Mali saveti-kako izgledati mlađe i poželjnije (samo za one 30+)

Error

Veoma poznat
Poruka
10.382
ne znam tema ti je bespotrebna jer su na ovom forumu sve mladolike, traze im licne karte i to
muskarci se naravno nisu izjasnjavali po tom pitanju :)

Pa mene i zanima kako smo uspeti odoleti zubu vremena...:D

Evo znamo da je Jekoderm dobar za lice... samo ako nije original receptura... tad ne znamo što privlačimo pažnju, da li zbog mirisa ili da li zbog neodoljivog izgleda.

gost 101840

Legenda
Poruka
55.667
Prvo i najosnovnije ostaviti cigarete, što meni naravno nije pošlo za rukom, al jednom jeste, pa sam tad video drastične promene na bolje na mom licu...
...pomade i te gluposti ne preferiram...grozno mi da mi je lice masno i ljopavo...i misim da je sve to do genetike...
...iam sreću, pa izgledam prilično mladolik, da ne kaem lep sam ki slika...:rumenko:
...nema laži, nema prevare...
...poneka seda se ne primećuje jer se šišam mega kratko...ono...hans...

gost 39034

Elita
Poruka
20.782
Ograničenje u godinama je samo da nam se ovi od 18, 19, 20...., primenjujući ove savete, ne bi vratili u kolevku.

Dragi moji, budite dobri pa nam napišite svoje male tajne velikih majstora... kako od babe postati devojka kojoj niko odoleti ne može i kako od dede postati mladić koji može i kad ne može:lol:
ma, samo jekoderm
provereno :mrgreen:

gost 101840

Legenda
Poruka
55.667
Ne mora to da bude klasično knjiško učenje, može i npr. učenje
pevanja, slikanja, surfovanja, plesnih koraka ili stranih jezika i sl..

kako god...moj um i dalje ne može da svari da učenje bilo čega može da utiče na spoljašnju lepotu...misim ovde je reč o fizičkoj lepoti, il o5 nisam lepo pročito temu...? :eek:
a015.gif