malo da se zezam III

magnolija:
Ja tebe Nikodim ne razumem. Koliko shvatam, zaratrustra osuđuje upotrebu odvratnih i vulgarnih izraza od stane žena. Kako ti nije zasmetalo ovo:

Shodno tome, moglo bi se postaviti i pitanje – da li IKOME može biti privlačan ovakav muškarac?

To je jedna usputna "donrodovstina", koja i nema neke velike veze sa temom, ovo je posveceno, koliko sam shvatio, a ti me ispravi, zadovoljavanju nekih sitnih interesa.
Svaka glupost je za osudu, ali ako je neko konstantno forsira... e to je vec za "razmatranje".

Zaratrustra:
_____Hoćeš da kažeš da su nedostatak osnovne lulture u ponašanju i izražavanju potpuno nebitne stvari u tvom životu? Da te pljuvanje i lupetanje na javnom mestu uopšte ne uznemirava, ili da ti čak prija?
_____Pa ništa me ne čudi! Kad je onaj biser javno priznao da se diči time što je snob, što i ostali ne bi priznali da im prija da žive u ... do guše.

Da, tu se vec slazemo, takve gluposti i jesu za osudu. Ipak, misljenja sam da postoji daleko pametniji nacin da se skrene paznja na takve stvari.
A sa druge strane (kao sto sam i napisao u predhodnom postu), mislim da se ovde ne radi o osudi vulgarnosti vec o necem drugom.

sinnke:
To je strasna fora. Ponizavanje u bulju. Nabijes im glavu u wc solju i nabijas svom snagom u bulju i ona se dere a boli boli a ti umri kujo u bolovima i onda pustis vodu i svrsis po faci.
a084.gif
:shock: 'ebote,kojih sve manijaka ima :shock:

nikodim:
Da, tu se vec slazemo, takve gluposti i jesu za osudu. Ipak, misljenja sam da postoji daleko pametniji nacin da se skrene paznja na takve stvari.
A sa druge strane (kao sto sam i napisao u predhodnom postu), mislim da se ovde ne radi o osudi vulgarnosti vec o necem drugom.
_____U pitanju je samo prostakluk. Vulgarnost je isuviše blaga definicija.
_____Možda je način malo neobičan, grub, ali s obzirom na to da se radi o Srbinu (i sam sam Srbin po nacionalnosti, pa dozvoljavam sebi da osuđujem) bolji metodi ne mogu da urode plodom.
_____Nemam ništa protiv drugačijih, boljh metoda, samo ih ja ne znam.

Udri burazeru u kožnu krušku
Udri majstore razbi mu njušku
Dok ih ne saraniš majmune brate
Neće umeti da te shvate
Neće umeti da te cene
Ako ih tučeš na poene

Udri rođeni sarani stoku...

Progovorili deda, baba, otac , majka , i najblize drustvo.

Nahraniše se, napojiše, hleb ne pomenuše,vino ne natočiše....

Organe pomeriše, creva preokrenuše.
Ni oči , ni uši ,ni nos ne ostaše gde ih neko može naći....
I tek posle takvog obreda Srbin postaje mudar.

"Ćutanje je zlato"
"Nit smrdi , nit miriše"
"Ko manje čuje, manje ga i brine"
"U se i u svoje "kljuse"".
"Koga radim ne boji se gladi"
Gde junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše, tu nevinašca namah progledaše....
Bez dobre livade , grbav konj.....

Zaratrustra:
:mrgreen:
_____Paaa ... kučko ... :mrgreen:
_____Ajmo momci, samo bez guranja ! Bilo bi nepristojno da ne udovoljimo ovako jednostavnom zahtevu jedne dame.

Psihopato, pa tebi ni "Psihologue" krstarichin nemoze pomoci ...

Sasvim je izvesno da si ovim bolesnim postom pokushao napraviti aluziju na nekoga odavde, interesuje me, koga !? Hteo si da se zezash (zajebavash, kazi pich**) , a da ti neudje, a ? Ma ne da ti je "usho" po drugi put vec, nego si ga i ispushio, i to ne samo kod NJE, vec verovatno i kod svih ostalih koje si iscimao svojim nebuloznim p.p. do sada.

Nesumnjam da se kloshar tvog ranga, i dalje, kao poslednja protuva, shunja po ovoj uchmaloj barci skrusheno ochekujuci da se slicni velikodushno smiluju, i po ko zna koji put, ponovo ga prime u svoje okrilje "CYBER OCHAJNIKA". Naravno da si ovde, gde bi inache mogao srati i provocirati ovoliko a da ti je vilica josh uvek na mestu !?

Iz svega vidjenog izvodim zaljuchak da si ti, negde duboko u svojoj memljivoj dushi, prikriveni mazohista, a kako imam josh mnogo toga da ti kazem, javi mi se na P.P., da ti jeb** mater josh malo, onako ..., kulturno, kako samo ja znam :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:

NaTivEprIDe:
Psihopato, pa tebi ni "Psihologue" krstarichin nemoze pomoci ...

