TimeTravellingBunny
Ističe se
- Poruka
- 2.215
Iz zabave, ovo je mali kviz koji sam postavila na par stranih Trek foruma, inspirisana nekim diskusijama o izgledu vanzemaljskih rasa u ST i poredjenjima kako neki glumci izgledaju sa i bez sminke. Da vidimo koliko glumaca mozete da prepoznate bez sminke i da li mozete da ih povezete sa vanzemaljcem kog su igrali (neki od njih su igrali i po vise vanzemaljaca). Da budem iskrena, ja bih verovatno prepoznala tek 6-7.
Za pocetak - ovo je tako lako da necu ni da racunam (ipak je ovo jedini glavni lik od ovih glumaca).
.
Neki od ovih glumaca su bili istaknuti likovi u velikom broju epizoda, drugi tek u po nekoliko, a neki su bili samo u po jednoj epizodi (ili u filmu). (Neki su takodje malo mladji na slikama nego sto su bili kad su igrali u ST.)
1.
ove dve je lako prepoznati:
2.
3.
4. Jedna od redjih fotki ovog glumca iz mladjih dana koje sam uspela da nadjem - iz jedne ranije uloge.
jedna novija fotka:
5.
6. par fotki ove glumice iz mladjih dana. Ne bih je nikad prepoznala.
7. Ovu bih, sa druge strane, uvek prepoznala...
Za pocetak - ovo je tako lako da necu ni da racunam (ipak je ovo jedini glavni lik od ovih glumaca).
.
Neki od ovih glumaca su bili istaknuti likovi u velikom broju epizoda, drugi tek u po nekoliko, a neki su bili samo u po jednoj epizodi (ili u filmu). (Neki su takodje malo mladji na slikama nego sto su bili kad su igrali u ST.)
1.
ove dve je lako prepoznati:
2.
3.
4. Jedna od redjih fotki ovog glumca iz mladjih dana koje sam uspela da nadjem - iz jedne ranije uloge.
jedna novija fotka:
5.
6. par fotki ove glumice iz mladjih dana. Ne bih je nikad prepoznala.
7. Ovu bih, sa druge strane, uvek prepoznala...

to je on - 4. sezona
Većina pogodi do 7-8 maksimum. Jedino 17. nije Q, mada liči na Johna De Lancieja. Q ni nema neku šminku/masku, pa njega ne bih ni stavljala, to bi bilo previše lako. Iz istih razloga sam uglavnom izbegavala Betazoide, Trilove i većinu Vulkanaca. Većina glumaca sa spiska ima jako mnogo šminke i maske na sebi. Znači, ima dosta Klingonaca, Kardasijanaca, DžemHadara, poneki Ferengi, Romulanac itd...
u The X-Files), u Treku je igrao Romulanca' admirala Valdorea u Enterprise, kao i jednog od Jem'Hadara u DS9 epizodi "To the Death" - on je bio onaj što je pravio probleme pa je Prvi morao da ga kazni tj. ubije (za divno čudo, to je jedini put da sam odmah prepoznala glumca koji igra Jem'Hadara, i to čim se pojavio u epizodi, valjda zato što tip ima tako karakterističnu facu, i gledala sam ga dosta puta u raznim ulogama). Plus je igrao još par Klingonaca i člana neke rase (koja je izgledala vrlo sčićno ljudima) u jednoj DS9 epizodi.
To mi se sviđa. Mada takav način razmišljanja čini neke od njenih, hm... kontakata sa Odom još jezivijim... ako je to uopšte moguće 

verovatno cu se posle smejati i cuditi kad saznam za ostale