lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Goco ,Mrvici je dosadno,nema dovoljno aktivnosti,verovatno zato to radi.
Najbolja je ta šećerna kost što je gaga pominje,nama se nekad zalomi u mesari neka ogromna ali Popi uživa,a kad joj dojadi da je glođe sa jedne strane ona laje da dođe neko da joj je okrene pošto sama ne može. Ja sam joj je stavljala na jednu manju krparicu,pa je onda ona voza po kući,tako što vuče kraj te krpare.
Lavice uzimam joj često te štapiće samo što ih nekad oće nekad neće.(ako ima kosku,štapići je ne zanimaju)
Kupih danas još jedno sredstvo protiv nametnika: Tyra-x,kaže uništava 100% krpelje,vaške buve,njihove gnjide i jaja...
Ne spada u otrovne materije,nije opasan za ljude i toplokrvne životinje. Vodeni rastvor je i prska se na životinje i ptice a štiti ih 4-6 nedelja. U slučaju odlaska u prirodu gde nije tretirana zelena površina preporučuje se ponovno prskanje kao preventiva. Ne dozvoljava nametnicima da se zakače,već ih ubija pre toga.
Ako ovo ovako radi kao što piše ...![]()
ajde pa javi
super ako je tako
Koja je cena? i koja kolicina se dobije?
Poslednja izmena:

)
Isprobano na Leo jos predprosle godine
,pa sva radosna što nije otrovno
,trebala si da me pustiš da se nadam bar jedan dan,ionako ima zaštitu na sebi pa ne smem da joj trpam novu bar još koju nedelju.

. Lomi čaše sa stola, krade hemiske olovke, svoje četke prvo obori na pod ako ih dohvati, a onda kobajagi sakrije (to valjda da ga ne češljamo stalno)
.A juče zamalo da ga zadavim od besa. Ušetao dečko u WC, zatresao policu na kojoj stoje rolne toalet papira one naravno popadale i da vidite njegove sreće i gomilu iscepkanog papaira.
(preživeće, i ova moja je u dva navrata ostajala "sama")
Laje ponekad i kad hoće nagradu, pa obaveštava da je zaslužio istu, a ponekad samo stane ispred nekog i gleda, gleda dok ne ukapiramo da treba da ga nagradimo
A da, dobio je i novi nadimak "Najduži razdeljak na svetu". Kum je moj muž. Sad vam je jasno zašto skriva češalj i četku. Njemu naravno ne ostavljamo hranu, jer sve odmah pojede. I obožava kikiriki. Pada u trans kad ga oseti.Ne znam šta će mu isti ali smo pročitali da sme da ga jede.
po sistemu ,,predajem se , kriv sam "
,moja kad nešto ukrade nosi u svoj krevetić a kad hoćemo da joj uzmemo brani svoje i reži,na mene ne,al na ostale da.

Jutros ustajem u 7.15. Naspavala se.
ili ću prestati da izvodim psa.
I sreća krevet je dosta visok, a on mali i ne može da se popne, ali može da laje pored kreveta. Deca zatvore vrata od soba tako da njih ne može da budi. I ja sam primetila da me budi da ne bude sam.
Ustanem i očekujem da se mazi, a on nastavi da se igra sa svojim igračkicama, ali važno je da sam ja budna i da sam tu. Moram opet da se žalim na njega. Kontejner jedan počeo da skuplja žvake sa asfalta, napolju ko ludaci samo urlamo fuj, fuj, a on malo žvaće pa onda pljune. Biće prvi maltezer sa brnjicom i okačićemo mu tablu sa natpisom: "Nisam opasan, samo sam alav".
i još