Male grudi

danny90

Početnik
Poruka
4
Molim vas pomozite.Imam skoro 21 godinu i jako male grudi.Zimi i nekako,nosim punjeni brus pa se ne primecuje,ali leti na plazi,nista kao daska:rumenko:.Nije da imam komplex ali moram da priznam da mi smeta.Ima li jos neka devojka,zena, sa istim problemcicem?Da li je neka uspela da prirodnom metodom dodje do koliko toliko vecih grudi?Ali samo prirodno,nikad ne bih koristila bilo sta vestacko-silikoni ne dolaze u obzir....

Molim vas pomozite.Imam skoro 21 godinu i jako male grudi.Zimi i nekako,nosim punjeni brus pa se ne primecuje,ali leti na plazi,nista kao daska:rumenko:.Nije da imam komplex ali moram da priznam da mi smeta.Ima li jos neka devojka,zena, sa istim problemcicem?Da li je neka uspela da prirodnom metodom dodje do koliko toliko vecih grudi?Ali samo prirodno,nikad ne bih koristila bilo sta vestacko-silikoni ne dolaze u obzir....

Pa srce jeste problem za zdravlje..al u glavi:lol:nemoj se ljutis ali ocigledno je komplex ako stavljas umetke koji to pokazuju..opusti se samo i bice sve u redu

evo ja imam male grudi, doduše ne smatram to problemom. lakše mi je da se bavim sportom, ne landaraju dok trčim ;)
možda da probaš da ih masiraš svakodnevno, ili još bolje, nadješ nekog da ih masira :zper:
mislim da baš i nije moguće doći do većih grudi. moraćeš da čekaš trudnoću ili da se ugojiš ali opet ni to nije garancija da budu veće, jer onda sve bude veće.

I ja imam male grudi. Sad mi stvarno ne smeta, medjutim ranije, kad sam bila tvojih godina, moram priznati da mi je smetalo (sad imam 35). Kad sam bila trudna, jedva da su malo porasle, ali nakon dojenja skroz su splasle, cini mi se da su cak manje nego pre. Ma u svakom slucaju, ne ocajavaj, takve su kakve su. Iskreno, lepse mi je da vidim male grudi, nego one silikonske ili prirodne, koje kipte na sve strane i ispadaju iz brusa....

Evo i mene :mrgreen:...
Ne da su mi grudi male, nego ih do pre par godina nisam ni imala. Sad sam se ugojila kao prase, najzad je i meni neki brus mali, ali šta vredi kad je porastao i stomak pa pa je veći nego grudi!
Celog života mi je to neopisivo smetalo, nikada nisam mogla da nosim normalnu odeću kao druge žene, a o kupovini kupaćeg bolje i da ne pričam.
Da je ugradnja implanata bila ovako dostupna pre 20 godina, ne bi me zaobišla.
Ovako, sleduje ti kao i meni: čvrsti "samostojeći" brushalteri i uočljivi detalji da bluzama (džepovi sa klapnom, nabori, preklopi, volani, slojevi) a na dublji dekolte, klasiku i eleganciju - zaboravi.

Ja ne vidim zasto bi nosila džepove sa klapnom, volane, preklope i slicno. Pobogu, pa ne treba dozivljavati male grudi kao nesto ruzno i opterecivati se time. Ja leti gotovo da i ne nosim brus, nemam neke potrebe i prilicno mi odgovra, nista me ne steze i ne pritiska. Ni kupaci nije neki narociti problem, najmanji broj korpi ili bikinija i na konju si.

Pa male grudi nisu ništa neprirodno. Njihova je funkcija da obezbede humano mleko nakon porodjaja, a u praksi se često dešava da mame sa manjim grudim imaju više mleka jer kod onih sa velikim dojkama, masno i vezivno tkivo "guši" žlezdano tkivo koje sekretuje mleko. Inače male grudi su uzrokovane najčešće genetskom predispozicijom ili hormonalnim disbalansom. Teši se time da ćeš bolje dojiti svoje dete nego drugarice sa OGROMNIM grudima :bye:

Evo i mene :mrgreen:...
Ne da su mi grudi male, nego ih do pre par godina nisam ni imala. Sad sam se ugojila kao prase, najzad je i meni neki brus mali, ali šta vredi kad je porastao i stomak pa pa je veći nego grudi!
Celog života mi je to neopisivo smetalo, nikada nisam mogla da nosim normalnu odeću kao druge žene, a o kupovini kupaćeg bolje i da ne pričam.
Da je ugradnja implanata bila ovako dostupna pre 20 godina, ne bi me zaobišla.
Ovako, sleduje ti kao i meni: čvrsti "samostojeći" brushalteri i uočljivi detalji da bluzama (džepovi sa klapnom, nabori, preklopi, volani, slojevi) a na dublji dekolte, klasiku i eleganciju - zaboravi.

Nema nista ruznije nego kad stavi one zicane podupirace..pa kao nesto veliko a ono se vidi da je daska..shvatite da ne postoji opticka varka i da se nista osim kopmlexa ne vidi..evo jelena jankovic sve nesto pokusava meni je prosto zao sto je toliko nesigurna..a kad vidim devojku u toplesu kakve god da su joj ako ima samopouzdanja ne primeti se ich:ok:

plasticna hirurgija, ne muci se vise..toliko devojaka i zena je to uradilo..neces biti ni prva ni poslednja a vidi se da zelis to..

imam 20 godina i takodje imam veoma male grudi. + mi je jedna nekako spustenija od druge..:eek: to se ne vidi ovako,al kad se skinem bas se primecuje. iako dobijam dosta komplimenata za svoj izgled, iskompleksirana sam. kad idem na more idem tamo gde ne idu ljudi koje ja znam :))
Tako da je tvoj problem manji od mog. Al boze moj,takva sam kakva sam .:)

srce, uživaj u svojim malim grudima... muka je kad su prevelike

Ma daj opušteno :)
Čim ti smeta to jeste tebi kompleks , ali ne vidim čemu i zašto sve isto možeš da oblačiš kao i one što imaju nromalne ili veće grudi.To što ti umišljaš da je tako to je do tebe, što ne znači da te i drugi gledaju iz tog ugla.
U svakom slučaju bitno je da znaš da nosiš to što obučeš jer ima cura koje imaju velike grudi pa su savijene , blago pogrbavljene jer im je neprijatno pa što imaju veće ili od težine bemliga šta je.Tako da sve ima i dobru i lošu stranu, ali opet nemaš potrebe za očaj .Uostalom kad prođu neke izvesne godine bar ti neće visnu pa bez brusa da ne smeš nigde da kreneš.Eto ja sad urnisa one sa velikim grudima kako bi tebi dočarala da nije sve tako crno.

Back