- Poruka
- 95.557
Mehh.Bitno je ono što imaš u sebi...Zo što si okačio je samo ljuštura,.Yap.
Ne mora, dovoljan je jedan fajl jpg formata
https://forum.krstarica.com/threads/fotografije-forumasa-i-forumasica-x.900158/post-41166854
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mehh.Bitno je ono što imaš u sebi...Zo što si okačio je samo ljuštura,.Yap.
https://forum.krstarica.com/threads/fotografije-forumasa-i-forumasica-x.900158/post-41166854
Bla bla spamujes povredjena si.Mehh.Bitno je ono što imaš u sebi...Zo što si okačio je samo ljuštura,.
Bla bla tebi...To je tvoj jezik.Bla bla spamujes povredjena si.
Get a life
Yap.
Jeste skromno.Za mene voznja bajsa ceo dan po moru,dodjem kuci spremljen rucak,riba trepce ko kuce me gleda i ceka da svarim has da padne sex,eto skromno
Ljudska priroda je takva da ništa ne može da je zadovolji. Makar ne na duge staze. Problem je u tome što stvari postanu rutina i svakodnevnica; nešto što se podrazumeva; nešto što zanemarujemo i prestajemo da vrednujemo kao nekada. Ispada da sreću čine kratki, euforični momenti, a izmiče nam konstantni osećaj ispunjenosti, onaj dugoročni, koji traje. Mnogi zato sreću spoznaju tek nad temeljima izgubljene sreće; shvatimo da smo bili srećni tek kada se od samog izvora sreće udaljimo.
Ispada da je sreća samo ideal i nedostižna težnja...
Odmah posle zadovoljstva poslom, faktori koji utiču na sreću muškarca su njegovo fizičko i mentalno zdravlje, primanja, starost, i status veze.
To kažu drugi a pitanje je:
Šta je to muška sreća i šta po vama muškarca cini srećnim ?
Jel te radi dobra muzika? Mene je na pr danas jedna stvar lepo odradila ne bih u tom momentu hebao ne znam ko da se pojavi na vratima. A jednostavno dobar osecaj, nisam ni bio ni u kakvoj emotivnoj ekstazi, niti ne znam sta.Ako ne potvrdis za seks, sve ove forumasice ce reci da nisi musko......nemoguce bajo da si baja a da redovno ne praznis jaja....ups rima...
Pa nek kazu.Ako ne potvrdis za seks, sve ove forumasice ce reci da nisi musko......nemoguce bajo da si baja a da redovno ne praznis jaja....ups rima...
Ne treba baš ništa da rade. Dovoljno je da budu bogate naslednice.i sta je to sto muškarce cini srecnim ?
ili sta bi žene trebale da rade da svog muškarca ucine srecnim ?
Update kako treba da se trudi i izgleda i izjasnjava muskarac...Znam sta pises i slazem se. Tako je. Model ponasanja koji ni ne daje nikakav rezultat. Sto se mene tice moze da kaze e nisi musko. Nek otrci kod drugarica i svima to kaze. Meni je sve jedno, bitnije mi je moje. E sad ako zelim i odlucim, nisam podmukao, jer bi to podrazumevalo zle namere, a seks samnom ne mislim da je zlo, vec fenomenalna stvar, mogu da odem u kokosinjac i perfidan sam dovoljno da izdvojim batak i da prsti perje. Hocu da kazem da dovoljno fora znam barem da potvrdim da li sam ili nisam musko. Ali samo ako hocu. Ovako neka me zovu i traktor meni sve jedno. Medjutim, bas ono od cega se takve jeze u smislu generalizacije, ima izuzetaka. I ovde imas normalnih devojaka zena.
ona tebi smajli ti njoj, draga moje noge bi se toliko obradovale tvojom masazom u toploj vodi i aromaticnim mirisima, prosto se napalim kad pomislim na opustenost, toplinu i tvoju blizinu u jednoj takvoj sceni...Mene na pr nervira vecina onih rutina koje bi kao trebale da odrzavaju vezu. Tipa da kazete lepo spavaj ljubavi svako vece, a ujutru neke sitne porukice, smajlici i sl. To su stvari koje obicno idu u smeru da njoj to znaci, a meni ama bas ne. Na pr nekako su mi klimave. Sta ako ti ne napusem to jutro? Jel to znaci da ce ceo dan bii los? Zato volim da prekidam treniranje jednostavnim odgovorom: Mursh.