dixieland
Iskusan
- Poruka
- 6.339
Bravo majstore.
Sve si im objasnio.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo majstore.
Jeste tako Sam jedno situaciju imaoTe sa malim se svojski trude, sišu ko lude i iebu se ko štuke
Na slici su Sofia Loren i Džejn Mensfild.^^
kako malosisna proždire očima merliničin dekolte
kakve ribe
Izvuku ti kičmu kroz vićgla uvuku čaršaf u booljuJeste tako Sam jedno situaciju imao
Cura je bila top sa malom grudima I mislila je da mi se ne dopada onda ga je zgrabila taj blojob cu zauvek pamtiti
Meni je omiljeno duboko grlo Al to bas retko koja oceIzvuku ti kičmu kroz vićgla uvuku čaršaf u boolju
Imao sam jednu klinku metar i žilet što je ta gutala samo ga spusti niz grlo NESTANE! prva liga šokirao sam seMeni je omiljeno duboko grlo Al to bas retko koja oce
To su prave cure valjda ce uleteti uskoro neka takva...a do tad jbg secanja secanjaImao sam jednu klinku metar i žilet što je ta gutala samo ga spusti niz grlo NESTANE! prva liga šokirao sam se
wtf?evo još jayne mansfield - eksplicitna slika (+18)
baš čitam kako je poginila, kamion ispred njih je naišao na kamion koji prska otrov za komarce i naravno usporio a oni se spucali u njega. stvarno glup način da se izgubi život.