Kad su izlasci i muvanja u pitanju , ja sam primetio da moji poznanici koji izlaze sa mnom jesu kao slusaoci muzike...
Znaci isti algoritam kao kad DJisem mogu da primenim na njih...
Kako to izgleda u praksi..
Pa redosled je bitan..
Prvo malo procavrljamo sa nekom koja je lepa ali ima uzasno telo ili sise...
Zatim se promuvamo sa nekima koje su obicne ali solidna tela...
Pa predjemo na neku koja je obicna ali nafurana sa dobrim sisama, moze i vestaci...
Zatim ide neka koja ima zanimljivu facu , ni lepu ni ruznu , ali i telo ni lepo ni ruzno , sisice 1, 2 a dupence onako fino , zakasneli tinejdzer sto bi mi rekli, znaci telo tinejdzera dusha vec zrele devojke...
I onda krece prava stvar...
Posle ovakvog uvoda, , primetio sam da koja god da se pojavi je skoro uvek wow...
Znaci da se pojavi neka blajhana, bice nekome wow...
Ako se pojavi neka trepushka, to su one crnke sto stave trepke pa su sve u trepavicama, a slatkishi...bice wow.
Ako se pojavi neka obicna lepa plavusa sa repicem i sisama 3 bice wow, ono klasika studentkinja dobrog izgleda...
Ako se pojavi neka nabrijanih , napucenih bradavica kroz osetljivu tkaninu a glumi opasnicu , bice wow...
Ili neka ovakva , za koju na pocetku ne bi nesto burno reagovali jer ih ima na tone u klubu ili diskoteci, reci ce wow..
I tu je slicnost sa slusaocima muzike...
Kad krenem sa DJ svi su oni zeljni da cuju ali su rigorozni...i onda ih polako spajas i podizes, nekad lakse nekad teze, nekad su heterogeni , nekad su bliski..
Kako vreme prolazi i gledas reakcije na svaku pesmu , to ti je jasnije gde ih zakacinjes i gde su im tolerancije da ih drzis zakacene..
I onda kad ih zakacis sve, onda imas odresene ruke....tj neutralne pesme ce im biti dobre, dobre ce im biti odlicne, grupa ce raditi posao utiska zabavnosti i sve ce im biti ruzicasto..
Aperitivi u muzickom smislu su otvorili glad, i ovde slicno...aperitivi u zenskoj ponudi su otvorili nazovi napaljenost, tj seksualnost...
I isto treba znati kojim redom ih setati po diskoteci i kojim ribama kad prici , cisto da se upoznate, na blic...
Los redosled i bice restlovi, tj bice kao zainteresovani a malo zainteresovani da bi bili interesantni tim devojkama jer ni sami nisu zainteresovani..
Tek toliko da pokazem da nije sve u kazanova tehnikama, nego je nesto i u GJ, girl jockey tehnikama..