Belgradeboy
Elita
- Poruka
- 17.953
Tuzi ih. Nemaju pravo fizički ako ih nisi, a nisi, prva napala. Kakav vrat, kakvo pipanje svojine i fizički kontakt. Da si jaka ili neki dečko da ih patosiraš.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izadjes iz vozila i niko te fizicki ne maltretira u tome je razlika izmedju tebe i nje.znam da ti se nece svideti moj odgovor ali realno svako ko ne plati kartu se pravda i vadi isto tako kao i ti.
nisi platila kartu, platis kaznu i ides dalje.
ti si napravila incident jer nisi htela da napustis vozilo.
duzna si da napustis vozilo ako nisi platila kartu.
to mi nikad nije bilo jasno kod ljudi.
ne placaju kartu ali zele da se voze.
brate, mene kad uhvate bez karte izadjem iz vozila i sacekam sledece, nikad incident nisam imao.
i samo nemoj reci "uvek kupujem, ali eto slucajno bas sad nisam kad su me navatali"
ja sam kulturan covekIzadjes iz vozila i niko te fizicki ne maltretira u tome je razlika izmedju tebe i nje.
Kontrolor ti kaze izadji i ti izadjes i ne maltretira te niko, njoj nisu dozvolili ni da plati niti su joj dozvolili da izadje.ja sam kulturan covek
kontrolor mi kaze izadji na sledecoj stanici i ja izadjem.
sad se setih price sa jednom kontrolorkom.. izadjemo nas dvoje na stanici i ja joj kazem "i sad cemo se opet sresti u sledecem"..ona meni "mnogo si ti pametan" i ja joj odgovorim " vidite da jesam,. vozim se dzabe" (nisam mogao da odolim da joj ne kazem to)Kontrolor ti kaze izadji i ti izadjes i ne maltretira te niko, njoj nisu dozvolili ni da plati niti su joj dozvolili da izadje.
prvo su joj rekli da izadje sto je ona odbila..da li si citao?Kontrolor ti kaze izadji i ti izadjes i ne maltretira te niko, njoj nisu dozvolili ni da plati niti su joj dozvolili da izadje.
Ne, hteli su da je odvedu u stanicu a to nije isto kao izadjite molim vas!prvo su joj rekli da izadje sto je ona odbila..da li si citao?
ne bas.. prvo ne vode u stanicuNe, hteli su da je odvedu u stanicu a to nije isto kao izadjite molim vas!
Gde brate vi zivite da se neko izivljava nad vama zbog jebene kartene bas.. prvo ne vode u stanicu
drugo u vozilu je vec bio komunalni policajac kome je po zakonu duzna da preda licnu kartu
niko se ne izivljavaGde brate vi zivite da se neko izivljava nad vama zbog jebene karte
Ni vlast ne postuje pravila ne postuje zakone ne postuje Ustav, nista ne postuju sto bih ja onda to postovao ili bilo ko?niko se ne izivljava
putnik je duzan da plati kartu
kako bi se ti ponasao da ti na kraju meseca poslodavac ne da platu?
to samo kod nas postoji neki trip da je prevoz besplatan
svuda u svetu ljudi placaju i slusaju vozace
letos sam bio u spaniji..ulazi se na prednja vrata
i svi postuju i mestani i turisti..
neka dva lika su usla na srednja..da vidis vozaca kako je ustao i poceo da se dere da izadju iz vozila i da ponovo udju na prednja i na kraju su to ovi uradili..znas kad bi kod nas tako nesto proslo?
rekli bi isto sta i ti..maltretira putnike... potukli se sa vozacem..
zato i jesmo balkanci..mislimo da smo najpametniji, ko je on da mi kaze kako treba da se ponasam i cuveno..radicu sta zelim.
ne postujemo pravila.
i ovo je stav koji nas i gura dole.Ni vlast ne postuje pravila ne postuje zakone ne postuje Ustav, nista ne postuju sto bih ja onda to postovao ili bilo ko?
Vlast nema trunku odgovornosti i to su pokazali milion puta do sad, tako da se ja uopste ne stresiram i uvek cu braniti "obicne" ljude.i ovo je stav koji nas i gura dole.
i to ti koristi kao opravdanje a posle se pitamo zasto nam ovako ide..Oni cine mnogo teza krivicna dela nego da neko nepalti kartu od 150-200 dinara i jos te neko maltretira povodom toga.
ti ne branis obicne ljude nego anarhijuVlast nema trunku odgovornosti i to su pokazali milion puta do sad, tako da se ja uopste ne stresiram i uvek cu braniti "obicne" ljude.
Anarhija se samo anarhijom i totalnom neposlusnoscu moze skinuti, a to sto mislite sve posteno i fino, nema od toga nista.ti ne branis obicne ljude nego anarhiju
i ja sam obican "ljud" i placam prevoz.