Sasvim je izvesno da si ovim bolesnim postom pokushao napraviti aluziju na nekoga odavde, interesuje me, koga !? Hteo si da se zezash (zajebavash, kazi pich**) , a da ti neudje, a ? Ma ne da ti je "usho" po drugi put vec, nego si ga i ispushio, i to ne samo kod NJE, vec verovatno i kod svih ostalih koje si iscimao svojim nebuloznim p.p. do sada.

Nesumnjam da se kloshar tvog ranga, i dalje, kao poslednja protuva, shunja po ovoj uchmaloj barci skrusheno ochekujuci da se slicni velikodushno smiluju, i po ko zna koji put, ponovo ga prime u svoje okrilje "CYBER OCHAJNIKA". Naravno da si ovde, gde bi inache mogao srati i provocirati ovoliko a da ti je vilica josh uvek na mestu !?

Iz svega vidjenog izvodim zaljuchak da si ti, negde duboko u svojoj memljivoj dushi, prikriveni mazohista, a kako imam josh mnogo toga da ti kazem, javi mi se na P.P., da ti jeb** mater josh malo, onako ..., kulturno, kako samo ja znam :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=1893486&postcount=711

_____Dakle ne mogu da verujem?
_____Razmišljaj još malo na kog se odnosilo, pa ako ne ukapiraš idi pitaj Gazdaricu.
_____Bar se ne krijem iza različitih nikova ko neki. He ... He ... He

Ma neka samo neka udare po psovkama. Ovo je Srpski forum "sme se, moze se", neka ako ce da im bude lakse da tamo(u tudjini) budu fini i predstavljaju nas u najboljem svetlu. :D
Sto rece onaj brkati iz Duska Dugouska" E sad mogu da mi rade sta hoce i kako hoce, ja nista". :neutral:

Zaratrustra_2000:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=1893486&postcount=711

_____Dakle ne mogu da verujem?
_____Razmišljaj još malo na kog se odnosilo, pa ako ne ukapiraš idi pitaj Gazdaricu.
_____Bar se ne krijem iza različitih nikova ko neki. He ... He ... He

Mislish da sam ja mogao verovati da neko moze biti toliki nechovek i da moze napraviti onako podmuklu opasku na racun devojke koja to, tvrdim, nichim nije isprovocirala, a josh manje zasluzila.

Ne batice, posle prozivke mene ili meni dragih osoba ja udaram direktno u vugla (pa i putem pisane rechi), a razmisljanje i premisljanje ostavljam pacerima na podu. Devojcice ne planiram da mesham u ovu nasu malu prepisku i razmenu argumenata, a kada vec budem pozeleo, pitacu je svashta neshto ..., odnosi se na "gazdaricu", naravno.

Ochigledno je koliko si opterechen, pa i samim likom i delom dotichnog """HeBePoBTaH""", ne kapiram zashto, a i definitivno me neinteresuje !
U svakom sluchaju naci cesh se razocharan cinjenicom da smo, On i Ja, dve totalno razlichite pojave i nemamo ama bash nista zajednickog, pa ni IP :)
Ovo ti moze potvrditi svaki moderator, a decko koliko god bio """HeBePoBTaH""", nemoze se istovremeno naci u prestonici srpskoj i na nekoj od destinacija sa kojih se ja javljam (DE,AT,CH).

majcheki:
Uuuuu opet novi nik?
Zar je toliko teško čoveku da se pomiri sa pojmom ,,nepoželjan'' :lol:
_____Зависи у каквом се друштву налазиш и шта себи поставиш како циљ.
_____Неки ткз. криминалци (прави у Србији не постоје) сматрају ме врло непожељним у свом друштву и заобилазе ме у великом, великом луку. Исто је са снобовима рецимо; и још неким категоријама и слојевима друштва.
_____То ваљда и треба да буде тако?

NaTivEprIDe:
Ne batice, posle prozivke mene ili meni dragih osoba ja udaram direktno u vugla (pa i putem pisane rechi), a razmisljanje i premisljanje ostavljam pacerima na podu.
_____Са седам постова (два си потрошио на расправу самном) за месец дана успео си да стекнеш пријатеље и симпатије. То царе.
_____Трбало би увести тест интелигенције пре регистрације.

Zaratrustra_2000:
_____Зависи у каквом се друштву налазиш и шта себи поставиш како циљ.
_____Неки ткз. криминалци (прави у Србији не постоје) сматрају ме врло непожељним у свом друштву и заобилазе ме у великом, великом луку. Исто је са снобовима рецимо; и још неким категоријама и слојевима друштва.
_____То ваљда и треба да буде тако?

e, ma ok zaratrustra :wink:
namerno te provociram... Uživaj u kuckanju, zato forum i postoji.

Back