Malo pomoci ako nije problem..

@Ceca
Sve je to individualno ko sto kazes ako nije JR ostala trudna, mozda ja hocu. Ko ce li ga znati. Ja najradije ne bih da sansam. Isto tako je individualno kako na koga reaguje Vikela. Ni pod kojom tackom ne bih da rizikujem, a za nesto se moram odluciti vrijeme prolazi. Imam samo 72h fore. Doduse jos nije proslo 24 ali vrijeme me nece cekati. Prvi put mi je ovakva frka zato sam ovako van sebe. Ako ovo prodje normalno prelazim u casne sestre, a momku svakom zakonom zabranjujem manje od metra da mi pridje :P.

@JR
Odoh da jedem i malo glavu da oladim, preznojavam se..

Ajde ovako.
Prvo prestani da kriziras, ima resenje za sve samo je pitanje koje zelis.

Drugo, sanse za trudnocu su u promilima, ali su sanse, i ja se ne bih sa tim igrala.

JR kaze i njoj se desilo pa nije ostala trudna. Ok stoji, ali svaka zena je razlicita, neka na prvu osane trudna, neka iz sezdesetog puta.

Svaka tableta ima nus pojave, i mnogo njih je to koristilo pa ti znas za tri. I odn limuna ljudi umru ili zarade trajne posledice.

Imas 24 god i daj se malo sredi. Nije kraj sveta. Polako bre, ne zelis dete, ok, ali ne igraj se sa promilima. Uzmi tabletu, ja bih na tvom mestu, i to bez razmisljanja , narocito ako ti je prva.
Da budem iskrena nisma bila u toj situaciji da razmisljam (imam spiralu i od srca ti je preporucujem , nemoj da se igras sa tim, ne zelis pilule, ok, stavi spiralu i mirno spavaj a ne da kriziras sada i cupas se za kosu)... moj savet ... popij tabletu i cim se stanje stabilizuje pobrini se da se vise nikada slicna kriza ne desi.

Ne radi to sebi, ne preispituj se koliko duboko je bio kondom i koliko sperme je uslo, dovoljan je jedan mali gad, samo jedan , dovoljno uporan da dodje. I to koji ti je dan, ni to ne igra ulogu. Mnoge zene su ostale trudne dva sata pred mensiz ili dan posle.

Od srca ti savetujem popij je sacuvaj zivce i stavljaj spiralu .
Jel si ti radjala?
Ako nisi prvi put cujem da zena koja nije radjala ima spiralu..
Ja elem zivim kod ginekologa i endokrinologa zbog istorije bolesti svoje porodice da ne smaram, od 16 pijem tablete, i spirala bi bila idealno resenje da me oslobodi te muke, ali su mi SVI rekli ne pre porodjaja, zato pitam :)
@tema. Popij pilulu. Nemoj sedeti ovde i paniciti, svaki minut pre sto popijes je bolje. Dakle izadji iz kuce, do apoteke po postinor i mirna ti glava...

Jel si ti radjala?
Ja elem zivim kod ginekologa i endokrinologa zbog istorije bolesti svoje porodice da ne smaram, od 16 pijem tablete, i spirala bi bila idealno resenje da me oslobodi te muke, ali su mi SVI rekli ne pre porodjaja, zato pitam :)
@tema. Popij pilulu. Nemoj sedeti ovde i paniciti, svaki minut pre sto popijes je bolje. Dakle izadji iz kuce, do apoteke po postinor i mirna ti glava...

