blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
kao moje npr.?Samantha Jouns:jeste lepe su,..mada ja volim da su jos samo malcice vece 8)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao moje npr.?Samantha Jouns:jeste lepe su,..mada ja volim da su jos samo malcice vece 8)
pa kakve su ti to 3Braindog:ma meni su u stvari bradavice najlepshe, male mi se bash dopadaju , a sike 3B i "mrka kapa"
raindog:ma meni su u stvari bradavice najlepshe, male mi se bash dopadaju , a sike 3B i "mrka kapa"
ti marlone svejedno imas setnjumarlon:Ti bre ovde zajebavas nocas sa tim meracenjem raje. Kako mislis da spavamo posle ovog puzica?
za ljubavne probleme moderator nije odgovoran (molimo vas procitajte pravilnik)...marlon:Blondi, ovaj me vredja tuzicu ga.
blondi:za ljubavne probleme moderator nije odgovoran (molimo vas procitajte pravilnik)...
teica11:Male ili velike?A ako su velike da li bi se promenilo nesto da znate da su silikoni,i da li bi vam smetalo sto bas vasa devojka je stavila tolike grudi.
blondi:kao moje npr.?
Samantha Jouns:E bas kao tvoje
Znala sam da sam videla negde savrsene na ovom forumu samo nisam mogla da se setim gde...ali evo setila sam se..
opa tuzices ga a setate kera toegethermarlon:Blondi, ovaj me vredja tuzicu ga.
marlon:Ajd Samntha nemoj da nas ostavis u neznanju...
Samantha Jouns:kao BLONDI sto ima na avataru...Marlone...nadam se da nisi razocaran...
cekaj pa jel to opetSamantha Jouns:kao BLONDI sto ima na avataru...Marlone...nadam se da nisi razocaran...
veKsla:cekaj pa jel to opet
pricica o prsticima
cipelicama & Esc
Osecaj je kao da stiskas traktorsku gumu.Znaci uzas, mada su opticki ok za dekolte:-)virked:Mislis.
Ja vise volim male u dnosu na VELIKE.Silikonske grudi nikad nisam imao u rukama pa nemam pojma kakve su i da li je isti osecaj.
marlon:drz sad dobro shift i escape kad se Samantha pojavi
Samantha Jouns:E marlon...Ovaj VEKSLA jel to onaj sto je bio bolestan pa smo mu davali recepte za ozdravljenje???