sinia
Početnik
- Poruka
- 14

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno, jer nije to vektorski, pa da pogled ide sve dalje i dalje i da se otvaraju novi detalji, vec sta je tu je 50000 pixela, 50000, nema druge, pa ti vidi sta ces dobiti kada razvuces to na nekih 1000000 pixela.lord_tana:Ne moze se mala slika konvertovati u veliku nikako... Ni PHOTOSHOP ne pomaze...
Ako ona ima 120*100 nikako ne moze da se konvertuje u 800*600npr. ali moze ono, ali slika ce biti UZAS
NE POSTOJI PROGRAM. To je teoretski nemoguce. Ako se na mojo umanjenoj slici ne vide oci, koji program moze da pretpostavi koje su boje moje oci.Serijski_Ubica:Secam se da sam o tome negde chitao, valjda u sk-u... Postoji program, i imam ga, samo nemam pojma kako se zove...
Svet Kompjutera:Sigurno vam se do sada često dešavalo da na Internetu vidite neku fotografiju koja vam se čini simpatičnom ili vam je potrebna, ali je premala da biste mogli da je iskoristite. Klasičan „resize” u Photoshopu ili nekom drugom programu može da poveća tu fotografiju, ali njena upotrebljivost se time neće promeniti, čak se lako može desiti da postane potpuno neupotrebljiva. Razlog je jednostavan: povećanje rezolucije istovremeno dovodi i do rasterizacije fotografije. Ako se na ovaj način fotografija poveća, recimo, četiri puta, jedan piksel na novoj fotografiji biće veličine četiri piksela na staroj fotografiji. Takva rasterizacija donosi samo vidljivo smanjenje kvaliteta i ništa drugo.
Program po imenu PhotoZoom Pro kompanije zanimljivog imena Shortcut rešava taj problem. Korišćenjem njihove patentirane tehnologije S-Spline Pro, ovim programom se mogu dobiti fotografije bilo koje veličine, sa veoma malim, praktično nevidljivim gubitkom kvaliteta. Pošto se sve vrti oko pomenute tehnologije S-Spline Pro, pokušaćemo da je ukratko objasnimo.
Gryphon:NE POSTOJI PROGRAM. To je teoretski nemoguce. Ako se na mojo umanjenoj slici ne vide oci, koji program moze da pretpostavi koje su boje moje oci.
FLUID:Kada ubacite sliku u Corel dešava se neverovatna promena.