Zvezdica
Iskusan
- Poruka
- 6.474
Ja sam tek sad skapirala da sam napisala "oni koji odi iz provincije" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, opet se ja setih jednog bisera. Pričala mi komšinica, koja sada ima oko 65 godina, da je mislila kako će joj ispasti creva kada je prvi put dobila mecu! Gotovo je, doš'o je kraj, toliko krvarenje-mora da je smrt blizu. A njen najžešći biser je da nije znala ni kada je otišla na porođaj (imala je 20 godina) odakle će beba da izađe?! Ona, jadna, mislila da će na usta... I pitala med. sestru, a ova joj rekla:"Kako je ušlo, tako će i da izađe." Kaže da je kriva njena majka, nije joj ništa objasnila...
pa ovo je prokleti žensi kutakpa to se i ja pitam, ovde samo pricate o mama i cerkama![]()
danas me pita dete sta to znaci fu.ck you ,ja kazem to je psovka
ona insistira "ali prevedi mi je"
to ti znaci je8i se ona me gleda i trepce,kaze "znaci to znaci fu.ck you"
nije bas sexualno al je vaspitanje
sta biste vi rekli 6ogodisnjem detetu
zene bez muskaraca ne mogu, kao sto ne moze ni obrnuto![]()
Evo, ja sam tata
Ćerka mi ima 7g i upravo me čekaju interesantna pitanja.
Do sada, sa 5 i 6 je već pitala (i dobila odgovore) "šta su ****** i lezbejke", kako se "prave" () i rađaju deca, o pubertetu..
Jedino sam je poštedeo "masnih" detalja.
Kada se supruga tušira, ćerka slobodno ulazi, ako mora u WC.
Ne prebacujem kanal kada su na TV ljubavne scene ili gola s*sa.
Međutim, imam jedan drugi problem.
Ne znam da li da svemu pristupam sa humorom (jer tako pričam o svemu). Primećujem da je njoj ponekad neprijatno što ja otvoreno odgovaram na svako pitanje, pa ne želim da forsiram dok sama ne bude htela da pita.
Verujem da će radije pitati majku, ali nije problem pošto je supruga takođe otvorena, ali sa manje šale.
Inače, meni roditelji nikad ništa nisu govorili, par puta su se "zgrozili" kad su pronašli moju "stručnu literaturu", morao sam sam da se snalazim (da mi devojka mlađa od mene, tokom "prvog puta" daje instrukcije šta gde da...uradim)
Suzpruga je od svoje majke dobila jedan priručnik sa detaljima o kontracepciji, tipovima sekreta... tako da je gospođa tašta kulturno zaobišla neprijatnosti.