Ljiljo odgovor se nije odnosio na vas.. Nego na doticnu Jeja... nije joj prvi put da odgovara na moje pitanje ovako, a vidi se da nemam pojma- lepo ste joj napisali da mislim da vodim proizvodnju na klasi 9 jer bi se nasi proizvodi prodavali u maloprodajnom objektu ( tako glasi pitanje )...
Snacicu se ...
Doticna Jejaecc je imala dovoljno strpljenja da ti objasni trgovanje hartijama od vrednosti kada su svi mislili da si kompletno beznadezan slucaj u racunovodstvu i nisu hteli da se upustaju u diskusiju sa jednom najobicnijom neznalicom (sada vidim i zasto, izgleda da imas bas tradiciju gluposti na ovom forumu). Radi lakseg uvida u profil doticne
http://forum.krstarica.com/showthread.php/573603-AKCIJE-postupak-knjizenja-HITNO 
))
Jako je zalosno da neko ko nema blage veze sa racunovodstvom i knjigovodstvom bude ovako bezobrazan, ali izgleda da neznanje, bezobrazluk i prostota idu zajedno. Umesto sto dijagnostikujes ljude ovde na forumu, pametnije bi ti bilo da upises neki kurs knjigovodstva i savladas osnove knjizenja - sto je i produktivnije i rentabilnije kako za tebe tako i za tog koji te je angazovao (da mu nisam u kozi ni jedan jedini minut).
Koliko nemam pojma svedoce razna priznanja i clanstva u profesionalnim organizacijama ovog tipa, jedna od njih je ACCA, ove nacionalne necu pominjati.
Dakle, da rezimiram: dete, prostackim ponasanjem neces postici nista. Edukuj se, umesto sto tumaras ovde po forumu vredjajuci ljude koji su ti vec izlazili u susret. Poziv za prijateljstvo koji sam prihvatila, povuci, kako ne bih ja trosila vreme na brisanje (jer je, zaista, sumanuto imati dijagnostikovanju osobu za prijatelja, makar i ovako "virtuelno"). Svesna sam cinjenice da istina pogadja, ali to nije razlog za vredjanjem... No, verbalnim deliktima posezu ljudi koji ne poznaju drugi nacin, sto ponovo govori o ogranicenosti osobe koja upucuje uvrede.
P.S. Umalo da zaboravim

Krajnje prijateljski savet: idi igraj se u pesku, a posao prepusti profesionalcima (ovo govorim iz razloga jer mi je muka vise kvazi knjigovodja (frizerki, medicinskih sestara, elektrotehnicara, i ostali obrazovni profili razliciti od ekonomske struke) koji uzimaju hleba ljudima koji su se za to skolovali, a koji isto tako nece u sebe dodatno da uloze u smislu prekvalifikacije (sto povlaci sa sobom dodatno vreme i novac) nego ad hock spopadaju ljude gde i kako stignu). Uzmi neku knjigu procitaj, umesto da ovde savetujes ljude - mozda neces isprva videti rezultate, ali ukoliko se malo potrudis, vredece na dugi rok.
Ovim se iskljucujem iz diskusije, jer sa ovakvim profilom je iluzorno komunicirati, jos manje - izaci mu u susret i pomoci (kao sto onomad jesam).