Maltretirali su me kontrolori i komunalci

Prolece0000

Početnik
Poruka
34
Registrovala sam se zbog situacije koja mi se desila juce.
Јутрос кренула на посао, ушла контрола, два контролора и два комуналца. Од тих контролара једна је жена из ,мог места 2021. је радила заједно са мојом мамом па је напустила посао, небитно, ја заборавила да пустим поруку за карту, а иначе то увек радим, јер не желим да долазим у непријатне ситуације, стомак од понедељка ме боли и само размишљам шта је и тако у бризи заборавили, ја кажем извињавам се, немам, могу сада да уплатим, она стави руку на мој телефон и каже не може, ја питам зашто не може и да знам за ситуације да су контролори дозвољавали да се пусти порука, љ још ме за жена и познаје и моју маму исто, кад полицајац каже да дам личну карту ја кажем да не желим јер ми је онемогућен да платим превоз који иначе редовно плаћам, он каже да ће да позове комуналца да ме одведу у станицу ја кажем да не желим да напустим возило јер плаћам редовно, и пошла да изађем а. Та контролкљ и полицајаца који је много виши и јачи од мене руком и ногом ми заблокира пролаз, ја вукао ме за јакну, ухватио за врат / ја му кажем да ме пусти да изађем када већ не дозвољава да платим карту он каже да не може и она жена исто, путници гледају, само је један човек дрекнуо на њих каже вас четворо на њу једну /он ме и даље не пушта и. За врат ме ухватио тј. задржао само да не прођем на крају сви заједно изашли на станицу, дошли комуналци писао ми казну 20.000 за ометање на радном месту и за карту 5.000 рок 8 дана да платим пола, или после 8 цео износ. А могу и да идем на суд где ће бити одлучено шта и како.
Није ми добро то задржавање и забрана мог кретања ме је подсетила на основну школу када су ми деца исто тако малтерала а тај насилник ђе је подсетио на мог оца. Заклели сам се и њему и себи да ћу да отерати на суд.
У понедељак идем да предам ту пријаву да иде на судско одлучивање и имам право у њега да пријавим што и хоћу, на тој казни имам број легитиман и његове податке.

Значи редовно плаћам, заборавила сам од бригњ да платим, не бежим од својих обавеза, када су ме ухватили без карте хтела сам да платим, нису дозволило, хтела да изађем из аутобуса ако већ не дају да да платим нећу ни да се возим мислим се ту он креће на мене, да смо били саму ударио би ме одвратан ми је мрзим га платиће ми за ово, ниједан мушкарац мене неће да малтретира ниједан

Kad ti je pipnula ruku trebala si da je zveknes samarom ili pocnes da vices da te je uradila
Kazi da su te fizicki maltretirali ni dinar ne placaj
I jesu, onaj muškarac me je uhvatio za vrat i jako stereo ruku, zablokirqo mi je prolaz i osetila sam se nemocno i poniženo od strane uniformisanog lica koji je nasilnik, verujem da bi me udario da nije bilo mnogo ljudi oko nas koji su sve to samo posmatrali, što me tek boli, ali to je druga priča

I jesu, onaj muškarac me je uhvatio za vrat i jako stereo ruku, zablokirqo mi je prolaz i osetila sam se nemocno i poniženo od strane uniformisanog lica koji je nasilnik, verujem da bi me udario da nije bilo mnogo ljudi oko nas koji su sve to samo posmatrali, što me tek boli, ali to je druga priča
Nema potrebe da potenciras kako uvek placas jer i taj 1 propust im je dovoljan da nadju zrtvu,kazi nije ti bilo dobro i prvo si htela da sednes i posaljes sms nista vise,znaci to su sekunde u pitanju kad snimaju i zaskacu,kod sudije ako ne moze lepo kazi iz principa neces da platis,jer si mogla da udjes na zadnja vrata a da zaboravis mob i da krenes do vozaca po kartu ili nekog da zamolis da posalje sms,sve su to mogucnosti ne izgovori,da se vozis moras da ne zaboravis mob ne moras,u zatvor idi ne placaj govnima

Nema potrebe da potenciras kako uvek placas jer i taj 1 propust im je dovoljan da nadju zrtvu,kazi nije ti bilo dobro i prvo si htela da sednes i posaljes sms nista vise,znaci to su sekunde u pitanju kad snimaju i zaskacu,kod sudije ako ne moze lepo kazi iz principa neces da platis,jer si mogla da udjes na zadnja vrata a da zaboravis mob i da krenes do vozaca po kartu ili nekog da zamolis da posalje sms,sve su to mogucnosti ne izgovori,da se vozis moras da ne zaboravis mob ne moras,u zatvor idi ne placaj govnima
Oni su usli, ja sam bila na zadnjim vratima, sedela sam, krenula na posao, smene su mi takve da sam te nedelje radila od 10-18 živim daleko, odem ujutru vratim se uvede i stvarno mi nije bilo dobro, zbog takvih smena no kod lekara nisam mogla da idem, i eto zaboravih da pustim poruku.
Mogli su da mi dozvole da pustim tu pred njima, ali nisu

Oni su usli, ja sam bila na zadnjim vratima, sedela sam, krenula na posao, smene su mi takve da sam te nedelje radila od 10-18 živim daleko, odem ujutru vratim se uvede i stvarno mi nije bilo dobro, zbog takvih smena no kod lekara nisam mogla da idem, i eto zaboravih da pustim poruku.
Mogli su da mi dozvole da pustim tu pred njima, ali nisu
Bukvalno im trebaju zrtve da pune budzet,kazi i da ti je baterija prazna bila nisi na sve to mogla da posaljes sms,milion razumnih razloga postoji za odlaganje placanja karte nekoliko sekundi,nisi htela da se vozis dzabe i nema sile da ti toliko naplate

tuži ih svakako za nasilje..ako imaš masnice na vratu trk kod lekara da konstatuju...jer ti trebaju dokazi....tvoja reč protiv njihove slabo vredi....nema kontrolor pravo da te hvata za vrat i steže...ja bih te kazne platio jer će ih mislim naplatiti preko izvršitelja ako ne platiš a to će te koštati nekoliko puta više jer se izvršiteljska mafija puno ugrađuje....

Komunalni policajcajac me je uhvatio za vrat i stegnuo a kontrolorka mu je pomagala u zadržavanju mene i stavila ruku na moj telefon kako ne bih mogla da pustim poruku za kartu.
Pročitala sam ako u roku od 8 dana predam taj nalog na sudsko odlučivanje možda i ne platim ništa, što mi je rekao i komunalac koji je došao po pozovu onog nasilnika, on ih je pozvao o rekao da ne želim da sarađujemo, tj. da ne želim da dam ličnu kartu

tuži ih svakako za nasilje..ako imaš masnice na vratu trk kod lekara da konstatuju...jer ti trebaju dokazi....tvoja reč protiv njihove slabo vredi....nema kontrolor pravo da te hvata za vrat i steže...ja bih te kazne platio jer će ih mislim naplatiti preko izvršitelja ako ne platiš a to će te koštati nekoliko puta više jer se izvršiteljska mafija puno ugrađuje....
Nemam masnice, jer sam mu se nekako otrgla, iako je mnogo krupan i jači od mene, nemam ni svedoke, dok je on naveo kao svedoka koleginicu koja je bila prisutna.
Želim da odgovaraju za ovo, ali me brine što nemam nijednog svedoka na mojoj strani

Back