male grudi

Sta vas najvise privlaci?

• male grudi

• prirodno velike grudi

• silikoni

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nidje veze.
Persona je bitna. Kako se oseca u svojoj kozi. Ako je pozudna i tako imam materijal s njom, sve su to razni ukusi, velike grudi, male, s malim je vitka ko gazela, s velikim je ono basti i td. Ako nije pozudna, onda sve smeta i nekako je mnjee.

Manekenke 90ih su redom imale manje grudi.
Jedino sto me jbga licno ne privlaci su ove tik tok, sa presirokim kukovima, dupetom, grudi. I to vidis da je sve radjena neka operacija, teretane, sta vec.

Pa dobro, to su nesigurne devojke. Pricam o samopozdanim koje prihvataju svoje telo. Ta vrsta pozude.
Isto imas i zene s velikim grudima, fazon: obozavaj moje sise! Plati pitje! Ne? Obozavaj mi sise! Sta je gej si?! Seronyo!

^^
kako malosisna proždire očima merliničin dekolte :ceka:
Na slici su Sofia Loren i Džejn Mensfild.
Nije Džejn Mensfild nešto posebno sisatija od Sofije Loren, samo su im haljine različito krojene i plavuši je dekolte toliko otvoren da joj bradavice vire, ima slika iz drugog ugla. Sofija je zinula jer je šokirana šta je Džejn obukla u javnosti. To je priča iza te slike.
Stavljati tu sliku kao primer kako žene s malim sisama zavide ženama s velikim je totalna glupost, jer je Sofija Loren imala sasvim pristojnu sisu, ko poznaje njen lik i delo je dobro upoznat s tim :D
1725191144513.jpeg

Poslednja izmena:

Back