Saljem ti pozdrav i cmokic za bebu!

Back