Malagurski: Otkriven 'gospodar rata' u Ukrajini?

Nije u pitanju njegovo mišljenje već iznošenje činjenica
Cinjenica je da je Putin totalitarni diktator, koji je poceo rat u Ukrajini jer zeli da kontrolise sav kapital i sve zivote ljudi.

On nece dozvoliti da bilo koji kapital i zivoti ljudi budu slobodni od njegove totalitarne FSB kandze.

I to ti je to.

Cinjenica je da je Putin totalitarni diktator, koji je poceo rat u Ukrajini jer zeli da kontrolise sav kapital i sve zivote ljudi.

On nece dozvoliti da bilo koji kapital i zivoti ljudi budu slobodni od njegove totalitarne FSB kandze.

I to ti je to.
To je tvoj stav zasnovan na onome što bi voleo da jeste a ne na očiglednim činjenicama.

U svom video od pre skoro godinu dana, Boris Malagurski iznosi činjenice u vezi rata u Ukrajini.

Obzirom da ovde još uvek ima onih koji ne shvatajj pravu pozadinu tog sukoba, predlažem im da odgledaju video

A možda još ima onih koji misle da ovo što Malagurski priča nije tačno?
Veoma poucno.Najblize moguce istini.

Da, cinjenice su da je Putin humanista koji mirise cvece, i toliko voli i brani ruski narod.
Rusija ne može da dopusti sebi ni da spusti gard a kamoli da smakne pantalone da je neko keca.

Ako postoji, a postojala je, opasnost sa Ukrajinom u NATO, onda to neutrališeš dok se ne razbukta. Standardna procedura koju svaka jača zemlja radi, ne samo Rusija.

Zapad je jednom dobro izigrao pravoslavce kada su tobože krenuli u krstaški rat protiv muslimana pa završili razaranjem Carigrada. To nas Srbe baš i ne interesuje jer smo mi mali i beznačajni, ali interesuje one veće poput Rusije i Kine. Znaju da njima nikada ne smeju verovati. Skoro su se zeznuli misleći da su se popravili pa su potpisali saglasnosti za ujedinjenje Nemačke. Amerikaci a i kolektivni zapad su izjavili, pismeno, da NATO neće da se širi na istok ni milimetar te da nema opasnosti po Rusiju. Znamo kako su održali to obećanje.

Rusija ne može da dopusti sebi ni da spusti gard a kamoli da smakne pantalone da je neko keca.

Ako postoji, a postojala je, opasnost sa Ukrajinom u NATO, onda to neutrališeš dok se ne razbukta. Standardna procedura koju svaka jača zemlja radi, ne samo Rusija.

Zapad je jednom dobro izigrao pravoslavce kada su tobože krenuli u krstaški rat protiv muslimana pa završili razaranjem Carigrada. To nas Srbe baš i ne interesuje jer smo mi mali i beznačajni, ali interesuje one veće poput Rusije i Kine. Znaju da njima nikada ne smeju verovati. Skoro su se zeznuli misleći da su se popravili pa su potpisali saglasnosti za ujedinjenje Nemačke. Amerikaci a i kolektivni zapad su izjavili, pismeno, da NATO neće da se širi na istok ni milimetar te da nema opasnosti po Rusiju. Znamo kako su održali to obećanje.
Da, da, eto, vec ti rekoh, bas cu sada ove tvoje FSB narative da citam; ja nisam odrastao i ne zivim u Srbiji, ne znam za te KGB fore vec decenijama ovde, pa je potrebno da mi ih ti i Malagurski ponovite po jubilarni 12412321321-i put.

Da, da, eto, vec ti rekoh, bas cu sada ove tvoje FSB narative da citam; ja nisam odrastao i ne zivim u Srbiji, ne znam za te KGB fore vec decenijama ovde, pa je potrebno da mi ih ti i Malagurski ponovite po jubilarni 12412321321-i put.
Sve ovo što pišem ćeš da nađeš i u američkim izvorima. Naročito sada kada je pukla Bajdenova WOKE administracija koja je držala celu ameriku u mraku.

