gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.222
Predlozi, sugestije, saveti, kritike, iskustva su dobrodošli, kako bismo mogli najbolje da se zaštitimo, ne od više sile, nego od razne situacije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predlozi, sugestije, saveti, kritike, iskustva su dobrodošli, kako bismo mogli najbolje da se zaštitimo, ne od više sile, nego od razne situacije.
Za razliku od većina, ja sam mnogo bolje prošla. Malo sam ga osetila jer sam jedva budila i samo da pogledam koliko je sati i zaspala kao top, a ulica me baš briga. A vi odma izleteli brže nego orao u letu.
Koji smo to mi?
Ma, šala na stranu.
Aha.
Ja sam takođe na jugu. Mrzelo da ustajem iz kreveta kad je zaigralo. To ću kad udari neki jači.
Samo nemoj čekaš neki katastrofalan. Onda s kim da pišem?
Pa vi'š jedino s Branimirom pišem pp.
Dobro de, 'ajd budi spreman na sve, kad si već na osmatračnicu,snimaj kameru ' Ovako je Niš tres'o''.
Ako živiš u zgradi ne neko višem spratu, verovatno je baš treso. Ja u kući na spratu. Na prizemlju se malte ne nije ni osetilo. Mada uvek spreman. Ranac na grbinu i skok sa terase
Jok, i ja sam na spratu svoje kuće. I prozor mi je otvoren i eto mene vani. Svi su spavali tvrdo i nisu znali ništa, a ujutru im kažem osetili ste najjači zemljotres u poslednjih 100 godina, samo da im vidiš face. Prpa li!
I moji tako. A! Šta? Kad? Ima li na vestima?
A ja ću: Pa jel treba vesti da vam kažu da vam se trese kuća, bre!