buudala
Legenda
- Poruka
- 71.939
Treba biti umeren u jelu i piću.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nego koje svilene?Ne nosi pamučne majice kad zimi ideš na planinarenje ili pešačenje
Nisam probao možda i može.Nego koje svilene?
Ma pamuk je zakon, sintetika nije prijatna za nošenje. Nismo svileni.Nisam probao možda i može.
Pamučne nakupe znoj i biva hladno što ume da bude zaebana stvar na hladnoći, učio sam se na svojim greškama. Samo sintetičke aktiv veš
Pa vidim da nemaš iskustva u planinarenju zimi i outdoor aktivnostima. Pamuk je super kad se ne krećeš i ne znojiš ili neka lagana šetnja, inače ako se oznojiš na zimi u planini onda si naebao. Nije sintetika super ugodna na koži ali odvodi i ne upija znoj a čim si suv onda ti je toplo. Ne mora sintetika ima majice od merino vuneMa pamuk je zakon, sintetika nije prijatna za nošenje. Nismo svileni.![]()
Ja sam bukvalno na planini odrastao i nemam iskustva? Hajde da ti verujem.Pa vidim da nemaš iskustva u planinarenju zimi i outdoor aktivnostima. Pamuk je super kad se ne krećeš i ne znojiš ili neka lagana šetnja, inače ako se oznojiš na zimi u planini onda si naebao. Nije sintetika super ugodna na koži ali odvodi i ne upija znoj a čim si suv onda ti je toplo. Ne mora sintetika ima majice od merino vune
Kako god hoćeš ovo su iskustva i drugih koji se bave ovim, nisam ja to izmislio. Nosio sam i ja pamučne majice i još rezervnu kad se oznojim, nego problem je presvući se kad svira vetar na minus deset. Od stare škole zadržao sam jedino debeli vuneni džemperJa sam bukvalno na planini odrastao i nemam iskustva? Hajde da ti verujem.