Sve ovo što pišem ćeš da nađeš i u američkim izvorima. Naročito sada kada je pukla Bajdenova WOKE administracija koja je držala celu ameriku u mraku.
Ja ti kazem, meni ne treba da ti danasnji zapadni FSB placenici poput Gerharda Sredera, Dzefri Saksa i Mershimera, pricaju te glupave FSB narative,

Ja te glupave kolektivisticke narative znam napamet, od svoje 5e godine ih slusam u Srbiji.

Malagurski nije odrastao u Srbiji, vec u Kanadi, pa je to mozda njemu neka novost kojom se odusevljava. Tamo u Kanadi je sigurno bilo jako retko cuti KGB propagandu.

Ja znam tu KGB propagandu od kad sam progovorio.

Znam svaki delic i atom te propagande, znam im sve fore, kako indoktriniraju i spinuju svoje glupave narative, da bi opravdali svoje totalitarno vladanje gradjanima Rusije, a i sire.

Malagurski nije odrastao u Srbiji, vec u Kanadi, pa je to mozda njemu neka novost kojom se odusevljava. Tamo u Kanadi je sigurno bilo jako retko cuti KGB propagandu.

Malagurski je rođen 1988. u Subotici, u kojoj je živeo do 2005. kada se porodica preselila u Kanadu. Imao je 17 godina kad su se preselili.

Snimao je detalje o svom iseljenju, za sebe, a kasnije je od tog velikog materijala napravljen kratki dokumentarac.

Lično mislim da to neko tobožnje "odrastanje" između 18. i 22. godine kad se 2009. vratio u Srbiju -- dakle bukvalno kao i ja ostao je u Kanadi dok nije uzeo državljanstvo (s tim da sam ja to radio 1990ih u svojim ranim 30im godinama) -- zaista nije bitno odredilo njegov Weltanschauung.

Odnosno smatram da je glupo jesti govna o onome o čemu neko nema pojma. Ali kapiram da ima koprofaga koji uživaju u svom "sportu"...

https://sh.wikipedia.org/wiki/Boris_Malagurski

Ja ti kazem, meni ne treba da ti danasnji zapadni FSB placenici poput Gerharda Sredera, Dzefri Saksa i Mershimera, pricaju te glupave FSB narative,

Ja te glupave kolektivisticke narative znam napamet, od 5e godine ih slusam u Srbiji.

Znam svaki delic i atom te propagande, znam im sve fore, kako indoktriniraju i spinuju svoje glupave narative, da bi opravdali svoje totalitarno vladanje gradjanima Rusije, a i sire.
Толико су добри да су чак и амери потпали под њихову пропаганду?

Толико су добри да су чак и амери потпали под њихову пропаганду?
Ameri su slobodno drustvo, pa tamo ljudi mogu da botuju za onog ko im plati vise.

Ovi pomenuti Ameri/zapadnjaci botuju za FSB jer ih FSB placa.

U Rusiji sa druge strane, mozes da botujes samo za FSB, ili ima da te hapse, ili da te proguta mrak.

I to ti je to.
Ево нека је све тако, али не ради се о томе у овом видеу.
Има ли нека чињеница коју је Малагурски овде изнео, а да није истинита?

Ево нека је све тако, али не ради се о томе у овом видеу.
Има ли нека чињеница коју је Малагурски овде изнео, а да није истинита?
Nista sto Malagurski kaze nije tacno, ne samo za ovo, ovo je i nebitno, on ne razume nista o ekonomiji. On ne razume osnovne ekonomske/politicke/kulturoloske pojmove. Misli da je Blackrock kompanija kao Gasprom. Ne razume sta su to investicioni fondovi koji trguju sa akcijama javnih kompanija, sta su to investicione banke, kako se razlikuju od komercijalnih banaka. Ne razume kako totalitarni KGB rezimi unistavaju domace komercijalne banke. Ne razume zasto i kako je Gasprom 45 puta vece zlo od Blacrocka, i kako se koristi u politicke svrhe 150 puta vise. Ne zna nista, samo je placen od FSB-a da siri njihove glupe narative, koje vec svi u Srbiji ionako znamo.

