Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 5.847
Pretpostavio sam, ali rekoh da isčačkam istinu na finjakanetacno,kod mene je sve od prirodnog materijala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretpostavio sam, ali rekoh da isčačkam istinu na finjakanetacno,kod mene je sve od prirodnog materijala
jel moze neko da ga banuje?!Male grudi velika nesreća, velike grudi velika sreća!
Koga?jel moze neko da ga banuje?!
Ti bi banovala pola foruma.jel moze neko da ga banuje?!
minimum slusaj sad,idi po peskire i pokvasi ih imam idejuTi bi banovala pola foruma.
pobegao si iz podruma aMa pusti je, nesrećnica velika.
A što ga čačkate, pa imam transfer blama kad čitam gluposti koje vam piše posle?pobegao si iz podruma a
pa malo,ne ljuti se on .. ovo je nista u odnosu sta mu gospodja radiA što ga čačkate, pa imam transfer blama kad čitam gluposti koje vam piše posle?
Transfer blama? Vikni u knezu volim male grudi svi će ti se smejati. Vikni volim velike svi će ti aplaudirati.A što ga čačkate, pa imam transfer blama kad čitam gluposti koje vam piše posle?
Neće, kod ovih prvih će mu aplaudirati žene sa malim grudima, a izviždati kod druge izjave.Transfer blama? Vikni u knezu volim male grudi svi će ti se smejati. Vikni volim velike svi će ti aplaudirati.
Logiku izbaci kada su grudi u pitanjuNeće, kod ovih prvih će mu aplaudirati žene sa malim grudima, a izviždati kod druge izjave.
Realno bi mi svi rekli da sam debil da usred grada vičem bilo šta od togaNeće, kod ovih prvih će mu aplaudirati žene sa malim grudima, a izviždati kod druge izjave.
Pa da, to je slično kada bih ja vikala: "Volim sladoled od slane karamele i od čokolade!"Realno bi mi svi rekli da sam debil da usred grada vičem bilo šta od toga