Малолетним ромским разбојницима закон не може ништа !

Пази, на списку нема Шапца, а тамо Цигана колико хоћеш :eek:

Можда у Шашцу нема "увезених" Цигана? Знам да су се прокупачки Цигани староседеоци побунили кад су хтели да у њиховом комшилуку населе Роме.

Можда у Шашцу нема "увезених" Цигана? Знам да су се прокупачки Цигани староседеоци побунили кад су хтели да у њиховом комшилуку населе Роме.

Ево, ми ћемо им дати ауто заједно са увезенима :zcepanje:

Bar u Austriji nije...malo preterujete kada je rec o tom famoznom zapadu...
jos nisam dozivela, da je neko nekog ubio iz tih razloga o kojima ti govoris.

не дај боже, али такав је закон, да имаш право да браниш своје.

- - - - - - - - - -

То је већ претерано.

зашто? замисли ову двојицу питбулова који те тргају, а ти их питаш - децо, да ли да вас ударим једном у главу или 10х?
то је борба за живот.

Е, кад те прође бес на ДС и ДСС, ’оћеш ли да се придружиш Устаницима? :)

Иначе, ево једног, од многих разлога, зашто је Ромима дозвољено много тога:

ЕУ донирала 20 возила за програм помоћи Ромима

Двадесет локалних самоуправа добило је теренска возила “дачија” у оквиру подршке ЕУ за инклузију Рома, која су им данас уручена у Палати Србије у присуству министарке Јадранке Јоксимовић, шефа делегације ЕУ у Србији Мајкла Девенпорта и шефа мисије ОЕБС Петера Буркхарда.

Устанике подржавам свакако. Иначе не бих био на овом форуму. Обзиром да би многи дали и своју сестру за доброг Устаника.

Елем, ја ово ни не посматрам као проблем са Ромима.

Већ општи проблем безбедности.

- - - - - - - - - -

Mračak@, dabogda te premlatio desetogodisnji ciga...:mrgreen:

Па можда за једно 50 година кад остарим. :lol:

Vrlo značajna tema. Podzemlje se dosetilo da ispod 14 godina nema krivične odgovornosti. Sledeće je obuka te dece za likvidacije. Profesionalna likvidacija bez kazne. Ubuje nekoga, sačeka policiju da ga odveze do centra i odšeta slobodan.

Jedino rešenje je, kad smo već prihvatili američku demokratiju prihvatiti i ameročke zakone. Suditi kao da su punoletni.

Устанике подржавам свакако. Иначе не бих био на овом форуму. Обзиром да би многи дали и своју сестру за доброг Устаника.

Елем, ја ово ни не посматрам као проблем са Ромима.

Већ општи проблем безбедности.

- - - - - - - - - -

Па можда за једно 50 година кад остарим. :lol:

Значи, још мало па си устанички зет?

Није сваки проблем опште безбедности исти. Да су деду напала нека друга два клинца, последице по њих би биле много теже.

private-property.jpg

Mislim da u USA mozes da likvidiras covjeka ako se samo nadje na tvom posjedu sasvim legalno bez ikakve krivicne odgovornosti

Skoro je bio slucaj u Banjaluci,gde imamo navalu cigana iz Srbije,skupljaju sirovine,kradu,prose po ulicama,sivraju trube itd,cigani iz sabca su upali u kucu starca sa namjerom da ga opljacakaju starac se dohvatio nekakve letve i umlatio cigau u svojoj spavacoj sobi i sud osudio starca zbog prekoracenja nuzne odbrane...u USA bi ovaj starac bio slobodan a drugi cigani i lopovi bi dobro razmislili drugi put

Значи, још мало па си устанички зет?

Није сваки проблем опште безбедности исти. Да су деду напала нека друга два клинца, последице по њих би биле много теже.

Dobro, moj propust je to sto nisam rekao da bih se takodje zalagao da svesno neprimenjivanje ili svesno selektivno neprimenjivanje zakona bude krivicno delo.

Kad maloljetnik napravi neko sr.anje treba da odgovaraju roditelji i tačka .
Po istoj logici po kojoj sam ja odgovoran ako moj pas nekog ugrize .

Наћи циганске родитеље је равно налажењу смарагда у Вишњичкој бањи.

Za nas narod je zapad sve od Slovenije do Aljaske.

Ipak, za one malo informisanije, postoji jasna razlika izmedju evropskog socrealizma i americke ispravnosti.

Ludilo politicke korektnosti polako zaranja svoje kandze i u USA, ali jos uvek smes da se branis.

Kod Amera je to neotuđivo pravo.
Žive okruženi kultom privatne svojine....

Ko mu nepozvan uđe na ranč, ubija ga k'o zeca !
Ja jesam za to, ali oni, ipak, malo preteruju.

private-property.jpg

Mislim da u USA mozes da likvidiras covjeka ako se samo nadje na tvom posjedu sasvim legalno bez ikakve krivicne odgovornosti

Skoro je bio slucaj u Banjaluci,gde imamo navalu cigana iz Srbije,skupljaju sirovine,kradu,prose po ulicama,sivraju trube itd,cigani iz sabca su upali u kucu starca sa namjerom da ga opljacakaju starac se dohvatio nekakve letve i umlatio cigau u svojoj spavacoj sobi i sud osudio starca zbog prekoracenja nuzne odbrane...u USA bi ovaj starac bio slobodan a drugi cigani i lopovi bi dobro razmislili drugi put

Ne treba mesati babe i zabe. USA nije EU, bar ne kad je rec o mentalitetu ljudi u svrhu odbrane privatne svojine.

- - - - - - - - - -

Kod Amera znam, ali pricam o EU, jer su nam oni blizi od Amera.

не дај боже, али такав је закон, да имаш право да браниш своје.

- - - - - - - - - -

зашто? замисли ову двојицу питбулова који те тргају, а ти их питаш - децо, да ли да вас ударим једном у главу или 10х?
то је борба за живот.

Za nas narod je zapad sve od Slovenije do Aljaske.

Ipak, za one malo informisanije, postoji jasna razlika izmedju evropskog socrealizma i americke ispravnosti.

Ludilo politicke korektnosti polako zaranja svoje kandze i u USA, ali jos uvek smes da se branis.

Ne treba ici iz krajnjosti u krajnjost. Opet je drzava zakazala...pravo na zivot, obrazovanje, rad, socijalnu zastitu, bezbednost, pravosudje...
Skoro smo imali slucaj, kada nam je u hitnu dosla starija zena, koju su maloletne Turkinje prebile u ulazu zgrade i otele joj tasnu. Tako nesto se desava svuda, samo sto u bolje uredjenim drzavama, snose konsekvence maloletni napadaci, kao i njihovi roditelji.

Back