Male ogradice za baštu

brizna mama

Primećen član
Poruka
505
Potrebne su mi ideje i iskustva sa malim ogradicama za baštu ili komade zelene površine. Jedan deo smo ogradili nekom žičanom ogradom visine 50cm, ali nema više te ograde već sa malim otvorima- za živinu. Volela bih da napravimo ogradicu kao mini tarabu ali ne znam gde mogu da se kupe ili naprave tako male letvice visine 30-50cm. A tek što mi je i vreme za pravljenje ogradice u jesen i pred zimu! Nije li malo prekasno? Pozz

Ima drvenih ima plasticnih...
Plasticne su bele, izaberes visinu dobijes povezane u niz , uspravan, , zaobljene sa gornje strane, nesto kao tarabe iz bajki.i slikovnica
A drvenih ima istih takvih , malo grublje izgledaju, a ima i onih ukoso, sto su napravljene kao makazice...Te vidjam po nbg prizemljima...

Ako imas strugaru u blizini ima sigurno majstora koji to mogu da urade,a zakasnila nisi jer i jeste vreme za popravku i praljenje ograda.Ili ako imas pijac blizu ima da se kupe takve stvari kao sto je napisao neko vec pre mene.

Ima i u Tempu tih gotovih ogradica, i to u bar tri boje... bele, zelene i crvene. Jedino nisam sigurna za visinu.
Imali smo plastične ogradice ali nije to to. One se brzo ofucaju i ružno izgleda. Te drvene ogradice nisam videla u Uradi sam na Vidikovcu. Ima li neko fotografiju. Nema drvenih ograda ni na pijaci, osim ako niste mislili na plastična. U svakom slučaju hvala na odgovorima. Pozz

s8ied0J.jpg

- - - - - - - - - -

NSE22Rg.jpg

- - - - - - - - - -

RtqWl8I.jpg

Ima baš simpatičnih, za uradi sam varijantu. A letvice, kod nekog stolara ili neko stovarište građ. materijala.?

- - - - - - - - - -

bQs8qd2.jpg

- - - - - - - - - -

Qrrhh3A.jpg

Back