Sto se tice rata, znamo da FSB najvise profitira od istog, zna se i sta i kako koristi rat za moderan stampacki New Deal na FSB nacin, ali to je kvatna fizika za FSB placenika poput Malagurskog.

Rusija je okupirano drustvo od te bande, i svaki kapital sa zapada koji se bori protiv tog FSB totalitarnog kapitala je pozitivna stvar.

Poslednja izmena:
Malagurski je rođen 1988. u Subotici, u kojoj je živeo do 2005. kada se porodica preselila u Kanadu. Imao je 17 godina kad su se preselili.

Snimao je detalje o svom iseljenju, za sebe, a kasnije je od tog velikog materijala napravljen kratki dokumentarac.

Lično mislim da to neko tobožnje "odrastanje" između 18. i 22. godine kad se 2009. vratio u Srbiju -- dakle bukvalno kao i ja ostao je u Kanadi dok nije uzeo državljanstvo (s tim da sam ja to radio 1990ih u svojim ranim 30im godinama) -- zaista nije bitno odredilo njegov Weltanschauung.

Odnosno smatram da je glupo jesti govna o onome o čemu neko nema pojma. Ali kapiram da ima koprofaga koji uživaju u svom "sportu"...

https://sh.wikipedia.org/wiki/Boris_Malagurski
Borise, ti li si? Kada ce 'Tezina lanaca' vol 34, ili koji god treba da je deo?

Poslednja izmena:
Borise, ti li si? Kada ce 'Tezina lanaca' vol 34, ili koji god treba da je deo?
Boris je, bez sumnje jedan dečko koji nije preterano mudar, ali ima srce. Nije mudar ali to je zato što je odrastao u (severnoj) Srbiji a ne zato što bi tobože -- jer nije -- bio odrastao u Kanadi. Ne garantujem da bi u Kanadi stekao mudrost, ali on konkretno je nije stekao zato jer je iz Srbije a ne iz bilo kakve veze s Kanadom.

A jedenje govana je i kad nekom ko ti jasno napiše da je 1990ih godina bio u svojim tridesetim godinama života imputiraš da je tobože on baš taj neki "Boris" kog si napadao, koji je od tog nekog drugog, ko te kritikuje, četvrt veka mlađi.

Jedenje govana je i odbijanje da se prihvati mogućnost da se sopstvena glupost -- kad pišeš neistinite besmisilice o nečijem "odrastanju" u zemlji u koju se iselio sa više od 17 godina starosti -- možda nekom ne sviđa jer je netačna i postavlja lažne postulate kao tobož istinite.

Dakle, kao što znaš sasvim dobro, ja NISAM Malagurski, dakle nisam "Boris", to uostalo piše sasvim jasno (za iole inteligentne) u nativu mog profila -- da mi je ime Miodrag a i naveo sam da sam od Malagurskog mnogo stariji (niti ja njega nužno podržavam u bilo čemu, ali zato glupost i pakost kao tvoju sasvim sigurno ne podržavam NIKOLIKO) i zato je ovo tvoje dovoljno da te sad stavim na ignore listu.

I to ti je to.
Прво, пишеш као дете од 13 година. Друго, ФСБ је агенција која се бави унутрашњим питањима Русије, а не спољашњим.

U svom video od pre skoro godinu dana, Boris Malagurski iznosi činjenice u vezi rata u Ukrajini.

Obzirom da ovde još uvek ima onih koji ne shvatajj pravu pozadinu tog sukoba, predlažem im da odgledaju video

A možda još ima onih koji misle da ovo što Malagurski priča nije tačno?
Nisam gledao, no dajem 80 posto da tulavi govori o Black rocku ili Vanguardu.

Back