Malo da pričamo o muškoj sreći

Trenutno sreca, sreca, radost :sanke:

Screenshot_20201029-152033_SRF Meteo.jpg

Prirodni kod mi kaze oploditi zenku nastancati porod prosiriti teritoriju podciniiti ostale muzjake....
Posto mi nesto slabo usadjen taj kod onda pivo zene poezija književnost metafizika pobijediti strah od smrti prevazići nagone i nazreti neku sustinu posto doci do nnje je guru sizif sto reko ramo

Odveć sam star, pisao sam toliko puta o istoj.
Citirati sebe je krajnji stepen prezasićenja. : )
Odgovor na ovu, kao i na temu zašto sex vremenom postaje dosadan...
Ljudska priroda je takva da ništa ne može da je zadovolji. Makar ne na duge staze. Problem je u tome što stvari postanu rutina i svakodnevnica; nešto što se podrazumeva; nešto što zanemarujemo i prestajemo da vrednujemo kao nekada. Ispada da sreću čine kratki, euforični momenti, a izmiče nam konstantni osećaj ispunjenosti, onaj dugoročni, koji traje. Mnogi zato sreću spoznaju tek nad temeljima izgubljene sreće; shvatimo da smo bili srećni tek kada se od samog izvora sreće udaljimo.
Ispada da je sreća samo ideal i nedostižna težnja...

Pa ja uzivam u malim stvarima. Iako zvucim prenapaljeno, to mi je imidz ovde, seks mi nije toliko bitan. Volim lepe momente. Kao ono prezasicenje svega i nakon toga dodje mirno more. Sav budes svoj i uzivas. Nisi ni euforican ni pijan ni uradjen, ni napaljen ni u jurnjavi za necim, samo si smiren i smeskas se.

Ako ne potvrdis za seks, sve ove forumasice ce reci da nisi musko......nemoguce bajo da si baja a da redovno ne praznis jaja....ups rima...
Jel te radi dobra muzika? Mene je na pr danas jedna stvar lepo odradila ne bih u tom momentu hebao ne znam ko da se pojavi na vratima. A jednostavno dobar osecaj, nisam ni bio ni u kakvoj emotivnoj ekstazi, niti ne znam sta.

Aaaa, to je druga prica.....muska zadovoljstva su ilegalna stvar u danasnje vreme....to imaju i znaju samo muskarci , ali mi imamo etiketu neebaca (iako to nema blage veze jedno sa drugim )...
Kad kazes da osecas opijenost muzikom, to je i od ovih trendi muskaraca i od zena shvaceno kao fiju fiju...
A nekad se zvalo boem...

Sitne dusice, uzan vidokrug i nemoj posle nisam ti rekao kako sve oni protumace...

Stereotip koji je dozvoljen je da su muskarci lenji, dizu noge na sto , prde, gledaju sport , obozavaju kladjenje, pi vole vise od salate, i imaju zenama duhovite komentare o smislu zivota...

Znam sta pises i slazem se. Tako je. Model ponasanja koji ni ne daje nikakav rezultat. Sto se mene tice moze da kaze e nisi musko. Nek otrci kod drugarica i svima to kaze. Meni je sve jedno, bitnije mi je moje. E sad ako zelim i odlucim, nisam podmukao, jer bi to podrazumevalo zle namere, a seks samnom ne mislim da je zlo, vec fenomenalna stvar, mogu da odem u kokosinjac i perfidan sam dovoljno da izdvojim batak i da prsti perje. Hocu da kazem da dovoljno fora znam barem da potvrdim da li sam ili nisam musko. Ali samo ako hocu. Ovako neka me zovu i traktor meni sve jedno. Medjutim, bas ono od cega se takve jeze u smislu generalizacije, ima izuzetaka. I ovde imas normalnih devojaka zena.

Mene na pr nervira vecina onih rutina koje bi kao trebale da odrzavaju vezu. Tipa da kazete lepo spavaj ljubavi svako vece, a ujutru neke sitne porukice, smajlici i sl. To su stvari koje obicno idu u smeru da njoj to znaci, a meni ama bas ne. Na pr nekako su mi klimave. Sta ako ti ne napusem to jutro? Jel to znaci da ce ceo dan bii los? Zato volim da prekidam treniranje jednostavnim odgovorom: Mursh.

Znam sta pises i slazem se. Tako je. Model ponasanja koji ni ne daje nikakav rezultat. Sto se mene tice moze da kaze e nisi musko. Nek otrci kod drugarica i svima to kaze. Meni je sve jedno, bitnije mi je moje. E sad ako zelim i odlucim, nisam podmukao, jer bi to podrazumevalo zle namere, a seks samnom ne mislim da je zlo, vec fenomenalna stvar, mogu da odem u kokosinjac i perfidan sam dovoljno da izdvojim batak i da prsti perje. Hocu da kazem da dovoljno fora znam barem da potvrdim da li sam ili nisam musko. Ali samo ako hocu. Ovako neka me zovu i traktor meni sve jedno. Medjutim, bas ono od cega se takve jeze u smislu generalizacije, ima izuzetaka. I ovde imas normalnih devojaka zena.
Update kako treba da se trudi i izgleda i izjasnjava muskarac...
Danas, dakle plus minus jedan dan....savremen muskarac mora da nosi sareni sesiric kad nije na poslu.....To sa ili bez trbuscica odaje njegovu duboko umetnicku i senzualnu prirodu, a istovremeno lagani pristup kojim na savremen nacin resava sve probleme koji isplivaju u zivotu..
Sarenilo moze biti kockasti sareni dezeni poput onih na kosuljama, kroj ili pecaroski sesir ili neka milanska ili francuska skola...naravno uz odgovarajucu rolku ili dzemperic.

Nema cvetica u kosi , ako je to neko hteo da doda...

Mene na pr nervira vecina onih rutina koje bi kao trebale da odrzavaju vezu. Tipa da kazete lepo spavaj ljubavi svako vece, a ujutru neke sitne porukice, smajlici i sl. To su stvari koje obicno idu u smeru da njoj to znaci, a meni ama bas ne. Na pr nekako su mi klimave. Sta ako ti ne napusem to jutro? Jel to znaci da ce ceo dan bii los? Zato volim da prekidam treniranje jednostavnim odgovorom: Mursh.
ona tebi smajli ti njoj, draga moje noge bi se toliko obradovale tvojom masazom u toploj vodi i aromaticnim mirisima, prosto se napalim kad pomislim na opustenost, toplinu i tvoju blizinu u jednoj takvoj sceni...

Back