TimeTravellingBunny
Ističe se
- Poruka
- 2.215
Iz zabave, ovo je mali kviz koji sam postavila na par stranih Trek foruma, inspirisana nekim diskusijama o izgledu vanzemaljskih rasa u ST i poredjenjima kako neki glumci izgledaju sa i bez sminke. Da vidimo koliko glumaca mozete da prepoznate bez sminke i da li mozete da ih povezete sa vanzemaljcem kog su igrali (neki od njih su igrali i po vise vanzemaljaca). Da budem iskrena, ja bih verovatno prepoznala tek 6-7.
Za pocetak - ovo je tako lako da necu ni da racunam (ipak je ovo jedini glavni lik od ovih glumaca).
.
Neki od ovih glumaca su bili istaknuti likovi u velikom broju epizoda, drugi tek u po nekoliko, a neki su bili samo u po jednoj epizodi (ili u filmu). (Neki su takodje malo mladji na slikama nego sto su bili kad su igrali u ST.)
1.
ove dve je lako prepoznati:
2.
3.
4. Jedna od redjih fotki ovog glumca iz mladjih dana koje sam uspela da nadjem - iz jedne ranije uloge.
jedna novija fotka:
5.
6. par fotki ove glumice iz mladjih dana. Ne bih je nikad prepoznala.
7. Ovu bih, sa druge strane, uvek prepoznala...
Za pocetak - ovo je tako lako da necu ni da racunam (ipak je ovo jedini glavni lik od ovih glumaca).
.
Neki od ovih glumaca su bili istaknuti likovi u velikom broju epizoda, drugi tek u po nekoliko, a neki su bili samo u po jednoj epizodi (ili u filmu). (Neki su takodje malo mladji na slikama nego sto su bili kad su igrali u ST.)
1.
ove dve je lako prepoznati:
2.
3.
4. Jedna od redjih fotki ovog glumca iz mladjih dana koje sam uspela da nadjem - iz jedne ranije uloge.
jedna novija fotka:
5.
6. par fotki ove glumice iz mladjih dana. Ne bih je nikad prepoznala.
7. Ovu bih, sa druge strane, uvek prepoznala...