- Poruka
- 3.042
pa decak ti si to dobro zamislioLjuba82:...битно је да су чврсте, једре...а опционо...лично волим веће и онако шпицасте.
jos na njima da imas kompletan
meni sa vajn kartom i da se
nalaktis
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa decak ti si to dobro zamislioLjuba82:...битно је да су чврсте, једре...а опционо...лично волим веће и онако шпицасте.
Ne, nemoj da stavljas silikone, prirodna lepota je najlepsha.teica11:Male ili velike?A ako su velike da li bi se promenilo nesto da znate da su silikoni,i da li bi vam smetalo sto bas vasa devojka je stavila tolike grudi.
veKsla:pa decak ti si to dobro zamislio
jos na njima da imas kompletan
meni sa vajn kartom i da se
nalaktis
ma ti si nesumljivoLjuba82:...не ћале...само да задовољава услов...на једну легнеш са другом се покријеш.
Aleksej_BASO:Lopte, i samo loooooopteeee!
Pa makar i silikonske!!!
Ма у свакој фарбари има силикон у туби...esperanca137:sta ces ako prsne:shock:
esperanca137:sta ces ako prsne:shock:
posle desetak godinicaAlyonA:Sve je to divno i krasno,ali silikoni su takvo cimanje,.
I sta,imas zenu koja ugradi silikone,a posle 10 godina kasnije kad zemljina teza i decurlija ucine svoje,sta onda?
Neka umerenost je ipak potrebna.
e i ti li si tanka na zivanuAlyonA:Necu da se prepirem.
Dosta mi je da ja budem moralni-majstor-kvaris na temi(temama).
Silikonske sise za sve!
Ja castim.
Ne ,ko ti je to rekao?! Meni si bas simpa sa svojim postovima.Bas se fino zabavljam. ;-)AlyonA:Dosta mi je da ja budem moralni-majstor-kvaris na temi(temama).
veKsla:e i ti li si tanka na zivanu
pa licitacija i tenderisanje
jos nisu zavrseni mozda
i odustanu od silikona
ako ih jednom dotaknu
PLESsitnihDEMONA:Ne ,ko ti je to rekao?! Meni si bas simpa sa svojim postovima.Bas se fino zabavljam. ;-)
Hate gives me a reason,rise me...Hate is my friend. ;-) Sto si blesava,hehehe!AlyonA:I didnt stop hating you,you know.