Mali Nikola od sedam godina kopa za 100 dinara!

Mister Sojic

Elita
Banovan
Poruka
16.723
Sta reci....

Dečak Nikola Nikolić (7) iz Blaca okopava i bere voće za malo novca, obrok i staru garderobu. Kako se zimi ne bi smrzli, brat Stefan (15) nadniči za drva

decak-nikola-nikolic-blace-kopa-nadnica-nadnicar-brat-stefan-bere-voce-ma-1342813416-187993.jpg

Mali Nikola sa mamom Milkicom svaki dan vredno radi

nastavak...

Mali Nikola od sedam godina kopa za 100 dinara!

Moze da ga posaljemo za Bugarsku. Tamo ce da okopava useve za dva ojra dnevno. Iebiga... :udriglavu:

_nobody_

Da.. dok u isto vreme po BG- i ostalim gradovima nikad vise luksuznijih automobila, hala, vila.....

Kroz grad kad prodjem, neke sojke od 18-19 godina u Mercedesu ML, BMW X5,.... ja skoro 4 banke,
strucnjak svog posla, solidno placen, pa samo mogu to da sanjam... i jos sam srecan kad vidim kako drugi oko mene zive...

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: Tol
Da.. dok u isto vreme po BG- i ostalim gradovima nikad vise luksuznijih automobila, hala, vila.....

Kroz grad kad prodjem, neke sojke od 18-19 godina u Mercedesu ML, BMW X5,.... ja skoro 4 banke,
strucnjak svog posla, solidno placen, pa samo mogu to da sanjam... i jos sam srecan kad vidim kako drugi oko mene zive...

Ja radim slican posao, Sojicu. Placen sam N puta vise od tebe. U Bugarskoj (Sofiji) sam b(orav)io da radim sa kompanijom MMS (Multi Media Systems). Pazi, pa ja NE mogu da vozim BMW Series 7. Samo 3ku, ali i ta mi ne treba. :ok:

_nobody_

Ja radim slican posao, Sojicu. Placen sam N puta vise od tebe. U Bugarskoj (Sofiji) sam b(orav)io da radim sa kompanijom MMS (Multi Media Systems). Pazi, pa ja NE mogu da vozim BMW Series 7. Samo 3ku, ali i ta mi ne treba. :ok:

_nobody_

Sta je s' tobom? Ne zivim ja u Bugarskoj... zezao sam se da cu da odem tamo :D

Nego reci ti meni o'klen onim sojkama oni Mercedesi, BMW-i i ostala bahata motorizacija od preko 50.000 evra...

Moze da ga posaljemo za Bugarsku. Tamo ce da okopava useve za dva ojra dnevno. Iebiga... :udriglavu:

_nobody_

Tamo vise inema toliko useva kao nekada, ni priblizno. Nemaju n iBugari dovoljno za okopavanje a kamoli on.
Otkako je pocela da se priblizava EU, u Bugarskoj su pocele masovno da se zapustaju poljoprivredni posedi.
Kod nas je taj proces u toku dok je kod njih vec u zavrsnoj fazi. Isto kao i u Rumuniji i Madjarskoj.EU ih nije predvidela kao zitnice Evrope i ako su se prinosi po hektaru bilo cega povecali u sve 3 zemlje od kako su pocele put ka EU.

Poslednja izmena:
Treba prijaviti policiji roditelje i poslodavce. Zabranjeno je na ovakav nacin iskoriscavati decu.

Ne budi smesan... ova zena verovatno vodi dete sa sobom da ne bi bilo samo.. verovatno i ono radi nesto...

Ali ta tvoja ideja u ovom trulom sistemu moze samo vecu stetu napraviti nego korist...

Ispada da je kriminal biti siromasan...

p.s.

A policija da radi svoj posao, trebala bi cim vidi nesto besno po putu skuplje od 50.000 evra da ispita - odakle?

A mnogo toga se nakotilo, iznad razumnog broja...

Poslednja izmena:
Hajde onda da pokupimo decu iz osnovnih skola i da ih zaposlimo na njivama. Da prekopavaju na +40 za 100 dinara.

Sta mislis o tome?

Nema potrebe za ironicnim komentarima koji pritom nemaju veze sa zivotom.
Ovo dete niko nije od besa poslao da negde radi, nije poslato da prosi, niti da u neciju tudju korist stice novac, vec zajedno sa majkom ucestvuje u svakodnevnim poslovima zbog teske sirotinje. Ne vidis razliku izmedju te dve stvari?

Sta je po tebi resenje? Prijaviti policiji i onda...?

Nema potrebe za ironicnim komentarima koji pritom nemaju veze sa zivotom.
Ovo dete niko nije od besa poslao da negde radi, nije poslato da prosi, niti da u neciju tudju korist stice novac, vec zajedno sa majkom ucestvuje u svakodnevnim poslovima zbog teske sirotinje. Ne vidis razliku izmedju te dve stvari?

Sta je po tebi resenje? Prijaviti policiji i onda...?

Okej.

Back