Malo pomoci...

• Začetnik teme Začetnik teme Tokan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Tokan

Aktivan član
Poruka
1.246
Posto za koji dan dolazim u Bg da studiram, i za pocetak stanujem na Karaburmi, kod stare okretnice. Pa bih voleo da znam kakav je to kraj, i da mi ko zna, kaze sta sve ima u okolini. Znaci ono neka skola se terenom, teretana, internet cafe ili slicno. Ukratko sta sve zanimljivo ima u okolini. Hvala unapred!

ima sve i svashta!!! hehehe... jel bolje?
a shalim se... ne poznajem taj kraj bash nehsto posebno i nemam nishta da ti kazem shto bi te moglo zanimati... a morala sam neshto da kazem jer niko nije odgovorio na temu... :D

a koji fax je u pitanju?

bigsister:
ima sve i svashta!!! hehehe... jel bolje?
a shalim se... ne poznajem taj kraj bash nehsto posebno i nemam nishta da ti kazem shto bi te moglo zanimati... a morala sam neshto da kazem jer niko nije odgovorio na temu... :D

a koji fax je u pitanju?

Pa tako si ti izgleda i skupila tih 2 hiljade i nesto postova :) A valjda ce se naci neko ko tamo zivi ili barem zna nesto od onoga sto me interesuje. Cisto me interesuej da znam u kakvom kraju cu da provedem prve dane u Bg-u :) A faks je menadzment za mala i srednja preduzeca. Stari Grad, ili Dorcol tamo je negde.

ma nije uopste los kraj, imas u blizini pijacu, maxi, nisam bas siguran, za neki bolji internet cafe, ali verovatno i to moze da se nadje...tu mi zivi baba pa ponesto znam...
Ima i neki teren za basket, a i basem si za 10 min u gradu...

Nexus 6:
a koji deo grada volis, onda...??? :lol:
pa reci,jel nije strokava karaburma?!mislim cak ima i ruzno ime.crna rupa valjda...nisam sigurna sta je burma u karaburmi :shock:
ma meni se cini da vecina studenata koji doju u bg da studiraju zive na karaburmi.ne znam cemu to....bas ruzan kraj...
a ja volimmmmmmm......mnoge delove grada.......ali nbg mi posebno drag - bez blokova.i oni su strokavi. :-D

zavisi koji deo karaburme, taj gore i nije toliko los. pored ulice mirijevski bulevar imas nekoliko terena za basket. kraj je miran i ok za setnje, jedino sto je pun narkomana, tako ako si sklon tome, uzivaces.lol imas pc igraonice, za net klub ne znam, a obzirom da busevi stignu do centra za 15-ak minuta, nije ti problem da sve sto imas obavis u gradu. a da je prljava jeste, da ima cigana IMA! depresivan kraj, socijala.i nije crna rupa nego crno okruzenje, ostali turski nazivi kao i za dorcol, tasmajdan, kalemegdan...jbg 500 god. nije malo.

Au, da ima narkomana ima, video sam ih i ja, ali cigane jos nisam, valjda ih nema tamo blizu mene. Ima maxi diskont i to sam video, ali malo je to, izgleda da cu se za sve morati da cimam to centra da idem.

Banshee:
pa reci,jel nije strokava karaburma?!mislim cak ima i ruzno ime.crna rupa valjda...nisam sigurna sta je burma u karaburmi :shock:
ma meni se cini da vecina studenata koji doju u bg da studiraju zive na karaburmi.ne znam cemu to....bas ruzan kraj...
a ja volimmmmmmm......mnoge delove grada.......ali nbg mi posebno drag - bez blokova.i oni su strokavi. :-D

a, sad postoji i NBG bez blokova...? :? :lol:

Važno je da ti je faks na Starom gradu - Dorćolu (moj kraj), a tu imaš sve.
Karaburma je jedna od najjeftinijih lokacija za iznajmljivanje stanova,
a relativno je dobro povezana sa centrom.
Možda si ipak mogao da izabereš neku zgodniju
lokaciju,ako već nemaš love za Stari grad,
na primer Zemun-centar, NBG kod Hajata i Juge.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back