Maltretiranje građana se nastavlja: Blokaderi deveti dan prave haos i muče građane

Moze, jer 90% ljudi kontrolora na izborima zabole tuki, samo pricaju i piju kafe...
Ali nije to bitno ,
Ako se svi dogovore da je nesto dozvoljeno , to ne treba da bude dozvoljeno ....znaci ako se 90% srba dogovori da je dozvoljena korupcija, kao sto se dogovore, da li to treba biti dozvoljeno ?

Ja kazem da ne treba da bude dozvoljeno iako su njih 90% vec racunali sta ce i kako ce da podele..
Africka demokratija je slicna....par vojnih diktatora kontorlise celo pleme, pleme je celo za nesto , i svi ce ziveti onako kako zive, a svi su za takav zivot...
Osim onih koji bi ziveli drugacije ali im se ukida ta mogucnost, nije ih mnogo 10% ali ce biti ubijeni...
Ostali majmuni , nece ni probati da dohvate bananu...
Ako szranka nema dobrog kontrolora koji će da prati čitav dan, onda stranka nema pravo ni da kuka. Nelogično je.

:klap: :bravo:

1745404138270.png

ne podrzavam niti sam ikad podrzavao vucica, al realnost je da sada duboka drzava zeli da ustolici djilasa umesto njega
Realnost je da će ovaj ostati još 30 godina na vlasti ako bude imao ove koji ga "...ne podržavavaju, ALI...."

Vi "ALI"-je ste davno provaljeni.

ne podrzavam niti sam ikad podrzavao vucica, al realnost je da sada duboka drzava zeli da ustolici djilasa umesto njega

A Vucic koliko god da ga ne volim , je opet manje zlo od Djilasa koji bi prvi dan uveo sankcije Rusima i sjebao nas skroz time
Ponekad se zapitam odakle ti toliko inspiracije da.....

Back