male tajne velikih majstorica : )))

Sto rekose ja nigdje ne vidim dlake.....ipak Vargana jos ih malo uzgajaj.....z;)...i nadam se slicici....z:lol:

Juce sam uradila straaaaasnu stvar....al' ne slikah se za fotku "prije"....bice samo ova "poslije".....moze i stara slika jer uvijek sam bila plavka....daaaa ofarabala sam se........i skrooooz sam druga osoba.....vizuelno........strahota....al' nazad nema.....
...e sad nisu kurje oci,nisu dlake,mada kosa...hmmm ipak jesu dlake.... moze na ovu temu...z:mrgreen:....

nesto mi se digi uz...ebo,uffff.....necu se cesljati cijeli dan pa se slikam.....z:mrgreen:

i ja mislim da treba da budes crvenokosa ali ne ova mrtva i tamna nijansa, nadji igoru rojal (nek me neko ispravi ako gresim) oni imaju crvenu intenzivnu da se smrznes ko dedamrazova kapica skoro... samo malo bulje ljudi z:shock:

Znam na koju mislis...imala moja seka u hipi fazi....jos tako neka luda friska.....pa ne znam kako bi islo na ovu moju kosu....sta fali da probam....kad cu da se ludiram ako ne sad.....z:mrgreen:z:lol:

Vragana ovo je dlakava noga a ne ta tvoja dva listica
Pre depiliranja
005.jpg

Kasnije ce da stigne i posle depiliranja!

:lol:...da u ovom slucaju...z:mrgreen:...cak i ovako se vidi sta mi bolje stoji....urednije z:lol:

samo ova slicica je najgore izdanje jedne plavuse....sad ostala samo u dusi(plavusa)....z:mrgreen:....inace ima boljih izdanja.....i te kako....z:lol:

A mene si kritikovala kad sam prešla u svetle brinete - kao- jedna tvoja drugarica to uradila i izgleda starije! I ja sam to stoječki izdržala, samo da se zna!
e030.gif

Lepša si ovako! I starija..
d055.gif

Back