Mila, trci kod cika ginekologa i trazi spiralu za nerodilje i resi se problema i pijenja doza :manikir:

Prvo , moj ginekolog kaze da se spirala"ne preporucuje" devojkama je menjaju partnere cesto i onda se ne stite od polnih bolesti sa kondomom ... trece samo mu reci Mirena... i znace on bolje nego ti. I resila si se pijenja tableta :)

Poslednja izmena:
@GoddesC.
Da ima postinor popila bih je do sad al procitah za ovu Vikelu da je gora i da moze izazvati katastrofalne nuspojave. A sad mama prica da ne pijem posto se ona boji da ne budem dobro, a ja se bojim jos vise od nje. Kud sad me stomak boli ono pred mens valjda i sekret mi je jaci nego inace pa sad vise ne znam ni kud cu ni sta cu. Mislila sam sutra zvati ginekologa drugog u drugi grad da se posavjetujem i vidim sta ce reci. Poludjet cu. Hodam ko po iglama.

@Soffy
Ma ne bih da rizikujem, ne mogu sad sjediti skrstenih ruku i prepustiti sve slucaju.. bez obzira sta mama kaze.

čim toliko sekreta imaš nema šanse da prodju spermatozoidi, ne brini. i to što je pojačan baš znači da ćeš da dobiješ uskoro. prestani da brineš.

Joj sve ja to znam ali ne mogu izdrzati. Otici cu sutra doktoru ipak dok nije proslo ovih 72h, vec je 24 nastalo. Otici i posavjetovati se i zbog sebe i zbog njega.. posto i on jadnicak ludi. Salje poruke svakih 20 min i bas se brine. Ne mogu ovo da prepustim slucaju nikako. Aman da cekam jos ovih par dana dok ne dobijem... ma aj cao znaci nema sile.

Jel si ti radjala?

Naravno da ima spirala za one koje nisu radjale - sad koliko me moj zakrecheni mozak sluzi - davno bilo... Mislim da su manje po dimenzijama... (pre je bilo da mlade devojke ne piju pilule - tako da svako vreme nosi novi trend u medicini)

Ja sam popila tabletu, osim blage mucnine, glavobolje i umorna nista drugo ne osjecam. Bila sam kod doktora koji je rekao MOZDA OSTANES MOZDA NE OSTANES TRUDNA, MOZES POPITI TABLETU A I NE MORAS.. A STO NE RODIS SEBI??? Doslo mi u pm da ga otjeram. I sad mi kasni ono cudo... aaaa sto me panika trese. Cim se ovo sve zavrsi odo u casne sestre.. a na date kad budem isla astronautski skafander cu nosim. :S

Ja sam popila tabletu, osim blage mucnine, glavobolje i umorna nista drugo ne osjecam. Bila sam kod doktora koji je rekao MOZDA OSTANES MOZDA NE OSTANES TRUDNA, MOZES POPITI TABLETU A I NE MORAS.. A STO NE RODIS SEBI??? Doslo mi u pm da ga otjeram. I sad mi kasni ono cudo... aaaa sto me panika trese. Cim se ovo sve zavrsi odo u casne sestre.. a na date kad budem isla astronautski skafander cu nosim. :S

Moras da oladis malo.

Ima i dobrih strana od dogadjanja:

1 - dosla si na krstu - tu cemo svi da ucinimo, sve da te pokvarimo,
2 - prozborila si sa majkom o problemu,
3 - stavices prst na celence - pre nego krenes u sex (mozda i neces, ali ces onda da obnovis temu),
4 - razno.

Da oladim??? Bi ja, al ne znam kako. Sve kao pokusavam da radim nesto sto me opusta i da zaboravim al ne pomaze. Mens ni na zvizak nema, nit me boli sta... nikakve naznake da bi mogla doci. Joj da u pravu si, sledeci put cu stvarno razmisljati..

Razmisljanje je neophodno, jer njime pobedjujes nezeljene efekte instikta koji su ti proradili - da se sexas i da imas decu...

sta bi na kraju jel se porodila ona norveškinja? :mrgreen:
jel mali Mujica nasao kondom koji ne spada sa ćune?
jel stara majka pocela da iskuvava cucle?
babo jel ostri sekiru ili pere frak?

odgovor na ova i ostala pitanja naci cete u novom broju politikinog uzabavnika :lol:

Back