Nesi
Domaćin
- Poruka
- 3.767
Nesi:I daje dusu svoju s poverenjem, krijuci zube, umilno oblizujuci jezikom ponekad krvava usta.
Ponekad uzivam samo da te gledam.
Prelazim pogledom lagano preko tvog lica. Od bistrih oka, do usana.
Imam te.
Gledam u krug. Od jagodica preko cela.
Milujem tvoju crnu kosu. Cupam te pogledom.
Tvoj pogled mrki gledam. I iskricu u sebi prepoznajem. Onu perverznu, nestasnu, zivu. Kad poljubac ti nedam, kad jezikom pozivam te a bezim, kad se otimam zeleci da budem uhvacena, kad me lovis polako, siguran u svoj plen. Ujedam te veselo ocekujuci odmazdu, dok me pogledom skidas, pribijas uz vazduh, uz nista, drzeci me cvrsto bez dodira.
Nezno. Milinom se topim.
I imam iskricu, ali drugaciju.
Jos.
Onu od snova i srece. Onu deciju i naivnu. Cistu.
Ti si moja zvezda u oku, moj svemir, moja padalica i moja zelja. Moj iskon i postojanje. Svetlosna godina. Ti si moja rupa u vremenu.
Dok te gledam za tren.
Ponekad.
...okretala sam njegovu siroku saku objasnjavajuci mu. U stvari objasnjavao mu je moj deda. Starina koji je u svom zivotu radio svakojake poslove, pa bio i gradjevinac. Je.bo ga djavo gundjao je deda meni u bradu a kako ne razume i progovarao ponovo mojim ustima dok sam se ja smejala obradovana prijatnim secanjem na drage, stare sake i poznato, davno upokojeno, drago lice dobricine. Mda rekao si gledajuci moj iskradeni osmeh...jednom cu ti sagraditi kucu, veliku, vertikalnu, najvecu ma na dva kanta ako treba, samo me sad pusti da legnem tu ispod tebe, a onda cu te ja vec okrenuti kako treba mumlao si dok si drzao zelene peteljke u ustima i okrateo prezrele kostice jezikom.