Malo da pričamo o muškoj sreći

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odmah posle zadovoljstva poslom, faktori koji utiču na sreću muškarca su njegovo fizičko i mentalno zdravlje, primanja, starost, i status veze.

To kažu drugi a pitanje je:

Šta je to muška sreća i šta po vama muškarca cini srećnim ?
sve navedeno utiče na mene samo ne baš tim redosledom. Status veze bih stavio prvo jer to utiče na ostalo. Volim, i radim dosta, ali to me ne čini srećnim. U najbolju ruku mogu da kažem ispunjenim.

Uvek nešto fali...sreća je ne juriti sreću...mislim ko može. Ja sam uvek nečega željan inače ne bih funkcionisao,moram imati neki cilj. Samim tim pitanje je da li mogu biti srećan teoretski uopšte. Ili sam samim tim što shvatam i ne potresam se u stvari srećan

O jbm ti koliko filozofije u dve-tri rečenice.... idem da kačim neke slike i youtube da moja forumska svrha bude ispunjena :mrgreen:

Poslednja izmena:
Odmah posle zadovoljstva poslom, faktori koji utiču na sreću muškarca su njegovo fizičko i mentalno zdravlje, primanja, starost, i status veze.

To kažu drugi a pitanje je:

Šta je to muška sreća i šta po vama muškarca cini srećnim ?
Dominacija na svim poljima jer nas zaebava testosteron.

Prvo i osnovno, zelim da se ostvarim kao roditelj, jer previse volim decu i svi mi kazu da sam promasio zanimanje i da sam trebao biti vaspitac. Satima se igram sa decom, napunim bateriju, ne zna se ko vise uziva.

Drugo, zelim da podignem iz temelja kucu iz bajke, ja cu to sve sam da dignem u godinama koje dolaze. Hocu prelep travnjak i vrt sa egzoticnim biljkama. I hocu par zivotinjica u vrtu i jezero. Hocu obavezno guske jer su lude, poneka ptica, zivotinjica ovakva onakva veverica zec i sl.

Trece ne poslovnom planu sam ostvaren, ali ne stajem dok sve vase pare ne predju kod mene u dzep.

Ljubav, e ovde skripi jer od dominacije na drugim poljima od kada mi je pukla prica soliram.

Sto se tice fizickog izgleda, ne treba da pricam mnogo.

Imam mnogo razloga da budem srecan, a jesam, vristim. 🙂

Šta muškarce , žene, čoveka uopšte, čini srećnim?

Sumnjam da će muškarci dati celovit odgovor, ne što neće, ne znaju šta ih čini srećnim.
Itekako bi znali šta ih čini nesrećnim, jer, tu se mnogo bolje snalaze.

Često kada sve prođe i kada se ne može vratiti na staro, saznaju da su bili srećni a nisu na vreme prepoznali to stanje.
isto važi i za žene.
Pa zavisi od godista ali uglavnom menjac a ponekad i komp koji upravlja celom masinom.

Nije sreća u menjaču, to muškarci tako misle
Kada zakaže Komp koji upravlja mašinama (mislim na sve organe) vrag je odneo šalu.
Da bi komp što duže bio u upotrebi, ne opterećivati se glupostima. Uživati u malim običnim stvarima, u patrneru kojieg smo odabrali.
Ali vraga, uvek zovu daljine
I sve u krug...

Back