MALOLETNICI IZ LESKOVCA BRUTALNO ZLOSTAVLJALI MAČKU: Mučena životinja se koprcala, UMIRALA U MUKAMA (VIDEO)

Gusan

Aktivan član
Poruka
1.585
MALOLETNICI IZ LESKOVCA BRUTALNO ZLOSTAVLJALI MAČKU: Mučena životinja se koprcala, UMIRALA U MUKAMA (VIDEO)

Užasavajuće zlostavljanje životinje, Foto: Printscreen/Facebook
JEZIVO
Snimak ćemo podeliti sa vama, ali vas upozoravamo da je jako uznemiravajuć i jeziv
Objavljeno: 15.09.2020. 15:14h

Fondacija pokret Levijatan je na svojoj Fejsbuk stranici podelila uznemiravajući video zlostavljanja životinja.
Naime, reč je o dvojici dečaka iz Leskovca koji su izvršili krivično delo, gnusno i mučno ubijanje životinje.

Na snimku možemo videti trojicu dečaka, jedan snima, drugi stoji u pozadini a treći čini ovo gnusno i zlo delo.
Dečak je uhvatio mačku i drži je u ruci, nakon toga je iz sve sile baca o zemlju nakon čega jadna životinja kreće da se trese i koprca od udarca.
Prosto je neverovatno poverovati da su deca uopšte sposobna da učine ovako nešto.
Snimak ćemo podeliti sa vama, ali vas upozoravamo da je sadržaj veoma uznemirujuć. Video možete pogledati klikom na link OVDE.
Ovaj snimak je šokirao sve koji su ga videli a neki od komentara su "Ovo nisu deca, ovo je čisto zlo", "U popravni dom momentalno!!!! Ovo je jeza za gledati...", "Da se nađe ekipica i zaključa u ludnicu 10 godina".
Mnogi građani su zahtevali puna imena i prezimena ove dvojice dečaka, i postavljala pitanje da li je prijavljeno policiji.
Fondacija Pokret Levijatan je u samom opisu objave i navela da će podneti krivičnu prijavu.
espreso.rs

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sta vi mislite?Ja evo necu nista da napisem da mi nebi opet obrisali temu.

Poruka
8.694
Ako je tačno, onda ne popravni dom, već tamnica. Psihopatija se prepoznaje u ranim godinama i jedna od tri osnovne karakteristike joj je zlostavljanje životinja.
Ako je klip tačan, kao i tvoje informacije, onda će ti mladi ljudi izrasti u osobe opasne po društvo i potrebno ih je odmah ukloniti - i to ne popravnim domovima, jer se psihopatija ne leči. Prosto bi ih trebalo sasvim ukloniti iz društva, period.

Bornemisa

Ističe se
Poruka
2.721
Ako je tačno, onda ne popravni dom, već tamnica. Psihopatija se prepoznaje u ranim godinama i jedna od tri osnovne karakteristike joj je zlostavljanje životinja.
Ako je klip tačan, kao i tvoje informacije, onda će ti mladi ljudi izrasti u osobe opasne po društvo i potrebno ih je odmah ukloniti - i to ne popravnim domovima, jer se psihopatija ne leči. Prosto bi ih trebalo sasvim ukloniti iz društva, period.
Na koji nacin da ih uklone? Roditelji ce se odmah pozvati na prava svoje zlatne decice, koja su dobra samo su eto.......

Stojkov Menidjer

Legenda
Banovan
Poruka
56.277
Krivicna prijava, kako je po zakonu i propisana kazna.

U Srbiji treba da se odgovara kao punoletan od 16 godina.
Jel si čuo za onog Rvata što bacao rodjenu decu (u nedostatku Srpske, eto vam ga na) jedno po jedno sa terase?
Rek'o na sudu: "Jako mi žao, ne znam śta mi bi u momentu?!"

Kako šta mu bi?
Proradio Rvacki gen...

difrent from others...

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.957
Daću ti ja 100 evra, da ih jednom u životu vidiš uživo, a ne samo da ih gledaš na avataru, ali samo ako obećaš da ćeš se javiti nadležnoj instituciji koja će ti pružiti stručnu pomoć.
gledaj retard, kod mene u dvoristu zive laste,gugutke i 30 tak vrabaca.
preko zime su mi stalni posetioci senice. na terasi mi spava par crnih crvenorepana. i da ga jebbbem ako cu ja da rizikujem njihove zivote zbog smrdljivih mackerdina koe su se nakotili kao pacovi.
takodje ima dana kada preko 50 tak rzlicitih ptica se hrani kod mene i dolaze na kupanje (jbg, postavio sam im 3 kupalista)
eto, mene to uveseljava. a ne smrdljive macke koje ce vezbati svoje lovacke sposobnosti na pricama sa kojima sam godinama gradio poverenje. razumes retardu?